Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania -Franta .............HAI ROMANIA !!!

GPScu

Postări Recomandate

Re: Romania -Franta .............HAI ROMANIA

Pt ca iubesc :cl si tot odata ROMANIA :grin: ..........DAR DACA CASTIGAM NE VEDEM LA UNIVERSITATE :Gr:gr1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Romania -Franta .............HAI ROMANIA

Aici, in Bacau, unde se aduna microbistii .... ?

Pai daca castiga Romania ........facem apel la cei din BACAU sa iasa in strada .........in centru cu :j:tr pt a se intanli cu ASTRAL si a sarbatori VICTORIA :br

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Re: Romania -Franta .............HAI ROMANIA !!!

Romania , romania , ole , ole ,ole !!!!!!!!!!!!! Hai romania :1

ha ,ha ha ...........tineti cu FRANTA !!!!!!!!!!! :ha:

Incurajat spiritul tricolorilor :gr1:gr1:1

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Mi-am luat 4x4 cu blocante fata spate marca:al renault ...asta asa ca drept masina de concurs. Deci in seara asta tin cu franta. In caz ca o sa castige romania, ne vedem la universitate cu patentu in parcare sa va tai franele la toti. Ca sa nu ard pana acolo gazu ca e scump si e criza ati putea sa va strangeti la universitatea din popesti ...:ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In Iasi o sa fie liniste in seara asta ca nu-s multi francezi in oras :ha:

Sper sa fie multifunctionala arena ca daca ne bazam pe footbal e o investitie ratatata; poate daca ara terenul si cultiva ceva pe el.......... altceva ca gazonului nu-i prea prieste.

Link spre comentariu

Asa, mai pe romaneste, cum se traduce echipa ?

Pe teren, imbracati in galben, in afara, ca niste cocalari, avand la remorca o super-masina si o duda care se "plimba" inclusiv cu rezervele pana gaseste fraieru` sa-i faca acte si un plod de pe urma caruia sa-i ceara pensie alimentara, ultra-prezentati in toate ziarele cu tate pe prima pagina, ultra-cunoscuti in barurile de pe tot batranul continent, cu munca mai subtire, vesnic insotiti de ghinion in meciurile oficiale, vesnic astepand sa piarda alte echipe ca sa prinda calificarea......

Link spre comentariu

Daca o sa ude putin gazonul ala, o sa se numeasca National Off road arena pentru ca o sa ai nevoie de blocant sa-l traversezi. Oricum, HAI ROMANIA!

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Pe teren, imbracati in galben, in afara, ca niste cocalari, avand la remorca o super-masina si o duda care se "plimba" inclusiv cu rezervele pana gaseste fraieru` sa-i faca acte si un plod de pe urma caruia sa-i ceara pensie alimentara, ultra-prezentati in toate ziarele cu tate pe prima pagina, ultra-cunoscuti in barurile de pe tot batranul continent, cu munca mai subtire, vesnic insotiti de ghinion in meciurile oficiale, vesnic astepand sa piarda alte echipe ca sa prinda calificarea......

Astrale .....a spus un coleg mai sus...........te crezi NEAMT :ha:....eu zic ca e bine si asa ..........de cand stiu eu stadionul asta au fost probleme cu gazonul .....sa-i multumim lui DUMNEZEU ca nu a dat vereo ploaie :ha:

Deci ........Hai Romania !!!!!!!!!! la pauza Romania 0 - Franta 0 , poate vom inscrie :gr1:gr1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nu zic Vive le France ca cine stie..., poate se supara Sarkoz-escu... :ha: Donnez moi s`il vous plait... :ha: Si pentru cei care nu stiu franceza..., HAI ROMANIA! :2dr

Link spre comentariu

:1HAI ROMANIA :gr1:gr1:1

In sfarsit avem si noi stadion :h5

Hai Romania... in Germania, Italia, Franta...

Sa ne fie rusine, dupa 20 de ani abia am reusit sa avem un stadion mai cat de cat... ca se pare nu este chiar perfect...

Hai Romania... la mici, bere si manele... cand este vorba de soarta noastra...

PS

Nu stiu cum ar fi facut altii, dar eu as fi distribuit fluturasi cu imnul Romaniei, si cand M.P. ar fi cantat imnul stadionul sa vuiasca... ca oricum M.P. a cantat varza...

De fotbalisti ce sa mai zici, ca-s analfabeti nu-i problema... dar IMNUL macar sa-l stie!

Editat de avolocaru
Link spre comentariu

Astrale .....a spus un coleg mai sus...........te crezi NEAMT :ha:....eu zic ca e bine si asa ..........de cand stiu eu stadionul asta au fost probleme cu gazonul .....sa-i multumim lui DUMNEZEU ca nu a dat vereo ploaie :ha:

Deci ........Hai Romania !!!!!!!!!! la pauza Romania 0 - Franta 0 , poate vom inscrie :gr1:gr1

Ce s-a facut , nu s-a facut moca.S-a facut pe bani grei. Daca eram NEMTI, sigur ne costa mai putin si aveam si teren.

PS.Stau la juma de pas de stadion. Atmosfera emanata de stadion e unica. Hai Romania !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Ce s-a facut , nu s-a facut moca.S-a facut pe bani grei. Daca eram NEMTI, sigur ne costa mai putin si aveam si teren.

PS.Stau la juma de pas de stadion. Atmosfera emanata de stadion e unica. Hai Romania !

Asa e , pacat de atmosfera si de munca tricolorilor ......gazon varza :uameni poate lucrurile se vor indrepta usor ,usor .....

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare