Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania -Franta .............HAI ROMANIA !!!

GPScu

Postări Recomandate

Re: Romania -Franta .............HAI ROMANIA !!!

Dar voi va ganditi vreunu ...ca atat au putut? Atat aia care au facut gazonu cat si aia care au intrat pe teren sa joace ...:wink:

Piturca a incercat el ceva ...dar dupa formula de joc foarte "agresiva" nici nu cred ca isi dorea mai mult ...:wink:

"Sa ne fie rusine" ... :ha: ptr ce? Ptr ca niste smecheri au luat niste bani au facut un stadion de cacat si acum ii scalda oole pe nu stiu ce coasta de apa clara? ... :uameni

Sa ne fie rusine ca gandim ca niste romani ... asta, da ...puteti sa o spuneti ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

c'est la..... si care a fost scoru' ? .. ca nu am vazut meciul ? :grin:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Bravo "yonutz"! ce tot umblam cu vrajeli si ne laudam cu cireasa de pe tort, cand tortul este muci!

Piturca este prima super teapa, dupa ce acum un an doi FRF nu stia cum sa faca sa rezilieze contractul cu "piti" acum este iar antrenor! :ha:

Numa' la noi se poate!

Absolut off topic dar nu ma pot abtine:

Un cunoscut si-a facut dosar de pensie, si i-au cerut diploma de facultate in original si atentie: ADEVERINTA DE LA FACULTATE CUM CA A TERMINAT FACULTATEA... :ha: :ha::ha:

"GSPscu" lururile nu se vor schimba pana cand nu vom lua atitudine... Ne-am invatat sa spunem "bine ca s-a facut macar atat"

Link spre comentariu

In ce priveste echipa, antrenoru sau gazonul, cred ca suntem varza. Am fost pe stadion si am ramas uimit cat de frumos a fost ! In primul rand constructia e formidabila si in al doilea rand suporterii si atmosfera m-au impresionat in cel mai placut mod !

Link spre comentariu

Trebuia sa se faca o cheta sa trimitem fiecare cate 1 mc de apa...

Mai bine donam fiecare cate 5 l de benzina... poate se strangea suficient sa le dam foc la aia de-si bat joc de noi si de sportul romanesc in general...:uameni

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare