Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutie de transfer

ADP246

Postări Recomandate

Am schimbat de curand,mai exact,ieri,cutia de transfer si convertizor,plus alte mici chestii!

Intrebarea mea este daca cutia initiala o pot repara,iar daca da,eventual unde si la ce trebuie sa fiu atent,cum pot sa o verific inainte sa platesc reparatia?

toate astea in conditiile in care nu as vrea sa dau iar jos cutia de transfer asta noua!

Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!

• Like 1

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cutie de transfer

De ce o repari? Ca sa o ai de noua in caz de schimbare cu cea de pe masina sau pentru revanzare?

Ca sa-ti dau un exemplu mai bun:

Stiu o persoana care a schimbat un motor ca al tau in garantie si a ramas si cu cel stricat (nu stiu prin ce artificii). S-a interesat cit ar costa reparatia in vederea revanzarii motorului stricat (nu stiu la ce pret sau daca este rentabil).

Pe motorul care l-a primit drept garantie (de la LR din fabrica) scrie "A se monta in max X luni de la livrare ".

Deci in concluzie:

-nu reparati motoare/cutii si le stocati luni/ani de zile pentru ca nu vor fi functionale.

-rugina le v-a face nefolositoare deoarece conditiile de stocaj nu vor fi cele ideale din fabrica

-fabricile producatoare auto moderne nu au stocuri de piese mai mari de 2 luni tot datorita acestei probleme.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nu ma gandeam sa vand cutia,dar ma gandeam ca o rezerva ar prinde bine,chiar si in cazul in care as vinde masina;sau pentru mine,ceva mai tarziu,daca mai intampin probleme;

Oricum,am gasit aici cateva firme care repara si dau garantii pe cutii,insa nu am ajuns la ei inca sa vad conditiile si garantia;

Ma gandeam ca daca am platit vreo 6000 si ceva de euro pe cutie si convertizor,reparatia s-ar justifica!

Mi-au dat piesele inapoi,dealtfel o sa si atasez cateva poze,si tin sa precizez ca au fost ambalate f bine si sunt capace peste tot de inchidere a acestora,in plus are si ulei in ea,chiar daca este defecta :)

Nu stiu ce sa zic acuma,mai vad eu!

Intre timp,cateva poze!

IMG00441-20110901-1601.thumb.jpg.76c4be573587dd858615716432c0054f.jpgIMG00451-20110901-1701.thumb.jpg.90cf510045cfd59d419076073e02f40e.jpgIMG00446-20110901-1602.thumb.jpg.852242ef0f9130fb10a6bc5003cc2dc6.jpgIMG00448-20110901-1602.thumb.jpg.bf6935bf321bb06c772fedfc92d1ddd4.jpgIMG00454-20110901-1703.thumb.jpg.fdfcb19f0205a28190dc33396ae1230b.jpgIMG00457-20110901-1703.thumb.jpg.dc2dc70b8edd809a440f6160b495bb54.jpgIMG00459-20110901-1803.thumb.jpg.f9426dc2ddd88950a5e094d5895b0ae7.jpgIMG00460-20110901-1804.thumb.jpg.5ec6c7c8018fe61b21957bdbbccdc927.jpg

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

sunt destui care fac in Anglia asa ceva deci ..cauta pe aici si vezi site cu reparatiii land rover...le-o dai si o primesti pe asta sau alta in loc si gata problema.Ce sainteleg ca o cutie de viteze daca sta 3 sau n luni pe raft se strica...cu sau fara ulei in ea...asa? si nu ee oare acelasi lucru daca sta masina in parcare nefolosita fara sa mearga ? astea sunt conditii de dealeri pentru fraieri sau care cred ca orice zboara se mananca....sau orice zice vanzatorul eee de bine...cum sa cred eu ca se strica piesa de metal daca sta si cu ulei in ea ???/ sau poate nu am inteles eu bine......si mi se pare enorm 6000 de euro reparatie cutie si convertizor.....baga-i un serch pe google si gaseai ashcroft unde iti faci ce vrei la cutie sau tranmisie in general.... succes.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Deci 6200 si ceva a fost cutia de transfer+ convertizor NOI toate,la Land Atelier + manopera!

As vrea sa le reconditionez pe cele vechi sa le am de rezerva,sau eventual sa vand masina cu toate astea!

Oricum nu vreau sa le duc la fier vechi si sa le dau pe nimic!

In plus,aici daca le lasam la Land Rover,mai si plateam ca le arunca...:grin:

Poate le reconditionez doar cand se strica astea din nou,poate am 'surpriza' sa se strice stand;

Merci de raspunsuri baieti!:tk

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

sunt destui care fac in Anglia asa ceva deci ..cauta pe aici si vezi site cu reparatiii land rover...le-o dai si o primesti pe asta sau alta in loc si gata problema.Ce sainteleg ca o cutie de viteze daca sta 3 sau n luni pe raft se strica...cu sau fara ulei in ea...asa? si nu ee oare acelasi lucru daca sta masina in parcare nefolosita fara sa mearga ? astea sunt conditii de dealeri pentru fraieri sau care cred ca orice zboara se mananca....sau orice zice vanzatorul eee de bine...cum sa cred eu ca se strica piesa de metal daca sta si cu ulei in ea ???/ sau poate nu am inteles eu bine......si mi se pare enorm 6000 de euro reparatie cutie si convertizor.....baga-i un serch pe google si gaseai ashcroft unde iti faci ce vrei la cutie sau tranmisie in general.... succes.

Ashcroft nu face decit cutiile astea http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php?act=viewCat&catId=5

Eu am spus exact ce am vazut, daca nu credeti nu aveti decit sa incercati.

Aaa si sa nu uitam ca vorbim de RR Sport 2007.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Deci 6200 si ceva a fost cutia de transfer+ convertizor NOI toate,la Land Atelier + manopera!

As vrea sa le reconditionez pe cele vechi sa le am de rezerva,sau eventual sa vand masina cu toate astea!

Oricum nu vreau sa le duc la fier vechi si sa le dau pe nimic!

In plus,aici daca le lasam la Land Rover,mai si plateam ca le arunca...:grin:

Poate le reconditionez doar cand se strica astea din nou,poate am 'surpriza' sa se strice stand;

Merci de raspunsuri baieti!:tk

Scuze de off topic dar nu 6200 RON pentru un transfer de RR? Deci, cel de Defender e mai scump ca cel de RR inteleg, eu fiind cu masina la Anglocars si cu transferul la ei pe tejghea :)

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

Scuze de off topic dar nu 6200 RON pentru un transfer de RR? Deci, cel de Defender e mai scump ca cel de RR inteleg, eu fiind cu masina la Anglocars si cu transferul la ei pe tejghea :)

Radule, ai venit din concediu si iti trebuie perioada de acomodare la cititul pe forum?

Deci ADP246 a dat 6000 EUR (sunt facturile atasate cu poze) in Belgia, nu in Romania. Ce a scris ADP246 despre Land Atelier nu este acelasi lucru cu Land Atelier din Romania (citeste facturile) ci doar un atelier LR din Belgia. Sa nu facem confuzii.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Radule, ai venit din concediu si iti trebuie perioada de acomodare la cititul pe forum?

Deci ADP246 a dat 6000 EUR (sunt facturile atasate cu poze) in Belgia, nu in Romania. Ce a scris ADP246 despre Land Atelier nu este acelasi lucru cu Land Atelier din Romania (citeste facturile) ci doar un atelier LR din Belgia. Sa nu facem confuzii.

Acum am vazut si ultimele fotografii cu facturile. Acum mai vine de-acasa :)

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

• 10 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare