BONDARUL Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Si cum ma plimbam eu linistit si bucuros ca am aluns cu Galloperul pana in Germania fara nici o problema ,iata ca: aseara plecand dinspre Rostock catre Berlin (252 de km pana la noul hotel) la vreo 25 de km de Rostock incepe sa se auda o bataie... (clanc/clanc/clanc...),dau muzica mai incet... iau piciorul de pe acceleratie si nu se mai aude... zic e bine mi-s-a parut... si bag iar piciorul in acceleratie si vad fum negru cat China in spate si motorul bate mai rau... noroc ca un peco la vreo 500 de m . las liber si stop in parcare cu emotiile de rigoare... call MR .Blondu care raspunde ... ii spun simtomele si pe unde a stropit cu ulei si dupa ce m-a incurajat el ma pun pe demontat si de facut teste... acuma a se intelege ca am tot felul de scule in masina dar nu ma prea pricep la motoare... ma rog... imi dau seama repede ca nu e de nasul meu si sun un prieten la Berlin sa-mi faca rost de o platforma sau ceva... ma fratilor am innebunit cand am auzit preturile... 700 de euro o platforma pentru 200 de km... ma gandeam ca la banii astia cumpar eu o platforma ,o agat de toyota (ca nu prea plec de acasa fara toyota si o duc in tara si o fac acolo)... in sfarsit am legat-o de toyota si am tractat-o pana in Rostock unde sper sa gasesc un service decent maine dimineata... acuma poze cu pe unde a aruncat ea ulei...la ora asta nu stiu cum sa fac sa nu mai intrerup textul cu pozele...dar vad dintr-un manual descarcat tot de aici de pe forum aceasta piesa ca ar fi poz.28 din urmatorul desen...care are ca si descriere ''relief valve'' sa inteleg ca e un fel de supapa de presiune si ca daca s-a creat o presiune mai mare de ulei in motor si/sau turbo si ea a refulat pe acolo a functionat corect???... incerc sa ma gandesc in mod constructiv la nota de plata ... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: cand te ia mai mare dragul de el,atunci ti-o pune-n bot ca jandarmu la demonstrant... "Dopul" ala a sarit din galeria de admisie? Asta inseamna ca a fost presiune prea mare acolo. O cauze posibila pentru care ai avut presiune prea mare acolo poate fi wastegate-ul blocat inchis. Asta e o idee, inainte de cafea. Poate vad si alti colegi postul tau si vin cu alte idei, ca e rau sa fii asa departe de casa si cu probleme d-astea. Pe mine m-a costat 650 euro un alternator fix la drumul la care n-am luat decat o surubelnita cu mine :grin:. Bafta! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: cand te ia mai mare dragul de el,atunci ti-o pune-n bot ca jandarmu la demonstrant... revincu amanunte... (prieteni,telefoane, service,bla bla bla) cand am desfacut capacul de la culbutori si i-am luat la gadilat unul dintre eise plimba mai mult decat trebuie... jos rampa si una bucata bucsa care fixeaza rola pe culbutor rupta fix in doua...si niste poze nu prea clare ca sa vedeti ce si cum: pe langa asta cu leziuni ar mai fi doi care au un pic de joc la rola si probabil urmau sa cedeze si aia cat de curand... deci s-au comandat cei 3 care cica ajung in noaptea asta... 45E/buc , si sper sa fie doar atat. Mai departe mai vedem. hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: cand te ia mai mare dragul de el,atunci ti-o pune-n bot ca jandarmu la demonstrant... ca si update: au venit culbutorii si intradevar doar 45 euro bucata+130 euro manopera... cred ca am scapat destul de rezonabil.:banana hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: cand te ia mai mare dragul de el,atunci ti-o pune-n bot ca jandarmu la demonstrant... ieftin, dar te puteai lipsi... oricum, bravo ca sa rezolvat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate