GabrielRad Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Noua achizitie Partea mai proasta e ca trebuie sa vorbesti cu fostul proprietar sa o treaca la fisc, iar dupa cateva zile sa o radieze si sa-ti trimita fiscalul. Fara fiscal nu poti scoate nici al 3lea rand de numere rosii. Nu stiu de ce trebuie facuta toata treaba asta cu fiscalul, dar cert e ca trebuie facuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Noua achizitie Pentru ca fara certificat fiscal nu ti-o inmatriculeaza aia de la Politie....asa cum scrie aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63480-acte-de-vanzare-cumparare-pasi-de-urmat REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Noua achizitie Pentru ca fara certificat fiscal nu ti-o inmatriculeaza aia de la Politie....asa cum scrie aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63480-acte-de-vanzare-cumparare-pasi-de-urmat Depinde de la judet la judet. Spre exemplu la mine in Dolj nu se cere fiscal la masinile cu numere rosii. Este de ajuns fisa fiscala completata cu datele tale (cumparator) si vizata de financiar ca fiind luata in evidenta. La RAR: te programezi online AICI pentru eliberare CIV. Cand ajungi la RAR o sa completezi o cerere in care specifici ce alte "balarii" mai vrei sa schimbi/omologhezi la masina... acolo treci culoarea. Ca sa scapi de problema cu scaunele lipsa, rotile si centurile (cu toate ca la mine niciodata nu s-au uitat la roti) cel mai bine mergi la un birou de acte auto si cere toate detaliile... mai mult ca sigur o sa-ti dea si "un baiat" care sa mearga cu tine la RAR, intelegi tu... toti au "baieti". Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Noua achizitie La aia m-am gandit si eu sa ma duc la o firma care se ocupa de tot .... Eu sincer nu am mai auzit de certificat fiscal de la vechiul proprietar la scoaterea de numere rosii (la noi in Deva).... Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate