Cristian73 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 De vre-o doua saptamani m-am apucat de spart averea familieri spre disperarea sotiei. Mi-am comandat ceva scule de mana de la Facom, o bormasina si un flex de la makita, si ultima achizitie as vrea sa fie un elevator. As dorii as renunt la batraneasca rampa in favoarea unui elevator dar intrebarea ar fi ce tip? Fiecare am vazut ca au avantajele si dezavantajele lui dar totusi spre ce sa ma orientez? Unul cu doua coloane, unul cu 4 coloane si sistem auxiliar de ridicare deasupra rampelor montate pe coloana sau un elevator tip foarfeca? Ce imi recomandati pentru munca de zi cu zi si reparatii de toate felurile, cu ce vine lumea sa mai schimbe la o masina pe la atelier, un disc de ambreaj cu placa si rulment, o planetara, un disc de frana, o distributie, un telescop, chestii uzuale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: avea @Max unul de vanzare ... vorbeste cu el. oricum o parere in plus conteaza. si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: Salut. Eu ti-as recomanda sa procuri un elevator cu doua coloane .E am 2 GIULIANO de 4 to electrohidraulice si un RAVAGLIOLI de 2.7 to electromecanic cu surub si lant. Sunt foarte multumit de cele hidraulice si total dezgustat de cel cu surub ,Mai sunt si unele modele cu doua motoare de care unii se plang ca se desincronizeaza tot mereu.Elevatoerele cu 4 coloane iti limiteaza mult domeniul de activitate si sunt si scumpe si mai greu de montat iar cele tip foarfeca ai evantajul ca in pozitie de repaus nu ocupa loc in atelier dar nu poti face multa treaba cu ele. SUCCES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: ............si sa nu crezi ca ,,ultima ,, achizitie va fi acel elevator.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: Ma refer momentan fiindca este clar ca voi mai investii in timp dar nu mai imi permit momentan fiindca mai am si alte investitii si nici nu dispun de exagerat de multi bani. Va multumesc pentru sfaturi, voi lua ceva cu 2 coloane le-am vazut pe cele cu 4 si nici pe mine nu ma incanta. Referitor la ce ati spus ca are Max unul de vanzare va multumesc mult dar as vrea ceva nou nu second. As mai avea doua intrebari legate de asta. - Imi recomandati unul incastrat in podea pentru a ocupa mai putin spatiu sau sa iau totusi unul clasic? - Pentru elevatoare folosite in regie proprie fara a avea firma imi trebuie anual viza si verificare ISCIR? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: pt. orice instalatie de ridicat trebuie ISCIR & CNCIR, indiferent cine e detinatorul Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: Stiam ca trebuie dar nu stiam daca nu le folosesc pe proprie raspundere fiind ne autorizat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: Vrei sa--ti deschizi firma ? daca nu si o folosesti doar tu cu portile inchise nu cred ca iti va trebui iscir mai ales daca ti le monteaza o firma autorizata. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Alegere elevator: Nu imi deschid firma. Repar masinute pe aici prin oras sa putem traii si noi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate