alin 22 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Noua achizitie eu am luat de la cei de la AL PADRINO din bucuresti pragul stg doar si surprinderea a fost in momentul in care l-am dus la mecanic acesta a zis ca anul viitor o sa vin iar la el. pragul e din tabla foarte subtire.pretul cred ca a fost undeva in jur de 130 lei. daca te intereseaza pot sa iti dau un nr de telefon de-al lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Noua achizitie eu am luat de la cei de la AL PADRINO din bucuresti pragul stg doar si surprinderea a fost in momentul in care l-am dus la mecanic acesta a zis ca anul viitor o sa vin iar la el. pragul e din tabla foarte subtire.pretul cred ca a fost undeva in jur de 130 lei. daca te intereseaza pot sa iti dau un nr de telefon de-al lor. Avea dreptate mecanicul tau :)) .Am vrut sa iau si eu de aici din Germania tabla reparatie ptr praguri,partea interioara si exterioara,dar erau foita,nu altceva.La sfatul tinichigiului o sa folosesc solutia "romaneasca" si o sa fie refacute cu tabla de la masini ce nu au boala asta cronica a ruginii.Oricum,multumesc de intentia de ajutor.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Noua achizitie Parerea mea e ca pragurile sa le faci tu(adica tinichigiul ) din tabla mai groasa.Eu am unele de bagi si hi-liftul fara nici o problema.Dar asa am luat masina de la fostul proprietar.:grin: E exact ce m-a sfatuit si tinichigiul.Multumesc de sfat!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Noua achizitie Intrebare de boboc: ce tip de becuri sunt pe farurile de serie la Samurai? Ma intereseaza modelul,nu puterea.Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Intrebare de boboc: ce tip de becuri sunt pe farurile de serie la Samurai? Ma intereseaza modelul,nu puterea.Stima! Ca sa nu fiu inteles gresit,nu mi-e lene sa deschid capota sa ma uit,doar ca masina e in tara si chiar nu stiu.Nu are nimeni idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Am cautat la philips dar asta am gasit: The lamp you needYour vehicle is not equipped with this type of lamp. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Am cautat la philips dar asta am gasit: The lamp you needYour vehicle is not equipped with this type of lamp. Sincer,nu s-a inteles prea mult,dar multumesc de intentie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Eu pentru al meu am cumparat H4. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Eu pentru al meu am cumparat H4. S-auzim de bine Multumesc mult pentru informatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Noua achizitie Sincer,nu s-a inteles prea mult,dar multumesc de intentie :) Scuze in graba am copiat gresit raspunsul dat de configuratorul celor de la Philips . http://www.pal-guide.com/search.php Deci merge orice bec H4 nu conteaza marca depinde cat esti dispus sa dai pe un set de becuri. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Noua achizitie Scuze in graba am copiat gresit raspunsul dat de configuratorul celor de la Philips . http://www.pal-guide.com/search.php Deci merge orice bec H4 nu conteaza marca depinde cat esti dispus sa dai pe un set de becuri. Nu e bai,mersi mult.Caut ceva mai tare,dar mai sus de 130/90 nu am gasit inca...mai caut.Sanatate maxima! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Noua achizitie Ce reprezinta 130/90? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 (editat) Re: Noua achizitie Ce reprezinta 130/90? S-auzim de bine 130 faza mare si 90 faza mica. In alta ordine de idei,miercuri iese masina de la tinichigiu si merge la vopsit.In paralel,se lucreaza la tapiterie.Am pus sa se imbrace complet in piele scaunele ,volanul,si bordul.Fetele de usi au fost modificate si sunt de tabla de aluminiu asa ca trebuie sa caut unele originale ca sa le tapitez si alea in piele.Am inceput sa aud si eu remarci pe care sunt siguri ca le cunoasteti: " de ce bagi atatia bani intr-o masina asa de veche" si " nu se merita". :))) Pai din pasiune,dar nu toti inteleg asta! P.S. Poate are cineva fete de usi de vanzare.... Editat Octombrie 6, 2011 de Bobocu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noua achizitie Modelul original are becuri H4 cu fasung modelul vechi de Dacie . Am gasit dar costau cam 40-50 ron bucata ( Narva 90/100W dar nu cred ca duce instalatia daca nu o pui pe relee - sa nu ia foc ca este si veche ), ceea ce mi sa parut scump iar varianta cu adaptoare si becuri H4 normale , nu a mers pentru ca nu am putut sa mai montez capacul de prindere . Asa ca am cumparat doua faruri originale de Golf II de pe ebay cu 4 euro Hella originale cu tot cu becuri plus transport 7 euro pe care le astept sa vina si le adaptez pe acelea .Daca mai vrei ceva lamuriri 0724296346 Marius Numai de bine ! :banana Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Noua achizitie Modelul original are becuri H4 cu fasung modelul vechi de Dacie . Am gasit dar costau cam 40-50 ron bucata ( Narva 90/100W dar nu cred ca duce instalatia daca nu o pui pe relee - sa nu ia foc ca este si veche ), ceea ce mi sa parut scump iar varianta cu adaptoare si becuri H4 normale , nu a mers pentru ca nu am putut sa mai montez capacul de prindere . Asa ca am cumparat doua faruri originale de Golf II de pe ebay cu 4 euro Hella originale cu tot cu becuri plus transport 7 euro pe care le astept sa vina si le adaptez pe acelea .Daca mai vrei ceva lamuriri 0724296346 Marius Numai de bine ! :banana Multumesc de oferta,dar din pacate masina mea trebuie sa faca TÜV-ul la fiecare 2 ani la nemti,si astia sunt tare stricti la orice modificari.Mi-a luat ceva de 110/130 electricianul si o sa puna si relee de protectie.Oricum o sa vina alt alternator pe masina,mai puternic.Am vazut si pe forumurile germane ca se practica inlocuirea farurilor cu cele cu sticla clara de VW,dar nu stiu cum isi rezolva aia cu TÜV-ul.Asta sa fie singurul dezavantaj,ca mai bine asa decat sa platesc la statul roman taxa de rahat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Noua achizitie S-nteleg ca a ramas inscrisa pe Germania, cum te descurci cu asigurarea? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Noua achizitie S-nteleg ca a ramas inscrisa pe Germania, cum te descurci cu asigurarea? S-auzim de bine Nu e un capat de tara...am impozitul 196 de euro si asigurarea 192 euro pe an ( si oricum o inmatriculez pe perioada cand vin in concediu in tara,adica de 3 ori pe an ).Nu se merita sa o inmatriculez in Ro,avand in vedere cat este taxa.Asa ma costa cam 40-50 de euro/ concediu si se merita.Un alt avantaj este ca in Sibiu vine o data la 2-3 luni un inginer de la TÜV-ul german si verifica masinile acolo,asa ca nici nu mai e nevoie sa aduc masina la verificare in Germania.Si in viitorul indepartat,daca mai am masina pana atunci,din 2015 masina pot sa sa o inmatriculez ca si masina de epoca,cu taxa fixa de 92 euro impozit si 49 euro asigurare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Noua achizitie Salutare! Cine ma poate ajuta cu o informatie:vreau sa comand niste stickere ptr. Samuraiul meu si colegul de pe forum care le face m-a intrebat latimea usii.Poate cineva sa imi spuna cat e de lata usa la Suzuki Samurai?Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Noua achizitie Salutare! Cine ma poate ajuta cu o informatie:vreau sa comand niste stickere ptr. Samuraiul meu si colegul de pe forum care le face m-a intrebat latimea usii.Poate cineva sa imi spuna cat e de lata usa la Suzuki Samurai?Multumesc anticipat! Nu are timp nimeni sa puna o ruleta pe usa de la Suzuki?M-as bucura sa pot da comanda colegului..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ussser Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Noua achizitie Subscriu!!! Daca vrei sa vezi cum se comporta masina cu anvelope 31x10.5x15 Simex Insa Turbo cu raporate stock te invit la un test cand ai drum in Bacau. Daca oferta este inca valabila as raspunde eu cu bucurie la ea. Vreau sa imi iau un samurai dar nu prea stiu cu ce se mananca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Noua achizitie salut, daca te mai intereseaza fetele de usi ,am eu.ma poti suna si vedem cum facem.(0722818213) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobocu Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Am platit timbrul de mediu :) Dupa lupte "seculare" am reusit sa fac formailtatile necesare si am platit timbrul de mediu.Samuraiul meu din 1990, cu motor pe injectie a imbogatit satul roman cu 1.870 de lei. I-am platit cu placere, ca tot e o diferenta fata de taxa de dinainte.Cu RAR (850 ) si celelalte chestii aditionale, inmatricularea cred ca ma scoate la vreo 3.000. Scump...dincolo (Germania ) era mai ieftin :))) .Succese succesive tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Am platit timbrul de mediu :) Tot e bine cum ai iesit ,ca daca plateai taxa veche doar ea era mai mult decat totalul . Daca tot ai trecut pe la RAR am si eu o nelamurire poate sti sau poate stie vreun coleg ca sa nu mai deschid un topic nou , masina mea a fost adusa din germania si s-au scos 2 randuri de numere rosii de catre vechiul proprietar ,apoi a ajuns la mine ,eu nescotandui al 3 rand de numere rosii , ea era alba la cumpararea de la vechiul proprietar asa fiind si in actele de germania ,iar cand m-am apucat de aranjat la ea am zis sa ii schimb si culoare deoarece nu imi placea albul si am facuto verde mat ... acum planuiesc sa merg si eu cu ea sa ii pun la punct actele sa circul legal ca nu merita sa ma risc... ce pasi ar fii de urmat?????? ma duc normal la identificare sau mai trebuie sa fac ceva ,pe masina avand si troliul montat si gume Pneus Elite 195/80-15 astea nu cred ca sunt o problema , la ce ar mai trebuie sa fiu atent , aaaa era sa uit ,nu mai am nici scaunele din spate ... asa am luat masina ,nici centurile astea ar fii o problema??? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Noua achizitie Din start sa stii ca-ti trebuie fiscal de la vechiul proprietar daca zici ca a scos numere rosii. Pentru culoare mai platesti o taxa si completezi o declaratie la RAR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Noua achizitie dar nu inteleg de ce trebuie fiscal .... doar nu a fost inscrisa definitiv in Romania ??? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate