preda ion Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: rovinieta? :grin: astia care verifica rovinietele au actualizata baza de date? ca mie imi vin inca amenzi pentru un patrol vandut acum 2 ani si radiat!:hl nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: rovinieta? :grin: astia care verifica rovinietele au actualizata baza de date? ca mie imi vin inca amenzi pentru un patrol vandut acum 2 ani si radiat!:hl mare grija cu amenzile astea venite asa aiurea...ca mai nou, scumpul nostru guvern a dat o ordonanta prin care obliga la plata amenzilor indiferent daca ai contestat-o si esti in proces cu ei... si dupa, daca justitia iti da dreptate, cica iti dau ei banii inapoi...asta ramane de vazut, ma rog...sa vad, ca vorbesc in cunostinta de cauza...mie venindu-mi o amenda acum vreo 2 luni pt o lipsa rovigneta (zic ei) la inceputul anului, iar termenul de judecata e in decembrie 2012 :old, dar fiscul deja mi-a trimis citatie de executare (si nu e decat vreo 3000 ron amenda pt o utilitara)... in ce tara traim....:T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: rovinieta? :old eu am deja 4 amenzi a cate 250 roni:hl am facut plangeri si sesizari la tribunalele din zonele pe unde umbla brambura prietenul cu masina cumparata de la mine:uameni daca vedeti un patrol alb cu nr B 15 HWO rupeti-i numerele si sechestrati-l pana da banii de amenda!:pl Editat Decembrie 1, 2011 de Astral nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: rovinieta? Si eu am patit la fel pana acum nu am decat o amenda de rovinieta.Am dat de masina si de actualul proprietar (al 3-lea) pe la Brasov care spre norocul meu este mai de treaba si ma asigurat ca masina are rca, rovinieta, itp etc si care chiar vrea sa facem si actele.Initial m-am luat de el si i-am spus ca la prima amenda care vine platesc un aurolac sa-i fure numerele si la primul itp i se va bloca masina.Mai nou o suna pe nevasta (masina era pe numele ei ) unii de la asigurari cu privire la un dosar de dauna aparut in urma unui accident facut de al 2-lea proprietar.Nevasta le-a spus ca a vandut masina iar cei de la asigurari au zis mersi si au inchis dosarul fara sa despagubeasca pagubitul.DECI MARE GRIJA CA PUTEM FI LOVITI DE CINEVA CARE NE DA ASIGURAREA DAR DEGEABA NU PRIMIM NIMIC.Acum ma suna al 2-lea sa-mi spuan ca pagubitul il preseaza sa-i dea bani pentru ca nu i sa decontat reparatia :)).I-am spus frate cine te-a pus sa mergi cu masina asa acum descurcate cu ala pe care l-ai lovit.Am vorbit cu cineva de la astia cu rovinieta Cestrin parca si mi-a zis ca degeaba am vandut masina si am radiat-o de la fisc pentru ca amanda vine pe numele pe care este inmatriculata masina si singurul lucru pe care il poti face este contestatia.Cei de la fisc au zis ca ,daca masina nu mai apare la ei nu am ce amenda sa platesc.este o aiureala totala. Faza este ca nevasta acum are numele meu si alt buletin iar actualul proprietar teoretic daca ar fi verificat cand ar face urmatoarea asigurare ar trebui sa nu poata sa o mai faca. Deci mare grija cui si cum vindeti masinile cea mai buna solutie este pastrarea numerelor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: rovinieta? :grin: acum astept sa vedem ce raspuns dau astia de la tribunale si sper sa dau de masina pe strada sa-i smulg numerele :banana deja e gasita zona,prin dristor si cred ca nu mai dureaza mult:tk nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: rovinieta? Poate face vreo boacana si ramane fara talon sa vezi ce te cauta el pe tine :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: rovinieta? Cateva luni, din neglijenta am umblat cu o masina fara a achita taxa de drum. Mi-a venit prima scrisoare cu tot tacamul : amenda contraventionala si despagubirea, adica contravaloarea taxei de drum. Azi m-am pricopsit cu alte doua plicuri, depuse cu martori ?, cu aceleasi sume si datorate CNANDR-ului. Prima instiintare am platit-o recunoscadu-mi vinovatia. Am platit atat amenda cat si taxa de drum pe un an. Acum, la urmatoarele instiintari corect ar fi sa platesc doar contraventia, taxa de drum fiind platita la prima instiintare. Teoretic, platind prima contraventie si achitand taxa de drum am intrat in legalitate. Dar cum constatarile vin dupa multe luni, interpretarile sunt interpretabile. Intrebare: ma grabesc sa platesc in 48 de ore contravaloarea procesului verbal sau nu ? Instiintarile le-am primit, azi, vineri. 48 de ore cand expira ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: rovinieta? In creierii lor 48h = 48 de ore indiferent ca unitatile care incaseaza nu lucreaza in urmatoarele 48h ... :uameni Stiu e aiurea. Am primit si eu o amenda vineri dupa ora inchiderii (ora 22.00) si luni am platito la valoarea totala ... Cucoana de la ghiseu n-a acceptat doar jumate din valoarea amenzii ... @preda ion Urmareste filiera dupa care a fost vanduta masina ... si te duci peste el acasa si i le iei din parcare ... :grin: Din pacate desi depui la circa finaciara copie dupa contractul de v/c ...nu mai este luata in consideratie. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: rovinieta? Am gasit asta, dar nu stiu cat poate sa ne incalzeasca Obligarea la plata rovinietei pe un an intreg odata cu amenda pentru lipsa acesteia este un abuz, a afirmat, vineri, Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu. Totodata, Avocatul Poporului a anuntat ca s-a autosesizat si verifica mai multe aspecte legate de procesul de amendare a soferilor romani pentru neplata ei, transmite postul de televiziune Digi 24. Rovinieta, afacere de succes pentru stat? "Este un abuz sa-i obligi pe cei sanctionati sa plateasca rovinieta pe un an intreg, mai ales in conditiile in care, prin lege, un sofer are optiunea de a cumpara rovinieta pentru perioade mult mai scurte. Am inteles ca exista situatii in care un sofer a fost amendat de mai multe ori, unii chiar de zeci de ori, pentru lipsa rovinietei, si de fiecare data li s-a imputat si contravaloarea rovinietei pentru un an intreg. Asa ceva nu este in regula, este un abuz", a declarat Gheorghe Iancu. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: rovinieta? http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_264018/Judecatorii-anuleaza-amenzile-pentru-ca-procesele-verbale-au-semnatura-electronica-a-CNADNR-si-nu-semnatura-olografa.html#ixzz1kJcx3nAC succesuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate