alex_pajero Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Salut, poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o informatie? Unde gasesc sa cumpar fibra de sticla (panza rasina si intaritor) dar nu cum sunt chiturile acelea de reparatii din targ vreau o cantitate mai en-gros , imi trebuie pentru a repara o barca iar reparatia este destul de serioasa. de exemplu cu un chit de reparatie din targ nu mi-a ajus decat pentru 10% din reparatie si nu-mi convine sa bag 1000ron intr-o barca pescareasca. Multumesc, Alex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: fibra de sticla, de unde? salut,langa atelierul lui nashu mare in baneasa este un atelier care vinde fibra de sticla si rasina cata vrei,ca preturi nu stiu cat costa dar stiu ca au in cantitati industriale,iti las nr meu dc vrei detali 0765333023 martin Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate