MAD MADI Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Caut pe cineva care imi poate da niste sfaturi in legatura cu modificarea unui Nissan Patrol y60 cu volan pe dreapta. Vreau sa ii pun volanul in partea fireasca... La prima vedere am nevoie de urmatoarele: -caseta de directie -bord -angrenajul de la stergatoare Sunt sigur ca am omis ceva si va rog sa ma ajutati sa competez lista, accept si sfaturi :grin: merci Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Modificare Patrol Y60 cu volan dreapta mai ai nevoie de instalatie, bara directie, bara panhard PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Modificare Patrol Y60 cu volan dreapta Puntea fata la englezoaice au prinderi inverse ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Modificare Patrol Y60 cu volan dreapta Fuzetete trebuie schimbate si alea.Una peste alta deranjul este cam mare.Stai linistit sunt soferi care nu stiu sa conduca nici cu volanul pe parte stanga. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate