tarzy Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 (editat) [video=youtube;lXRDrj-8ZZg] Editat Septembrie 2, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Sistemul e foarte folosit in UK, l-am mai intalnit in ESTONIA (baietii de la cursele de DRAG il foloseau sa-si care masinile de concurs) insa la noi este ilegal :uameni Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 (editat) Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata se numeste A bar....si e relativ usor de facut ...mi-se pare cam firav la bara dintre cele doua bari masive ... se pune cheia in contact sa nu se blocheze volanul.... si gata...nu cred ca e legal nicaieri in UE. UE eee m...e Mult mai bun este remorca pe o singura axa si care blocheaza rotiile directoare pe ea. La sistemul de A bar cauciucurile fata se chinuie sa mearga dupa vehiculul tragator.....nu stiu daca ma fac inteles cel mai bine da-ti serch pe google ...prrecis sunt destui productaorii in USA...eu de acolo am luat cand am avuit nevoie si dupa mi-am facut singur.... Editat Septembrie 3, 2011 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata cred ca este ilegal ,unul din motive este ca nu ai semnalizare pe masina tractata tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata L-am vazut larg utilizat in Rusia - practic 90% din offroaderi asa isi aduc masinile pana la locul faptei. Este perfect legal la ei - am citit personal in decretul lor. Am vrut si eu, dar cei de la rutiera mi-au zis ca nu este legal in Romania, asa ca mi-am luat un sprinter pentru carat masina. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata poti sa lasi avarii poti sa pui semnal magnetic de avrie orice ....din cate stiu UE numai aproba astfel de sisteme de tractare...ci doar platforma... ca si bull barul.... alte lumini....sau orice manufactura in curte sau de mic productaor..omolagariile diind foarte stricte si regulile rutiere de asemenea. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Este legal bre in UK. Conditia e ca numarul masinii tractoare sa fie afisat in spatele celei remorcate (la ei nu se inmatriculeaza remorcile). Problema se rezolva cu placa asta: Cu asta ai si lumini si numar. Rotile fata la masina tractata nu se streseaza, ele virand dupa masina din fata si revenind la drept datorita unghiului de fuga al masinii. Si aici fotografie facuta in Estonia: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Daca crezi ca sistemul din primul post e rezistent .......ti-l faci singur .....ai sa vezi ca piesele depasesc 10 mil.... si desenul sau cum este facut el asa cum piesa aia subdimensionata de care am mentionat eu in postul anterior va ceda in primele curbe sau in cateva zile de tractare.[ o banala platbanda,aici].....crede-ma ca am facut sisteme de astea si daca dai search pe google ai sa vezi ca USA mai adauga pe langa bare si cabluri de otel de prindere , de fapt aici ee toata treaba in redundanta adica sisteme de rezerva in caz ca cedeaza unul .....sa nu fie un accident . Oricum mai usor e cu remorca cu un ax . sistemul asta e cel mai simplu e adevarat il pui in 30 minute si daca barile sunt zdravene iesi lejer pana la astfalt. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Este legal bre in UK. Conditia e ca numarul masinii tractoare sa fie afisat in spatele celei remorcate (la ei nu se inmatriculeaza remorcile). Problema se rezolva cu placa asta: [ATTACH=CONFIG]114768[/ATTACH] Cu asta ai si lumini si numar. Rotile fata la masina tractata nu se streseaza, ele virand dupa masina din fata si revenind la drept datorita unghiului de fuga al masinii. Si aici fotografie facuta in Estonia: [ATTACH=CONFIG]114769[/ATTACH] Daca crezi ca virarea se face asa usor .....te inseli. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata problema este cu franarea ce masina are sarcina pe carlig fara sistem de franare 1500 de kg cat are in medie o masina ? o fi interesant pe autostrada sau pe drumusi drepte sistemul , insa eu nu ma vad coborand asa 3-4 km de serpentine ,la noi mai iese fara sa se asigure un tractor, o vaca ,un bou , cu ce masina trebuie sa tractez sa pot opri eficient greutatea intregului ansamblu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata vrei frana iti cumperii cum iti spun eu remorca pe axa cu frana propie ....si prima roata a autovehiculului tractat se suspenda pe remorc de tractare.....:oldhttp://www.bestpricetrailers.com/images/trailers/124/IMG_4820.jpg adica asa ceva.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Da, se folosesc in US si UK: Dar nu sunt legale in RO. :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Da romaniaca ee caz special in toate sistemul asta ee mult mai sigur decat A bar-ul ai frana ai tot ce iti trebuie .....dar nu noi suntem cei mai buni zicem Nu la toate..de ce sa mai facilitam ceva care este mai eficient si mai bun,ieftin...zicem din prima NU ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata pai .... nici astea nu par a avea sistem de franare, va fi mai usor la viraje dar franarea cam tot pe acolo, tot numai pe masina tractoare trebuie sa te bazezi Sistemul din primul post e mai ergonomic, incape mai oriunde in masina (portbagaj, bancheta spate, picioare pasager dreapta, etc) dar de utilizat eu zic ca merge doar pe distante scurte si viteza adaptata astfel incat sa poti frana in conditii de siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Poate aste din poze nu au sunt cu frana exact ca la remorci....si se cumpara cat vrei de late ..adica puntea remorcii ....cum vrei sunt unele cu loc in fata masini cu paravanturi etc cauta pe net si vezi la dolly car tow... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Poate aste din poze nu au sunt cu frana exact ca la remorci....si se cumpara cat vrei de late ..adica puntea remorcii ....cum vrei sunt unele cu loc in fata masini cu paravanturi etc cauta pe net si vezi la dolly car tow... au am gasit asta:http://4wheeldrive.about.com/cs/towingtips/l/bltowdolly.htm Se explica si de ce sunt ilegale in unele tari/state... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Uite aici un asemenea sistem de pe la 1904 ..cand inca rotiile erau din lemn cu bandouri de cauciuc si tractarea se facea in acest sistem dolly. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata sistemul e inventat in timpul celui de al 2 lea razboi, jeep-urile Willys veneau cu ele standard pentru anumite unitati. nu stiu in ce tari e legal si in care nu dar am vazut si pe aici si in soania, franta, germania, masinute de gen ford ka sau suzuki agatate dupa campere uriase. ideea e ca se parcheaza camperul pentru mai multe zile si te dai cu dracia mica prin zona pina o iei din loc iara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
picutex Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata La gropile de la noi mi se pare nebuinie sa te bazezi pe asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Uite aici un asemenea sistem de pe la 1904 ..cand inca rotiile erau din lemn cu bandouri de cauciuc si tractarea se facea in acest sistem dolly.[ATTACH=CONFIG]114828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]114828[/ATTACH] hmm, e o diferenta majora intre ceea ce ne prezinti matali aicea (un peridoc pe la 1904 cu propriile sale roti) si sistemul anterior prezentat in care masina merge pe propriile roti.....nu? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: Sistem de tractare fara sofer in masina tractata Sacramento 2002 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate