klaudiu_ro Postat Mai 21, 2014 Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Revizie Daihatsu Terios sincer nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare... eu am niste prieteni mecanici la un service pe fundeni si le-am dat masina sa-mi faca revizia... mi-au adus-o cu zemile schimbate... tind sa cred ca daca are doar un buson pe acolo trebuie sa se scurga tot... Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Revizie Daihatsu Terios Salutare, teoretic la cutia de transfer sau la grupuri exista doua busoane unul de golire si unul de umplere, cel putin la mine la Feroza asa este si am vazut cu ochii mei.Mai cercetati :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 (editat) Re: Revizie Daihatsu Terios Salut. As dori sa stiu cum se comporta masina in teren accidentat, noroi, etc, si daca spatiul din portbagaj cu bancheta rabatata este suficient.De asemenea, daca este avantajoasa varianta cu GPL amplasat in spatiul de sub planseul portbagajului.:grin: Editat Mai 24, 2014 de intel77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Revizie Daihatsu Terios Si ce treaba are asta cu topicul de revizie? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Revizie Daihatsu Terios Pt ca nu sunt prea multe topicuri legate de model:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Terios cu GPL Intel 77 eu am GPL pe Terios ,daca te pot ajuta cu mai multe inoformatii atat cu revizii la instalatia gpl , la cum se comporta in teren, etc , sa rugam moderatorii sa deschida un topic si iti voi da toate detaliile necesare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Terios cu GPL Intel 77 eu am GPL pe Terios ,daca te pot ajuta cu mai multe inoformatii atat cu revizii la instalatia gpl , la cum se comporta in teren, etc , sa rugam moderatorii sa deschida un topic si iti voi da toate detaliile necesare Orice user poate deschide un topic cu butonul "Discutie noua" aflat la inceputul fiecarei sectiuni a forumului. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 un mic ajutor [ neata , Klaudiu ce tip de ulei ai pus la terios-ul tau? [/b] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Revizie Daihatsu Terios Neata, sincer nu stiu exact pentru ca am niste prieteni la un service si ei s-au ocupat de tot. Cred ca ceva de la castrol au folosit la cutie si la grupuri iar ulei de motor folosesc mobile 1 sintetic cred ca 5w30 Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios Klaudiu ai vreo ideie de ce jante se potrivesc la terios ( de la un alt model)? asi vrea sa-i pun de tabla dar nu cel clasic de care vin echipate ele, eu am o problema cu sotia , imi incaleca toate bordurile si deja a sfaramat 2 de aliaj , cele de tabla le mai indrept :grin: multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios Cred ca se potrivesc de Suzuki Samurai/Jimny/Vitara si astea gasesti usor de tabla care se indoaie dar nu se sparg asa usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios Nu merg difera PCD (distanta intre prezoane).Din ce vad pe net la Terios este 114 iar la Samurai, Jimny, Vitara, Feroza este 139.7 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios E bine de stiut, scuze de greseala atunci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 un mic sfat Klaudiu stii cumva cum se regleaza ambreajul la terios ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios 1.3, 2002 Daca este hidraulic nu merge reglat.Maestrul Cos nu stie? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios 1.3, 2002 nu e vorba ca nu stie, frate , frate, m-am tot tiganit cu el dar are de lucru pana peste cap, mereul il prind cu cate 2, 3 masini la poarta si tot ma amana si ma programeaza numai pe noapte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Revizie Daihatsu Terios 1.3, 2002 este hidraulic la terios si nu cred ca se regleaza Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate