oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 (editat) Re: Roadbook in stil Romanesc Mai lasa-ne Oresti cu grecii si dreptatea lor, ca discutam de cel mai comunist si degradat sistem din Europa, si stii si tu ca am dreptate. Nu generalizati anapoda ca romanii sunt in nu stiu ce fel si cea mai naspa populatie a lumii ca imi sare mustarul! Vedeti-va fiecare de natia lui, cu bune si cu rele. Daca un roman a gresit, e doar greseala lui, nu a poporului. Daca Hitler a fost cum a fost inseamna ca nemtii sunt toti asemenea lui? E rusinoasa abordarea ta si cred ca trebuie sa ne ceri scuze, noua, romanilor ca mine, care ne simtim lezati. Sa ne pastram cumpatul si sa ramanem la subiect, adica la off road cu ale lui bune si rele. :ha: prietene, nu vrei tu sa vi la cheia sa iti fac eu un roadbood in stil indian sa vedem unde ajungi? Nu o sa aveti de ce ma critica ca e normal sa vrei sa ajungi in Brasov ocolind prin suceava Nu? sa iti cer scuze? :ha: tare asta. Nu mai bine suni tu la prietenii tai organizatori si ii rogi sa isi ceara scuze celor ce au dat bani ca sa isi bata joc de noi? lasa-ma cu romanisme ca stiu unde bati. O sa ai o gramada de fani ca sti sa vorbesti pe tonul asta cu mine .Am rugat-o insistent pe Roxana sa ma lasa la volan sava invat o lectie dupa ce am auzit ca tot comentai cat de bine mergi tu in 4x2 fata de ea, o femeie. Norocul tau a fost ca a vrut sa iti demonstreze EA ca merge mai ceva ca tine si asta la prima ei iesire pe o masina de 2000kg+ Editat August 29, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc :ha: prietene, nu vrei tu sa vi la cheia sa iti fac eu un roadbood in stil indian sa vedem unde ajungi? Nu o sa aveti de ce ma critica ca e normal sa vrei sa ajungi in Brasov ocolind prin suceava Nu? Aici nu ma refream la RB ci la afirmatiile tale nepotrivite cu privire la popor. Citeste cu atentie si raspunde la obiect. Adica fix cu scuze! Sau nu, daca bunul simt si realismul nu sunt la cote normale. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Oresti, toate dilemele tale se vor rezolva atunci cand vei organiza sau vei participa tu la organizarea unei competitii. E dreptul tau ca sa fi perfectionist si sa consideri ca totul trebuie sa fie "ceas" indiferent de valoarea taxelor dar nu trebuie sa te superi daca altii au alte pareri. Degeaba o dai tu cu caractere mari ca se cauta SCUZE. Nu e nici treaba mea si nici a altora ca sa le caut scuze celor de la Cluj. O gresala in RB e un mizilic. Da, unii le accepta pt ca stiu ca nu e usor ca sa faci totul perfect. Eu personal le mai accept deoarece stiu cum e de ambele parti. Le accept pentru ca stiu ca, in mod normal, toti concurentii au aceeasi gresala in RB deci nu e nimeni mai avantajat decat mine. As fi revoltat daca intradevar unii ar fi avantajati in vreun fel sau altul. Mai accept greselile pt ca stiu ca nu am nici o miza decat vanitatea personala. Ca se sugereaza ca unii au stiut dinainte traseul, asta e o chestie grava dar se poate discuta desprea NUMAI daca sunt informatii certe si verificate despre asa ceva. In lipsa acestor informatii vorbim doar de barfe si frustrari. No ofence. Altele sunt adevaratele probleme. :wink: Oresti, "Errare humanum est" - e o vorba veche latina deci nu a fost inventata de romani. Repet, nimeni nu e perfect, si tu ai facut lucruri imperfecte la viata ta. :wink: Cum sunt Jeep-urile de exemplu. :ha: (Bre, sa o iei asa cum e ca si gluma ca de nu te calc pe degetul ala afectat :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Oresti, toate dilemele tale se vor rezolva atunci cand vei organiza sau vei participa tu la organizarea unei competitii. E dreptul tau ca sa fi perfectionist si sa consideri ca totul trebuie sa fie "ceas" indiferent de valoarea taxelor dar nu trebuie sa te super daca altii au alte pareri. Degeaba o dai tu cu caractere mari ca se cauta SCUZE. Nu e nici treaba mea si nici a altora ca sa le caut scuze celor de la Cluj. O gresala in RB e un mizilic. Da, unii le accepta pt ca stiu ca nu e usor ca sa faci totul perfect. Eu personal le mai accept deoarece stiu cum e de ambele parti. Le accept pentru ca stiu ca, in mod normal, toti concurentii au aceeasi gresala in RB deci nu e nimeni mai avantajat decat mine. As fi revoltat daca intradevar unii ar fi avantajati in vreun fel sau altul. Mai accept greselile pt ca stiu ca nu am nici o miza decat vanitatea personala. Ca se sugereaza ca unii au stiut dinainte traseul, asta e o chestie grava dar se poate discuta desprea NUMAI daca sunt informatii certe si verificate despre asa ceva. In lipsa acestor informatii vorbim doar de barfe si frustrari. No ofence. Altele sunt adevaratele probleme. :wink: Oresti, "Errare humanum est" - e o vorba veche latina deci nu a fost inventata de romani. Repet, nimeni nu e perfect, si tu ai facut lucruri imperfecte la viata ta. :wink: Cum sunt Jeep-urile de exemplu. :ha: (Bre, sa o iei asa cum e ca si gluma ca de nu te calc pe degetul ala afectat :grin:) Mai max , cum dracu de toate textele astea functioneaza numai la noi , la romani??? oare de ce nemtii nu au texte de acest gen? sau altii? Oare de ce trebuie sa ajung EU sa fac ceva ca sa va demonstrez voua ca si voi putea-ti face acel ceva? suntem plini de scuze , scuze ce ne acopera INCOMPETENTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc @Max. ai editat postul lui Lepercon. asa ca tie iti raspund aici si nu lui Lepercon. Am editat doar o chestie de citat gresit pt ca nu stie cum sa faca un QUOTE, nu am intervenit in text asa ca ii poti raspunde linistit lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Aici nu ma refream la RB ci la afirmatiile tale nepotrivite cu privire la popor. Citeste cu atentie si raspunde la obiect. Adica fix cu scuze! Sau nu, daca bunul simt si realismul nu sunt la cote normale. intreb si eu ceva normal. Am vazut ca esti amic oarecum cu cei din organizarea de la Cluj. Cand ai auzit de problema de ce nu i-ai rugat pe acestia sa isi ceara scuze fata de noi ??? asa mi se parea normal. Nu o sa vedeti scuze din partea mea cat timp cea ce spun este adevar dar o problema numai pt ca nu va convine voua adevarul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Mai max , cum dracu de toate textele astea functioneaza numai la noi , la romani??? oare de ce nemtii nu au texte de acest gen? sau altii? Oare de ce trebuie sa ajung EU sa fac ceva ca sa va demonstrez voua ca si voi putea-ti face acel ceva? suntem plini de scuze , scuze ce ne acopera INCOMPETENTA Asa Oresti, suntem un popor de incompetenti. Nici o masina facut de tine nu s-a rupt in teren? S-a rupt. Te-a facut cineva incompetent pentru asta? Ti-a cerut cineva banii inapoi? Nu cred. Au acceptat ca nu exista masina de teren perfecta si orice se poate strica. Acest lucru este valabil in toate domeniile. Ce putem face in schimb este sa invatam din greseli si imbunatatim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Asa Oresti, suntem un popor de incompetenti. Nici o masina facut de tine nu s-a rupt in teren? S-a rupt. Te-a facut cineva incompetent pentru asta? Ti-a cerut cineva banii inapoi? Nu cred. Au acceptat ca nu exista masina de teren perfecta si orice se poate strica. Acest lucru este valabil in toate domeniile. Ce putem face in schimb este sa invatam din greseli si imbunatatim. ohhhhhh Max, nu incepe si tu. Ce lagatura are o masina sau obiect de care unul abuzezsa sau foloseste pana la distrugere cu o greseala de la bun inceput? Astea sunt comparatii ce nu au logica. De ce nu te duci sa cumperi acum o dacie noua editia 1978? pt ca a fost un cakat de la bun inceput si va luat 40 de ani ca sa realizati asta . Pt ca nu aveati incotro. Asa si acum. Nu mai contestati faptul ca e o chestie generala la noi sa facem greseli , a le scuza si a fi chiar si acceptate de cei ce platesc aceste greseli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Am intrebat la cate cupe s-a dat ca sa vad daca a mai intalnit greseli in RB. Nu sunt de acord cu nici o greseala , dar "errare humanum est" (sed perseverare diabolicum); Intr-un singur loc am vazut un RB fara greseli: CNR. Nu am punctat, pentru ca in Romania, am participat la competitii acum destul de mult timp (ani in urma) si doar la 2 competitii. Am participat la competitii mai recente, in alte state UE, alaturi de un echipaj german (numai cetatenia era germana la ei, in rest, de toate soiurile :grin:) si la competitii ce difera foarte mult de cele romanesti. Din aceste motive nu am punctat si nu o voi face in continuare, nefiind actual participant in Campionatul Romaniei. Substratul, insa, il cunosc prea bine. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc intreb si eu ceva normal. Am vazut ca esti amic oarecum cu cei din organizarea de la Cluj. Cand ai auzit de problema de ce nu i-ai rugat pe acestia sa isi ceara scuze fata de noi ??? asa mi se parea normal. Nu o sa vedeti scuze din partea mea cat timp cea ce spun este adevar dar o problema numai pt ca nu va convine voua adevarul. Furia iti intuneca mintile si asta nu iti face bine. Te rog sa citesti cu rabdare cele scrise de mine de la inceput. Ai sa descoperi ca: - am afirmat raspicat ca trebuie sa primesti exact ceea ce platesti - am spus ca sunt foarte interesat sa deslusim adevarul, indiferent care este el - am militat mereu pentru fair play din partea celor implicati in CNOR, atat din partea organizatorilor cat si din partea sportivilor Tu, in schimb, ai inceput sa bati campii cu poporul roman care e cum e, iar eu m-am simtit lezat si te-am rugat sa-ti ceri scuze. Ai raspuns din nou absolut nepotrivit. Poate ca vei realiza asta si vei remedia. Daca nu, nu e nimic. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Furia iti intuneca mintile si asta nu iti face bine. Te rog sa citesti cu rabdare cele scrise de mine de la inceput. Ai sa descoperi ca: - am afirmat raspicat ca trebuie sa primesti exact ceea ce platesti - am spus ca sunt foarte interesat sa deslusim adevarul, indiferent care este el - am militat mereu pentru fair play din partea celor implicati in CNOR, atat din partea organizatorilor cat si din partea sportivilor Tu, in schimb, ai inceput sa bati campii cu poporul roman care e cum e, iar eu m-am simtit lezat si te-am rugat sa-ti ceri scuze. Ai raspuns din nou absolut nepotrivit. Poate ca vei realiza asta si vei remedia. Daca nu, nu e nimic. Sunt nascut in bucuresti , Alin . faptul ca am tripla cetatenie nu inseamna ca nu sunt si eu la randul meu roman. Mai mult decat atat daca citesti atent , de f multe ori in afirmatiile mele adresate romanilor o sa gasesti cuvantul NOI. (si nu voi) Asa ca pt a ajunge sa va cer scuze, va trebui mai intai sa imi cer scuze ca sunt roman. Din pacate m-am impacat de mult cu idea. Tocmai de acea deschid topicuri cand am nemultumiri , pt a nu cumva sa ajung sa fiu mut , lipsit de pareri , neajutorat, asa cum ma consideram de fiecare data cand i-mi aduceam aminte unde m-am nascut. Defectele NOASTRE sunt in gene din parinti in parinti si nici un medicament nu va trata acest cancer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 (editat) Re: Roadbook in stil Romanesc probabil ca multi dintre voi sunteti de parere ca sunt nebun. Dar, oare dupa o discutie de acest gen , nu cumva etapa de la Iasi, Campu Lung poate si Resita sa fie mai calitativa din punt de vedere al roadbookurilor?? nu cumva daca nu a-ti spune ca; asa e normal la greselile din roadbook a-ti avea placuta surpriza ca la anul sa nu gasiti greseli in roadbookuri la etape? cum credeti ca o sa schimbati ceva vreodata daca atitudinea voastra este ca asa este normal si ca acestre greseli sunt mizilicuri? va sustineti unii pe altii numai de dragul de a nu fi de acord cu mine. Castigati batalia asta , aici pe forum dar din pacate nu castigati cea ce de drept e al vostru. Respectul cuvenit ca lucrurile sa decurga intrun anume fel cand dai un ban si speri la calitate. Editat August 29, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Eu ma intreb in campionatele externe cand apar asemenea greseli ce fac organizatorii? Ca sigur nu dau din umeri si zic = asta e ... 1. Campionate Nationale ca ale Romaniei ( de amploare si ca si numar de etape, cupe oficiale anuale )... NU SUNT in Europa, sunt doar niste concursuri mari, din care vi le enumerez pe cle mai importante: Croatia trophy, Istria Challenge, Poland Challenge..... si cam atat, restul subtire ( asta in Europa ) 2. Roadbook: am patit ceva similar anult trecut la CROATIA Trophy in tura de noapte..... unde a 3-a pozitie dupa start avea ceva gen 400 m .... si la vreo 3-4 ore dupa start se bananaia pe acolo in draci.... Solutia a fost masina organizatorului.... ne-am intors la pozitia de start, i-am explicat ca e o mare greseala acolo, deoarece nu e acea distanta.... a mers cu noi, a vazut si el greseala, si ne-a redat timpul pierdut..sau a anulat ceva de genul 1 ora din timpul total.... deci si afara sunt greseli....dar Principara greseala apare atunci cand organizatorul nu parcurge traseul dupa Roadbook cu min 1 zi inainte ca sa sesizeze aceste erori.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc @Max stiu edita doar ca o fac muncind....:dr4:2dr @oresti m-ai inteles gresit.eram acolo ,.....in urma ta.....am fost la fel de ofuscat ca tine....dar am inteles la final ca nu are sens.am inteles ca am mers sa ne simtim bine...era sa iasa altceva...oare merita?as vrea tare mult sa se poata aplica ceea ce spui tu(ma refer aici la greseli si la scuze ),....dar cum spunea un amic "singura rezolvare e sa razi tot si sa plantezi de aia mici"...acum o sa-mi sara alin la gat ca am ceva cu natia...:ha: ar trebui sa lasam patriotismul la o parte si sa vedem lucrurile mai obiectiv.Din punctul meu de vedere discutie interesanta (sau cel putin asa a inceput, ...dar continua in stilul "cine il suporta pe ionutz" sau ceva de genu ) in consecinta din punctul meu de vedere ....discutie inchisa. Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc @Max stiu edita doar ca o fac muncind....:dr4:2dr @oresti m-ai inteles gresit.eram acolo ,.....in urma ta.....am fost la fel de ofuscat ca tine....dar am inteles la final ca nu are sens.am inteles ca am mers sa ne simtim bine...era sa iasa altceva...oare merita?as vrea tare mult sa se poata aplica ceea ce spui tu(ma refer aici la greseli si la scuze ),....dar cum spunea un amic "singura rezolvare e sa razi tot si sa plantezi de aia mici"...acum o sa-mi sara alin la gat ca am ceva cu natia...:ha: ar trebui sa lasam patriotismul la o parte si sa vedem lucrurile mai obiectiv.Din punctul meu de vedere discutie interesanta (sau cel putin asa a inceput, ...dar continua in stilul "cine il suporta pe ionutz" sau ceva de genu ) in consecinta din punctul meu de vedere ....discutie inchisa. ma bucur ca ne-am cunoscut si intradevar , asta e , nu poti decat sa razi sau plangi sa bei o bere sau o cola. DAR eu chiar as vrea sa fac ceva constructiv, sa vad o diferenta in cea ce se intampla. Nu ma impac cu idea ca pot lua o atitudine de nepasare stiind ca la urmatoarea etapa o sa beau iar o bere dupa un ras sau un plans. ceva trebuie sa se schimbe , sa invatam din greseli si sa corectam acestea. Nu se va intampla daca trecem peste ele in tacere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 (editat) Re: Roadbook in stil Romanesc 1. Campionate Nationale ca ale Romaniei ( de amploare si ca si numar de etape, cupe oficiale anuale )... NU SUNT in Europa, sunt doar niste concursuri mari, din care vi le enumerez pe cle mai importante: Croatia trophy, Istria Challenge, Poland Challenge..... si cam atat, restul subtire ( asta in Europa ) 2. Roadbook: am patit ceva similar anult trecut la CROATIA Trophy in tura de noapte..... unde a 3-a pozitie dupa start avea ceva gen 400 m .... si la vreo 3-4 ore dupa start se bananaia pe acolo in draci.... Solutia a fost masina organizatorului.... ne-am intors la pozitia de start, i-am explicat ca e o mare greseala acolo, deoarece nu e acea distanta.... a mers cu noi, a vazut si el greseala, si ne-a redat timpul pierdut..sau a anulat ceva de genul 1 ora din timpul total.... deci si afara sunt greseli....dar Principara greseala apare atunci cand organizatorul nu parcurge traseul dupa Roadbook cu min 1 zi inainte ca sa sesizeze aceste erori.... deci inteleg ca ALTII gasesc solutii, noi NU ?? ca nu se poate , ca nu se doreste sau ca WTF nobody cares? cum ar fi fost sa le spun alor nostri sa vina la pozitia 148 sa vada ce cakat au facut? probabil ca ma linsau. Nu ca acum ca am deschis acest subiect nu ar face la fel. Adevarul supara si deranjeaza mai ales cand tu insuti realizezi cate dreptate au cei ce reproseaza. ok, fiti atenti aici. Eu am gasit solutia asta asa ca sa invat minte pe cei ce vor bani dar nu sunt dispusi sa faca lucrurile asa cum se cuvin; la urmatoarea etapa la care particip si roadbookul este zbarcit de asa natura incat sa ajung sa consider ca a fost o mare bataie de joc, la finish eu nu mai predau acel roadbook si il duc avocatului. Suntem in romania si probabil ca dupa 3-4 ani o sa aflu ca nu am drept de cauza dar hai sa fiu eu primul care se lupta pt acesta cauza. o dau si la ziar si la reviste si la TV ca NA , doar o sa fiu primul nebun . punem pariu ca si la asta gasesc sponsori?:ha: Editat August 29, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc teoretic, trebuia sa dai prin statie si sa ii chemi pe organizatori in pozitie..... iar timpul de cand ii anuntai si pana iti dadeau pozitie corecta trebuia scazut..... asta in cazul in care nu ti se spune-a ceva de genul: dar ceilalti cu au gasit-o ?!? :ha::ha::ha: ... dar ca de obicei.... iar s-au scurs vreo 5 pagini de be he he .... :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc cum ar fi fost sa le spun alor nostri sa vina la pozitia 148 sa vada ce cakat au facut? ... Exact asta ar fi trebuit ca sa faci. Sa mergi inapoi la ultimul arbitru pe langa care ai trecut si sa ii explici situatia. Dupa ce ai ajuns la finish e deja tardiv in sensul in care nu vad ce se mai poate face dupa ce toata lumea era deja la finish. Sa se mai tina inca odata tura respectiva? Aveai dreptul ca sa depui o contestatie care sa ajunga la arbitri federali si la observatorul federal pentru a putea lua ei o decizie in acest caz. Ei erau acolo inclusiv pentru astfel de situatii. Aici pe forum poti doar ca sa atragi atentia altora legat de aceste greseli dar nu iti rezolvi situatia ta personala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc teoretic, trebuia sa dai prin statie si sa ii chemi pe organizatori in pozitie..... iar timpul de cand ii anuntai si pana iti dadeau pozitie corecta trebuia scazut..... asta in cazul in care nu ti se spune-a ceva de genul: dar ceilalti cu au gasit-o ?!? :ha::ha::ha: pai asta ii intrebam si eu dar au sarit de cxx in sus ca ce vreau sa spun?:ha: sti care e faza? e exact cum ai spune ; am intrat in MC Donalds cu intentia de a omora 50 de oameni. Am avut 30 de gloante si na, ca au scapat 20. Ma ia politia si ma intraba ; pai ai omorat 30 de oameni cum dracu de nu vrei la puscarie ? iar eu le raspund; pai nu au scapat 20? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Exact asta ar fi trebuit ca sa faci. Sa mergi inapoi la ultimul arbitru pe langa care ai trecut si sa ii explici situatia. Dupa ce ai ajuns la finish e deja tardiv in sensul in care nu vad ce se mai poate face dupa ce toata lumea era deja la finish. Sa se mai tina inca odata tura respectiva? Aveai dreptul ca sa depui o contestatie care sa ajunga la arbitri federali si la observatorul federal pentru a putea lua ei o decizie in acest caz. Ei erau acolo inclusiv pentru astfel de situatii. Aici pe forum poti doar ca sa atragi atentia altora legat de aceste greseli dar nu iti rezolvi situatia ta personala. adica sa mai dau 100e ca sa vada daca in mod oficial daca m-au f..ut sau nu cand eu tocmai imi scot pl din c.? bravo Max ca tu nu sti de fapt care ar fi fost raspunsul lor.:ha:multumim pt cei 100e. Now go home si mai treci pe la noi ca mai sunt 3 etape. ne invartim in cercuri ca sa ne aflam in treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc ... la urmatoarea etapa la care particip si roadbookul este zbarcit de asa natura incat sa ajung sa consider ca a fost o mare bataie de joc, la finish eu nu mai predau acel roadbook si il duc avocatului. Suntem in romania si probabil ca dupa 3-4 ani o sa aflu ca nu am drept de cauza dar hai sa fiu eu primul care se lupta pt acesta cauza. o dau si la ziar si la reviste si la TV ca NA , doar o sa fiu primul nebun . punem pariu ca si la asta gasesc sponsori?:ha: Oresti, deja o dai in balarii si strici tot topicul cu povesti din astea din filmele americane. De nebun stim toti ca esti nebun, nu trebuie sa faci demonstratii suplimentare. :grin: Ce o sa faci cu avocatul ala? O sa il iei in costumul lui stilat, il pui in dreapta la Non-Grata, ii pui roadbook-ul in mana si il duci pe traseu ca sa ii arati gresala? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Aici pe forum poti doar ca sa atragi atentia altora legat de aceste greseli dar nu iti rezolvi situatia ta personala. vezi tu, tocmai asta e !! ca nu caut sa rezolv problema mea , ci a noastra. Pt asta i-mi iau acum suturi in c;; de la multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Oresti, deja o dai in balarii si strici tot topicul cu povesti din astea din filmele americane. De nebun stim toti ca esti nebun, nu trebuie sa faci demonstratii suplimentare. :grin: Ce o sa faci cu avocatul ala? O sa il iei in costumul lui stilat, il pui in dreapta la Non-Grata, ii pui roadbook-ul in mana si il duci pe traseu ca sa ii arati gresala? :ha: Tocmai pt ca ne cunostem ar trebui sa sti ca nu glumesc. Ba vorbesc f serios. Ma costa nu mult mai mult decat o etapa in 2 persoane asa ca te asigur ca fie Frasul sau ALTII se vor autosesiza si ceva sigur se va intampla. Nu ramane decat sa vedem ,...NU? Ai auzit de Protectia Consumatorului ? :ha: Ca pana la urma ce i-mi vindeti? Liniute pe hartii si nici macar acestea nu sunt in stare sa le faca corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Oresti, cu avocatul glumesti, nu suntem in america sa dam in judecata MacDonalds ca am alunecat pe podeaua spalata. :grin: Si nici nu imi doresc sa fim. Despre seriozitatea noastra ca oameni, ai dreptate. Mare. Si da, comunismul are si el vina, plus multe altele. Dar nu intru in astfel de discutii, nu vom avea nici un rezultat. Solutia pentru greselile de road-book nu este trecuta in regulament cnor... arbitrii daca ar fi fost intrebati ce ar fi raspuns??? Tare sunt curios! Inca o data spun si eu ce au spus altii: 1. greselile de acest gen sunt din 2 cauze: a. traseele terminate in pripa si neparcurse de un alt organizator care nu cunoaste traseul, pe road-book, ca la concurs (verificare) b. copiere in graba, aparand greseli de transcriere Ambele greseli de mai sus se datoreaza timpului cu traseele si numarului oamenilor implicati (daca sunt suficienti sa se imparta sa faca trasee pentru fiecare clasa, etc.) Avand in vedere aceste riscuri, un organizator ar trebui sa le controleze. Unii pot, altii nu. De aceea mergem unde consideram ca merita sa dam banii, nu? Dar aici ajungem la discutia aia cu "etapa sau cupa?" si deja iscam orgolii. Ca de altfel asta este la baza, orgoliul: dl. Alin ii arata dansul Roxanei ca uite Roxana a luat prima lectie din CNOR, ce bun sunt eu, doar cu 2 roti, etc. Pesemne ca de aia si erorile in road-book, orgoliul. Eu am facut traseul, sunt bun si smecher, cum sa il mai verifice cineva? Asa ca declar orgoliul ROMANESC (da Dl. Alin, romanesc, ca natia noastra are orgoliu cat pentru tot globul) ca fiind noul cuvant la putere, nu "eclatantul" lui Semaca.:ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Roadbook in stil Romanesc Oresti, cu avocatul glumesti, nu suntem in america sa dam in judecata MacDonalds ca am alunecat pe podeaua spalata. :grin: Si nici nu imi doresc sa fim. Despre seriozitatea noastra ca oameni, ai dreptate. Mare. Si da, comunismul are si el vina, plus multe altele. Dar nu intru in astfel de discutii, nu vom avea nici un rezultat. Solutia pentru greselile de road-book nu este trecuta in regulament cnor... arbitrii daca ar fi fost intrebati ce ar fi raspuns??? Tare sunt curios! Inca o data spun si eu ce au spus altii: 1. greselile de acest gen sunt din 2 cauze: a. traseele terminate in pripa si neparcurse de un alt organizator care nu cunoaste traseul, pe road-book, ca la concurs (verificare) b. copiere in graba, aparand greseli de transcriere Ambele greseli de mai sus se datoreaza timpului cu traseele si numarului oamenilor implicati (daca sunt suficienti sa se imparta sa faca trasee pentru fiecare clasa, etc.) Avand in vedere aceste riscuri, un organizator ar trebui sa le controleze. Unii pot, altii nu. De aceea mergem unde consideram ca merita sa dam banii, nu? Dar aici ajungem la discutia aia cu "etapa sau cupa?" si deja iscam orgolii. Ca de altfel asta este la baza, orgoliul: dl. Alin ii arata dansul Roxanei ca uite Roxana a luat prima lectie din CNOR, ce bun sunt eu, doar cu 2 roti, etc. Pesemne ca de aia si erorile in road-book, orgoliul. Eu am facut traseul, sunt bun si smecher, cum sa il mai verifice cineva? Asa ca declar orgoliul ROMANESC (da Dl. Alin, romanesc, ca natia noastra are orgoliu cat pentru tot globul) ca fiind noul cuvant la putere, nu "eclatantul" lui Semaca.:ha: Alin e suficient (dl se adauga doar in cazul frizerilor :)) Intre mine si Roxana erau glume, de fapt continuari de glume, nu e cazul de orgolii (cel putin nu de la mine :wink:). Revenind la subiect, am afirmat in repetate randuri ca Standard-ului i se acorda cam tot atatea drepturi ca si Cenusaresei si, de aici, multele erori. Daca venea Roxana cu Oresti la Mures acum vorbeam despre organizatori la trecut cu piosenie in voce. Daca veneau la Buzau, vorbeam despre ei doi la trecut ca-i omora Florin:ha:. Eu reafirm ca trebuie sa lucram impreuna si nu unii impotriva celorlalti. Nu trebuie sa trecem peste greseli, dar nici sa dam cu pietre de pe margine. Cat despre cat de buni si minunati suntem fiecare, sa lasam Divinitatea sa ne judece:g Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate