stefanniva Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 (editat) buna ziua ,sunt nou pe forum ,mi-am cumparat recent o lada niva ,si as vrea sa aflu cite ceva de la voi cei cu mai mulata experienta, salutari este o ladita din 2001 inmatriculata ,am luat-o cu 1500 e mi-a mai dat si piesele pt directie , bucse pivoti capete de bara ,rulmenti etc ,absolut noi ,nu a avut timp sa le schimbe ,are putina rugina la praguri , si citeva zgirieturi in rest e ok , ce parere aveti de pret ?eu cerd ca am luat-o ieftin Editat Septembrie 10, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Ladita mea..... In primul rand sa o stapanesti sanatos! Vrem poze! Pretul pare f.ok insa conteaza si cati km are, cam pe unde s-a mers etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Ladita mea..... Sa o stapanesti sanatos.Pretul este bunicel,am gasit o niva la 2500 euro din 2005 dar nu s-a mers cu ea de vreo doi ani si mie teama sa o iau.Poate pui si ceva poze cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Ladita mea..... S-o stapaniti sanatos si sa va duca pe unde vreti :h5. Editat Septembrie 23, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Re: Ladita mea..... va salut , o sa pun maine niste poze cu ea , de moment sunt multumit ,are 107000 km reali ,zice batrinelul, el a cumparato de noua in 2001 ,dar stiti cum e in zece ani are ceva uzura ,cred ca trebuie sa ii schimb capurile de planetare ca le aud in viraje si cand iau brusc piciorul de pe acceleratie se simte un ,, clanc,, si mai are niste rugina la praguri in rest pare a fi ok ,,,, stima Editat Septembrie 12, 2011 de stefanniva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Ladita mea..... Sa o stapinesti sanatos si la mai multe noroaie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Ladita mea..... va salut , azi am iesit putin cu ladita dar nu prea ma risc pana nu ii fac o revizie , cum vam spus se aude acel zgomot in viraj care cred ca e de la planetare , o sa merg saptamina viitoare la Ukraina sa vad ce preturi au la piese ca am auzit ca sunt ff ieftine si vreau sa imi iau totul troliu gume de offroad ,bull bar , suspensie ,si praguri noi ,stima o sa pun niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Re: Ladita mea..... Editat Septembrie 14, 2011 de stefanniva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Ladita mea..... apropo ,ce ziceti? ar fi necesar sa desfac diferentialele sa verific jocul sau sa schimb doar valvolina ?,masina nu a fost folosita la off road niciodata doar pe sosea si citeodata pe drumuri forestiere, are 107 mi km ,si la praguri aveti o idee cum sa le protejez mai bine de rugina oricum o sa ii pun praguri noi dar ma gindesc ca sar putea pune ceva mai rezistent sa nu se corodeze repede cum ar fi ceva profil metalic drepunghiular de vreo 10 cm pe 3 , nu stiu cit este de groasa tabla la pragurile originale, sunt si la cluj la vreo 45 lei buc ,cu siguranta aveti mai multa experienta ca mine , stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Ladita mea..... Cel mai bine desfaci diferentialele si vezi ce este pe acolo.Stiu ca nu prea iti vine mai mult chef ai de plimbare decat de demontat una alta dar daca e ceva in neregula te lasa cand iti e lumea mai draga.Nissan4x4 a postat aici niste informatii foarte clare.Legat de praguri poti pune si din profil 100/30 daca nu i se aplica un tratament anticoroziv degeaba. Cum este masina pe sosea se misca cat de cat bine trage motorul?Ma tot uit si eu dupa una dar inca nu sunt decis tre sa ma plimb cu una sa vad. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Ladita mea..... salutari ,pai asa o sa fac ,cind voi schimba uleiul in diferentiale voi desface capacele si o sa fac o verificare ,asa ce sa zic , se itinde bine , are demaraj bun ,si de putere sunt multumit ,am iesit putin pe deal cu ea si am urcat citeva pante fara probleme,la capitolul confort ce sa zic ,e cam zgomotoasa in interior,si rigida ,dar pt ce imi trebuie mie sunt super multumit,eu cred ca e o investitie buna mai ales daca poti sa ajungi la ucrainieni acolo sunt piesele la jumate de pret fata de aici, chiar azi am discutat cu posesor de niva ,,, ,,, stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Ladita mea..... Bine ai venit pe sectiunea Lada Niva ! Sa il stapinesti sanatos si la multe noroaie . Masina pare foarte OK la pretul la care l-ai achizitionat . Parerea mea este sa nu desfaci nimic de pe ea de dragul de a vedea de ce functioneaza . Fa schimbul de unsori si repara doar ce simti ca ar fi in neregula . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Ladita mea..... de 2 saptamini am trecut de la renault trafic la lada niva si nu cunosc cit de rezistente sunt piesele ,sau ma rog duritatea masini si de asta ma gindeam anumite verificari ,dar din ce am mai vazut pe forum lada niva este destul de rezistenta la piese ,fata de altele ,oricum ,va multumesc tuturor pt informatii , toata stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: Ladita mea..... salutari , azi am urcat citeva pante mai abrupte si cind am oprit-o imi fierbea bine apa ,si ventilatoarele de racire nu functionau , si am decojit putin firele care duc la ventilatoare si am incecat cu 2 fire direct la baterie si nu dau nici un semn de viata ,oare au vreun releu ce poate fi ars ?ati patit vreo data chestia asta ?si apropo am fortat masina de vreo 2 ori in pante mai mare fara sa cuplez reductorul la mic si acum cin plec de pe loc in prima treapta am senzatia ca pleaca trepidat parca as pleca cu a 2,poate fi din cuplajul de cauciuc de la reductor ?deci asta se intampla in 1-a la mare si doar cind pleaca de pe loc,pare fi un joc elastic ,va multumesc ...stima..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ladita mea..... Nu trebuia ''fortata'' fara reductor.Cupleaza reductorul ca de asta e pus pe masina .Nu imi dau cu parereaca inca sunt la stadiul de cules informatii dar sper ca ai citit ce ti-am atasat in postarea de mai sus. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Re: Ladita mea..... salutari ,am citit binenteles ,pai la stagiul asta sunt si eu in domeniul 4x4,mai am de invatat multe ,problema era tampoanele la cutie si reductor erau pe gata (coapte) si cu ventilatoarele era un papuc oxidat si facea scurt acum merge ,dar tot timpul apa trece de 90 ,o sa vad termostatul daca se deschide ,in rest e ok ,azi imi ajung cauciucurile deabea astept sa le montez , o sa pun poze, stima.. salutari tuturor,ieri mi-am schimbat gumele ,si am trebuit sa tai colturile la aripi ca imi agata ,gumele sunt 205 80 16 , si culmea ce am observat ca roata din dreapta fata este cu un cm mai in spate ca aia din stinga , poate sa fie din reglajele bratului ? sau poate e aripa pusa gresit ca mia zis fostul proprietar ca a schimbat aripile ,masna merge bine , nu trage intro parte sau ceva de genul ,dar as vrea totusi sa ii fac unghiurile dar nu stiu daca se pricep astia de la cimpulung la lada :wink: , salutari acesta este modelul , o sa pun o poza cu ele montate pe masina mau costat 1030 lei cu tot cu montaj (toate 4),stima Editat Septembrie 23, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Ladita mea..... salutari ,am citit binenteles ,pai la stagiul asta sunt si eu in domeniul 4x4,mai am de invatat multe ,problema era tampoanele la cutie si reductor erau pe gata (coapte) si cu ventilatoarele era un papuc oxidat si facea scurt acum merge ,dar tot timpul apa trece de 90 ,o sa vad termostatul daca se deschide ,in rest e ok ,azi imi ajung cauciucurile deabea astept sa le montez , o sa pun poze, stima.. salutari tuturor,ieri mi-am schimbat gumele ,si am trebuit sa tai colturile la aripi ca imi agata ,gumele sunt 205 80 16 , si culmea ce am observat ca roata din dreapta fata este cu un cm mai in spate ca aia din stinga , poate sa fie din reglajele bratului ? sau poate e aripa pusa gresit ca mia zis fostul proprietar ca a schimbat aripile ,masna merge bine , nu trage intro parte sau ceva de genul ,dar as vrea totusi sa ii fac unghiurile dar nu stiu daca se pricep astia de la cimpulung la lada :wink: , salutari acesta este modelul , o sa pun o poza cu ele montate pe masina [ATTACH=CONFIG]116499[/ATTACH] mau costat 1030 lei cu tot cu montaj (toate 4),stima Sunt "Pneus" resapate? "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Ladita mea..... da , pneus 205 80 r16, de moment mi se par ok ,nu stiu la noroi cum se vor comporta ,de inceput , sunt bune :wink:..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Ladita mea..... da , pneus 205 80 r16, de moment mi se par ok ,nu stiu la noroi cum se vor comporta ,de inceput , sunt bune :wink:..... Tot Pneus am si eu si se comporta bine ,cel putin la cerintele mele. "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Ladita mea..... eu nu prea o bag la noroaie, dar am un drum de vreo 300 m la cabana , care e cam rau ,nu prea se poate intra cu o masina normala , de asta mi-am si lutat niva ,acum e uscat si merg avion, sunt curios cum se va comporta cind ploua pt ca sunt portiuni unde sta apa si e argila ,dar sunt sigur ca va merge fara probleme :wink:, asa ca eu am offroad in fiecare zi , apropo ,cuplarea diferentialului central , prima maneta mica , are vreo regula? ex ,se cupleaza pe distante scurte? sau ceva de genul , sau se poate cupla cum dorim ? are vreun risc ?sau un anumit mod de utilizare? salutari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Ladita mea..... maneta aia cea mai mica o cuplezi cand e noroi grup sau zapada. Dar, rotile sa fie drepte si cand ai iesit din balamuc decuplezi. Altfel risti sa spargi tot in ea. Pe mine m-o mancat si am mers fara sa decuplez si am spart grupu spate, iar ultima data, am reusit sa duc si o planetara. Cuplezi cand vezi ca e nasol tare si teoretic nu poti trece altfel. In rest, nu prea are sost sa te atingi de ea pt ca rusoaica poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Ladita mea..... ms de informatie,:tk:,eu am cuplat-o de vreo 3 ori, si am si virat dar nu a patit nimic:f2 totusi in viraje imi fac zgomote capurile de planetara fata , care le schimb zilele astea ,oricum sunt multumit de rusoaica si trebuie sa mai vad ceva ca la plecarea de pe loc trebuie sa pec in prima treapta la mic ,ca la mare imi trepideaza masina cred ca e din cuplajul elastic sau tampoanele cutiei sau reductorului pare o torsiune elastica pina se pune in miscare ,in rest mmerge bine am urcat in cateva locuri unde nici nu ma gindeam ca urca , va multumesc de informatie, stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Ladita mea..... frumoasa masina , s-o stapaniti sanatos si multi km fara interventii! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Ladita mea..... va multumesc ,sunt foarte multumit de ladita ,ieftina de intretinut ,chiar am fost cu niste prieteni prin padure (obcina feredeului)si in unele locuri eu cu lada am trecut iar pajero a ramas ,ce sa zic ,la banii care am dat pe ea ... merita...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanniva Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Ladita mea..... mi sa rupt urechea la bara stab dreapta si nu stiu cum se poate intarii ca tabla e subtire are cineva idee?[ATTACH=CONFIG]118474[/ATTACH] va multumesc .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate