Andrei_vl Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Salut, Am o chiulasa de opel frontera 2.3 de rectificat mai exact de verificat si daca e nevoie de schimbat supapele si nu stiu unde as putea face aceasa operatiune. Stie vreun coleg din Ramnicu Valcea de " brau rosu"( sau ceva de genu :grin: ) din Ramnicu Valcea? Daca da, o parere despre ei? Alte recomandari pe langa Valcea? ( sau chiar mai departe daca e service OK ) Multumesc! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rectificare chiulasa Autorad Ghimbav (Brasov)...foarte buni la verificat si reconditionat chiuloase. cu conditia sa nu fie fisurata! autorad ghimbav: 0268258885, 0268258596 sau 0268258700 bafta! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rectificare chiulasa E chiuloasa ta,de pe masina sau ai una si o faci ”just in case”..? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rectificare chiulasa E chiulasa mea din pacate... la ochi supapele sunt ok, dar am nevoie de o verificare daca tot am dat motoru jos sa vad cum sta treaba, sa fiu impacat. M-a lasat pompa de ulei, nu a mai bagat presiune in intinzatoru de lant si noroc ca mi s-a oprit motoru... ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Rectificare chiulasa Astazi am luat chiulasa, dupa toata veselia m-am ales cu 2 supape putin strambe ( in opinia unora " mergeau si asa") care evident au fost schimbate, in rest nicio problema. Intre timp m-am lovit de altceva respectiv 2 bolturi pe care vine prinsa una din patine sunt strambe. Daca a mai patit cineva, se pot inlocui aceste bolturi? Se pot indrepta? Asa clar nu trebe sa ramana! Multumesc :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate