pavel_vn Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Seara buna. Nu pot accesa pm-ul. Ma poate ajuta un moderator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Adica Inbox-ul sau ce anume nu se poate ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Astral imi apar urmatoarle: pavel_vn , nu aveţi permisiunea de a accesa această pagină. Acest lucru ar putea fi cauzată de unul din mai multe motive: Contul dvs. de utilizator nu poate avea suficiente privilegii pentru a accesa această pagină. Încerci să editaţi mesajul cuiva, să accesaţi funcţii administrative sau un alt sistem privilegiat? Dacă încercaţi să posta, administratorul poate fi dezactivat contul, sau poate fi asteapta activarea. Log Out Acasă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Si chestia aia iti apare cand ? Pe ce butoane apesi si apare chestia aia ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire De acum ceva minute. Eu nu am apasat pe nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Intru la mesaj nou si apare chestia aia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Va rog sa ma ajutati sa trimit pm-uri, domnilor moderatori! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire astral m-a abandonat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Sunt doua modalitati prin care se poate trimite mesaj nou : 1.din Panoul utilizatorului/Trimite mesaj nou 2.selectand optiunea "Mesaj privat" prin click pe ID-ul oricarui user. Tu cum ai facut si n-a mers ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 (editat) Re: nedumerire cum am spus astral, asta imi afiseaza, dupa ce clichez pe : trimite mesaj nou Editat August 31, 2011 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire @Astral- Cand dai click pe nume utilizator, nu apare optiunea "Mesaj privat" (in locul ovalului rosu din poza) Poate ajuta cu ceva observatia mea. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Am dat pm catre vstef si Max, sa vedem ce se intampla....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire @Astral- Cand dai click pe nume utilizator, nu apare optiunea "Mesaj privat" (in locul ovalului rosu din poza) [ATTACH=CONFIG]114636[/ATTACH] Poate ajuta cu ceva observatia mea. Si chestia asta exista, asa e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire La mine apare REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire nu apare deloc asta la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Asta imi pare in continuare, atunci cand clichez pe: "trimite mesaj nou" Mesaj Forum pavel_vn , nu aveţi permisiunea de a accesa această pagină. Acest lucru ar putea fi cauzată de unul din mai multe motive: Contul dvs. de utilizator nu poate avea suficiente privilegii pentru a accesa această pagină. Încerci să editaţi mesajul cuiva, să accesaţi funcţii administrative sau un alt sistem privilegiat? Dacă încercaţi să posta, administratorul poate fi dezactivat contul, sau poate fi asteapta activarea. Log Out Acasă De ce nu am acces? Ce am gresit pe acest forum? Aratati-mi, va rog, caci eu nu imi dau seama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Cand vor aparea vstef sau Max, vor citi si aici, vor vedea si pm trimis lor si se va lamuri ce se intampla..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Ok. Multam. Astept. Dureaza mult? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Uimitor! Mi se restrictioneaza accesul pa pm, fara motiv, cer explicatii despre asta si subit dispar toti moderatorii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Ti-am dat un raspuns mai sus......mai mult nu stiu ce sa fac la ora asta...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire Ok, multam Astral. E tarziu, asa e. Ok. Ramane sa aflu cand se face ziua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: nedumerire sa sti ca am patit-o si eu si s-a rezolvat de la sine cu un restart al calculatorului... cred ca a stat prea mult in stand by si la un refresh am constatat ca defapt nu mai eram autentificat ... dupa un log out si apoi un log in a mers... ceea ce e ciudat e ca tu poti sa postezi ;eu atunci nu puteam... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: nedumerire Mesageria privata este un privilegiu oferit de forum si nu un drept. Acest privilegiu poate fi retras oricui daca abuzeaza de el. Sunt mai multe criterii pentru care acest privilegiu poate fi retras. - Abuz in utilizarea mesageriei private in special prin trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate catre alti user - Userilor care au diverse incalcari ale regulamentului sau au diverse avertismente - Userilor care au BAN pe forum dar si-au creeat alte conturi cu alte identitati. - Userilor care se folosesc de acest forum dar in alte parti il denigreaza. In cazul tau acest privilegiu a fost retras. Motivul? Alege-l tu pe cel la care te incadrezi. Daca mai ai alte nedumeriri sau probleme tehnice, foloseste emailul admin@club4x4.ro Discutie inchisa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: nedumerire Userul pavel_vn a gasit de cuviinta ca sa ma injure de mama in loc sa isi vada de treaba. Mai ales ca, de fapt, el este o clona a userului @ulise care avea ban pe forum Asta era doar una din neregulile facute de el. In conditiile acestea .... ura si la gara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate