sorin100 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 din cauza taxelor ff mari mi.a venit ideea sa imi montez un motor de peugeot pe M-ul meu,si nu stiu ce sa fac,care motor este mai bun peugeotul sau toyota!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 (editat) Re: se merita motor peugeot pe un imese?! vezi ca sunt variante de vanzare a masinii la prieteni din alte zone, sau mai poti sa o radiezi si sa o imatriculezi la primarie...e mai bine decat sa faci schimbari la rar ..poit sa ma crezi Editat Septembrie 3, 2011 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: se merita motor peugeot pe un imese?! ia mergi dumneata pe la RAR si intreaba - ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa fie omologat noul motor (posibil hartie de la service autorizat cu modificari de acest gen) - cat costa pe la ei o asemenea modificare care motor e mai bun e o intrebare interesanta...dar nu are nici o valoare in sine, decat daca ai mai multe date -ce vrei sa faci cu masina -care va fi modalitatea de a lega motorul de transmisie (cutie de ims, reductor de x punti de y cardane modificate, etc) pana ai mai multe date... vezi primele doua liniute, poate nu mai e cazul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Septembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: se merita motor peugeot pe un imese?! din cate am vb cu ingerul la RAR, k am fost inainte sa postez a zis k merge sa pun orice motor care s.a pus pe aro,dar nu altele pt k trebuie sa ,a duc la bucuresti la RAR la testele alea care costa 2000euro,mai mi.a zis sa pun motoru pe prinderile originale si cu factura de la motor si firma care il pune,firma am gasit.o imi care 500 euro cu motorul lor si cu pus,ceea ce dupa parerea mea nu este exagerat!si m.ai ma duce in jur de 7 mil taxele rar, acum intervine iar intreabare k am vazut k sunt mai multe motoare peugeot care este mai bun! am citit despre tine soimu k ai si tu M-ul cu motor de peugeot,ce parere ai? masina va fi folosita si pt off-road si pt mers prin oras cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate