Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde pot gasi un parc de dezmembrari in Bucuresti sau Ilfov ?

marinionescu

Postări Recomandate

Buna ziua

Intrebarea pare cel putin ciudata , cum unde , pai cauti cu Goagle si iaca lista , pui mina pe telefon suni si spui ce piesa cauti , primesti raspuns cu pretul si daca este pe stoc .

Partial asa este dar acum surpriza in majoritatea cazurilor pretul pieselor este egal sau mai mic cu 15 % cu pretul piesei in magazin ( unde am factura garantie tva etc ) .

Deci ma puteti ajuta cu adresa ( nr tel ) unui parc de dezmambrari care sa practice preturi corecte ?

Multumesc.

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde pot gasi un parc de dezmembrari in Bucuresti sau Ilfov ?

Buna ziua

Intrebarea pare cel putin ciudata , cum unde , pai cauti cu Goagle si iaca lista , pui mina pe telefon suni si spui ce piesa cauti , primesti raspuns cu pretul si daca este pe stoc .

Partial asa este dar acum surpriza in majoritatea cazurilor pretul pieselor este egal sau mai mic cu 15 % cu pretul piesei in magazin ( unde am factura garantie tva etc ) .

Deci ma puteti ajuta cu adresa ( nr tel ) unui parc de dezmambrari care sa practice preturi corecte ?

Multumesc.

Din experienta proprie, preturile practicate, (in jurul Bucurestiului), sunt in functie de gradul de solicitare al marcii/piesei cautate. Cu cat te indepartezi de Bucuresti, cu atat ai sanse mai mari la un pret corect pentru o piesa SH. De cele mai multe ori, poti avea surpriza sa gasesti preturi acceptabile (unele chiar la piese noi), pe ebay. Succes!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatii , cred ca ar fi bine sa maresc aria de cautare .

Deci 100 km ar fi ok fata de Bucuresti .

Daca aveti cunostinta de parcuri de dezmambrari care au preturi ok in Alexandria , Ploiesti , Pitesti , Buzau va rog sa-mi spuneti si mie unde sunt , chiar daca nu aveti nr de telefon ma descurc eu cumva sa ajung acolo .

Link spre comentariu

Ce piesa cauti ???

Eu am gasit ce am mai cautat la dezmembrari dar este foarte complicat , piesele "Hot" sunt pastrate sau comandate in avans ... se mai dau si tzepe de genul .. "merge sigur pe modelul tau " .... daca nu te pricepi nu merita deranjul .

Despre pret ... nu stiu cum dar la tot ce am intrebat eu pretul este cam 50 % din piesa noua .

Cu stima,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Nu caut ceva exotic, piese simple aripi , faruri , capota etc , pentru masina de strada , Peugeot , Megane .

Ori nu sunt ori baga preturi de te sperii .

Exemplu:

Peugeot 206 capota motor -

Parc dezmembrari 400 ron fara tva factura

Magazin 413 ron cu tva inclus

Si lista poate continua .

Am senzatia ca majoritatea pieselor merg in service unde se repara masinile pe asigurare , probabil ca au intelegeri si decontari lunare cu preturi corecte ( 50% pret de nou ).

In cazul in care vine altcineva din afara cercului baga pret maxim ca de " te-am prins te-am ars " .

Poate sunt unii care nu intreaba la magazin , se duc direct la parcul de dezmembrai convinsi ca " aici trebuie sa fie pretul cel mai mic " si platesc pretul.

Link spre comentariu

Nu caut ceva exotic, piese simple aripi , faruri , capota etc , pentru masina de strada , Peugeot , Megane .

Ori nu sunt ori baga preturi de te sperii .

Exemplu:

Peugeot 206 capota motor -

Parc dezmembrari 400 ron fara tva factura

Magazin 413 ron cu tva inclus

Si lista poate continua .

Am senzatia ca majoritatea pieselor merg in service unde se repara masinile pe asigurare , probabil ca au intelegeri si decontari lunare cu preturi corecte ( 50% pret de nou ).

In cazul in care vine altcineva din afara cercului baga pret maxim ca de " te-am prins te-am ars " .

Poate sunt unii care nu intreaba la magazin , se duc direct la parcul de dezmembrai convinsi ca " aici trebuie sa fie pretul cel mai mic " si platesc pretul.

Sau poate ca ce ati gasit la parcul de dezmembrari la 400 ron este piesa originala iar la magazin la 413 ron este aftermarket.

Link spre comentariu

Sau poate ca ce ati gasit la parcul de dezmembrari la 400 ron este piesa originala iar la magazin la 413 ron este aftermarket.

Si care este diferenta ?

Se inchide mai bine capota ?

Se deschide mai usor ?

Am gasit capota originala la Eurial pret cu tva + montaj 750 ron deci chiar daca este de origine pretul corect pentru sh este 350 cu factura , de montaj ma ocup eu .

Oricum pentru mine nu conteaza daca este originala sau aftermaket .

Link spre comentariu

Si care este diferenta ?

Se inchide mai bine capota ?

Se deschide mai usor ?

Am gasit capota originala la Eurial pret cu tva + montaj 750 ron deci chiar daca este de origine pretul corect pentru sh este 350 cu factura , de montaj ma ocup eu .

Oricum pentru mine nu conteaza daca este originala sau aftermaket .

Ar trebui sa te intreseze, cele aftermarket sunt fara mastic si sunt foarte proaste,flambeaza la greu

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Ar trebui sa te intreseze, cele aftermarket sunt fara mastic si sunt foarte proaste,flambeaza la greu

Ce poate flamba la o capota de 206 care daca te straduiesti putin o bagi in buzunar.

Sau am uitat sa spun te poti trezi ca ai cumparat faruri de Anglia care bat aiurea .

Poate cineva sa-mi spuna si mie cum se pot recunoaste farurile de Anglia ?

Link spre comentariu

M-a dus cineva la un parc mare , nu avea Toyote doar cateva Mitzu dar avea multe berline toate cu volan pe dreapta si busite un pic.

Cred ca ai gasi acolo ceea ce cauti tu .

Nu stiu cum se numeste locul , din Moara Vlasiei mergeai in Dascalu , in Dascalu faceai la stanga si apoi undeva o luai la dreapta .

Parcul este foarte mare si era in camp deschis , nu intre case .

M-am uitat pe harta este parcul din Gagu , intre Gagu si Vanatori se vede si pe G Earth.

Editat de calinvas

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Am sunat la Gagu , nu au piesele de care am nevoie .

Multumesc pentru informatiii , incerc astazi sa fac o tura si va tin la curent .

Editat de marinionescu

Link spre comentariu

M-a dus cineva la un parc mare , nu avea Toyote doar cateva Mitzu dar avea multe berline toate cu volan pe dreapta si busite un pic.

Cred ca ai gasi acolo ceea ce cauti tu .

Nu stiu cum se numeste locul , din Moara Vlasiei mergeai in Dascalu , in Dascalu faceai la stanga si apoi undeva o luai la dreapta .

Parcul este foarte mare si era in camp deschis , nu intre case .

Dupa descriere e vorba de parcul din GAGU. Pe site-urile de dezmembrari apare ca "Parc dezmembrari Stefanestii de Jos".

Si, intr-adevar, preturile sunt cam nerusinate daca nu mergi acolo cu recomandare. (aceeasi pompa de injectie, oferita unui client fara recomandare a fost evaluata la 2200 lei. 10 min mai tarziu a venit alt client, cu recomandare, si a platit 1000 lei. Eu cautam acolo ceva ornamente de interior)

In plus, daca nu cunosti foarte bine ce anume vrei, e o adevarata aventura sa cumperi ceva de acolo, mai ales daca e deja demontat si stocat pe undeva. In alte parcuri, e drept mai putin "bogate", mi s-a oferit si un soi de garantie de 24 de ore: daca o pun pe masina si nu se potriveste, o returnez si primesc banii inapoi.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am alergat prin zona Ilfov , Bucuresti 4 ore vizitind diverse parcuri nu am cumparat nici macar un surub de roata , comand piesele luni la Unix si Autokarma prefer noi cu 25 % mai scumpe dcecit vechi " de origine " , numai pentru a nu le da satisfactia ca au mai prostit pe " unu ".

Concluzia mea este sa ocoliti parcurile de dezmembrai din Bucuresti si imprejurimi daca nu aveti " recomandare " .

Ma intreb oarecum retoric la cata evaziune fiscala se face acolo cum de nu vede nimeni nimic .

Link spre comentariu

Uneori se poate adopta solutia ta dar ...

Eu am cumparta o planetara fata LC120 , la reprezentanta era parca 3000 ron

Din dezmembrari am gasit-o , dupa ceva timp , cu 250 Eur ...

A meritat chinul , mai ales ca nu era pe stoc , era necesar avans si venea in nu stiu cate zile , cea noua.

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare