john Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 jucaria asta nu e a mea, insa am acordul proprietarului sa o mediatizez .... si tre sa recunosc ca nu am mers cu ea d ecit vreo 2-300 metri , insa m a cam imbolnavit ..... si ceva poze cu acaretul .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jay333 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town Faina "jucarie". Ceva specs? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town - se poate inmatricula - 32 cp - 400 kg Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town Faina jucaria :wink:. Cam cat costa inmatricularea? 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town Daca nu ma insel e un buggy chinezesc. In mod normal vin cu COC , deci se pot inmatricula fara probleme la categoria L7e. La RAR te costa 100 - 200 ron iar celelalte costuri (numere , birou de copiat acte etc.) sunt aceleasi ca si in cazul inmatriculari unui autovehicul. Preturile varianta intre 4000-6000 $ ( la producator) un functie de motorizare. Eu recent am facut un import la un atv de 700cc, in ciuda faptului ca e Made in China, este un produs foarte calitativ. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town Daca nu ma insel e un buggy chinezesc. In mod normal vin cu COC , deci se pot inmatricula fara probleme la categoria L7e. La RAR te costa 100 - 200 ron iar celelalte costuri (numere , birou de copiat acte etc.) sunt aceleasi ca si in cazul inmatriculari unui autovehicul. Preturile varianta intre 4000-6000 $ ( la producator) un functie de motorizare. Eu recent am facut un import la un atv de 700cc, in ciuda faptului ca e Made in China, este un produs foarte calitativ. :tk pentru informatie. P.S: Cati cc are motorul? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: new toy in town Cele mai populare sunt : Mono cilindru 4 timpi de 500 / 700cc ( copie fidela yamaha) . Mai nou au aparut cu 2 cilindri in V de 800cc , in ciuda puterii mari (50 cp si 90/100nm) sunt ceva mai putin fiabile. Eventual pot sa iti trimit mai multe detalii pe privat. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: new toy in town Atv chinezesc mai calitativ poate fii doar cf moto. Linhaiurile astea noi sunt mai proaste decat alea vechi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: new toy in town Daca nu ma insel e un buggy chinezesc. In mod normal vin cu COC , deci se pot inmatricula fara probleme la categoria L7e. La RAR te costa 100 - 200 ron iar celelalte costuri (numere , birou de copiat acte etc.) sunt aceleasi ca si in cazul inmatriculari unui autovehicul. Preturile varianta intre 4000-6000 $ ( la producator) un functie de motorizare. Eu recent am facut un import la un atv de 700cc, in ciuda faptului ca e Made in China, este un produs foarte calitativ. OFF TOPIC daca e chinezesc NU ARE COC. COC= Certificate of Conformity- is a declaration of the conformity with the type approval of EC. Mai multe vezi la :http://www.eurococ.eu/en/certificate_of_conformity.:tk Are probabil o declaratie de conformitate cu "standardele" chinezesti.:ha: O seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: new toy in town Sunt produse din China care vin cu COC. Depinde de producator daca are sau nu acel agrement... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: new toy in town OFF TOPIC daca e chinezesc NU ARE COC. COC= Certificate of Conformity- is a declaration of the conformity with the type approval of EC. Mai multe vezi la :http://www.eurococ.eu/en/certificate_of_conformity.:tk Are probabil o declaratie de conformitate cu "standardele" chinezesti.:ha: O seara buna. Ai sa fii surprins daca vei dorii sa inmatriculezi un Yamaha Grizzly de 700cc in Romania, pentru ca NU SE POATE, producatorul nu si-a dat silinta sa obtina un COC. In schimb , un atv de 700 chinezesc (marca Hisun in cazul de fata) are COC si se poate inmatricula fara probleme. Daca vrei iti trimit o copie dupa talon :wink: - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate