White Wolf Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Ma intereseaza sa stiu daca jantele care provin de la un Opel Frontera s-ar putea monta la Patrol Y60. A incercat cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Am vandut eu niste jante de tabla de pe un Patrol la un coleg de pe forum ce are Frontera si s-au potrivit :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Interiorul la jentile de Frontera e de 100 mm. Daca si la Y60 e la fel, atunci se potrivesc. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Am probat eu intre timp! Jantele de pe Patrol merg pe Frontera fara probleme, in schimb cele de Frontera nu intra pe fata la Patrol din cauza MRL-urilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Diametrul de centrare la Patrol este de 110 mm . La gaurile de prezon sint identice . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera cele de frontera trebuie strunjite 1mm/raza => gaura de centrare de 110mm. PS.am vazut persoane care insista ca se potrivesc si chiar le monteaza (?!!!) ( asa am "reusit" sa cumpar si eu niste ENKEI pe nv-eu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Oare 1 mm sau 10mm, de la 100 cat are Frontera pana la 110 cat are Nissan este fix 1 cm,este cred aceeasi poveste si la Misubushu. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera La mitsu nu este problem ,cred ca-i tot 110.... la unele toyota este problem... Centrul este 100.......am incercat eu enkei.....nu merg.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera nu stiu pe viu cat este gaura la mitsu , frontera,cert este ca exista jante(si pt General Motors-opel) cu centerbore-1o8 mm. ENKEI-urile pe care le-am luat eu pt patrol (1o8 mm) daca incepi sa le montezi intai pe spate nu te prinzi imediat ca nu se "lipesc" de tambur pana nu ajungi pe fata la MRL(daca ti le monteaza altii poate nici atunci cu consecintele de rigoare!). PS .am mai facut "exercitii" de-astea cu jantele GM de pe Blazer m1oo9 cu tot montat demontat cauciucuri!. IN schimb uite ce vand unii(!!!) : http://www.pieseauto.ro/jante-tabla-16/hyundai/galloper/janta-et-negativ-16-6-prezoane-66323554.html http://www.anvelopedia.ro/jante-tabla-otel-opel-frontera-b.html http://www.jante-otel.ro/jante-tabla-16-opel-frontera-a.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Asemanare Patrol Y60 / Opel Frontera Gaura la jantele prezentate mai sus are 110 . Deci ... intra , dar nu se reazema pe butuc , ci sta doar in prezoane .Pentru unii , chiar daca cunosc aceste detalii , e un aspect minor... stringe piulitele sau prezoanele , si valea ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate