f_zoltan Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Si eczgxact cu ce ne ajuta in cucerirea lumii cu Dusterul postarile legate de Fabia si batrana berlina? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Din pacate, nici la export, nici la intern, nu se livreaza cu sofer inclus in pret:uameni Nu este o remarca tocmai ortodoxa. Din studi efectuate soferi romani sant printre fruntasi si nici munca facuta de romani nu este mai prejos,dar combinatia cu francezi de la renault lasa de dorit. Daca te duci la nemtia sa cumperi un renault...ai sa te convingi ce pret si cota are. STIMA domnilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Pai vrei sa sifoneze marca..cea mai de pret a romaniei......:ha: cum sa dea rasoale ei tocmai ei...francezi la origine ... la 12 000 km hm hm pufnesc in ras frate zici cai facuta de vreunul pentru hobby nu de un automobil trecut prin testarii hahahahah RAR si alte institutii...nus se mai fac masini ci doar rable sa fii chemat cat mai mult in service si servicurile sa dea pesches la fabrica ca sa aiba deal cu ei de service autorizat ..pai mare franciza decat asta ce vrei service de dacia logan si duster...ca incasariile curg si profictul e eMAXIM Da, Mihai, Asa este ! Iar Duster-ul o sa fie masina de teren cand oi fi eu popa ! :banana:ha:. Poate asa, de mers la un gratar cu familia pe marginea drumului.... fie el si forestier....:ha:. Sa auzim de bine. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Pai vrei sa sifoneze marca..cea mai de pret a romaniei......:ha: cum sa dea rasoale ei tocmai ei...francezi la origine ... la 12 000 km hm hm pufnesc in ras frate zici cai facuta de vreunul pentru hobby nu de un automobil trecut prin testarii hahahahah RAR si alte institutii...nus se mai fac masini ci doar rable sa fii chemat cat mai mult in service si servicurile sa dea pesches la fabrica ca sa aiba deal cu ei de service autorizat ..pai mare franciza decat asta ce vrei service de dacia logan si duster...ca incasariile curg si profictul e eMAXIM -Ai dreptate. Stiti ce preturi (la piese si intretinere) au astia de la renault....parca se strica la300-400 miiii km, nu mai zic ca le recomanda numai ulei elf ... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Da, Mihai, Asa este ! Iar Duster-ul o sa fie masina de teren cand oi fi eu popa ! :banana:ha:. Poate asa, de mers la un gratar cu familia pe marginea drumului.... fie el si forestier....:ha:. Sa auzim de bine. Chiar nu e o masina de teren?: https://sites.google.com/site/daciaduster4x4/preparaciones-del-duster/mejorar-en-campo-4x4/campeonato-rumano Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Da, Mihai, Asa este ! Iar Duster-ul o sa fie masina de teren cand oi fi eu popa ! :banana:ha:. Poate asa, de mers la un gratar cu familia pe marginea drumului.... fie el si forestier....:ha:. Sa auzim de bine. Vrei sa dezvolti nitel ideea enuntata de tine? Macar cat sa inteleaga si @KAROLOKW ca anul asta a "facut" TAT-ul cu o masina "pentru gratare in famile". Ce inconstienta pe capul lui... -Ai dreptate. Stiti ce preturi (la piese si intretinere) au astia de la renault....parca se strica la300-400 miiii km, nu mai zic ca le recomanda numai ulei elf ... Eu pot spune ca nu stiu deloc ce preturi sunt la Renault: in 8 1/2 ani (de cand posed Solenza - primul lot livrat martie 2003 - umblat cu ea zilnic), in afara de comsumabile am mai cotizat cu una bucata planetara, doua bucati amortizoare spate (m-a mancat undeva sa car cu ea faianta si gresie) si una bucata disc ambreiaj (ala l-am "donat" pe malul baltii la Hagiesti dupa ce a plouat o noapte intreaga si m-am icapatanat sa nu caut un tractor). In rest, ca la magari: "apa, paie si bataie". Iar uleiul folosit a fost numai cel vandut sub marca "DACIA" in magazinele proprii. P.S. Consumul, facut acum o luna: 5,9% cu trei persoane si bagaje pana la Olanesti. Concluziile sa le traga altii... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Vrei sa dezvolti nitel ideea enuntata de tine? Macar cat sa inteleaga si @KAROLOKW ca anul asta a "facut" TAT-ul cu o masina "pentru gratare in famile". Ce inconstienta pe capul lui... Eu pot spune ca nu stiu deloc ce preturi sunt la Renault: in 8 1/2 ani (de cand posed Solenza - primul lot livrat martie 2003 - umblat cu ea zilnic), in afara de comsumabile am mai cotizat cu una bucata planetara, doua bucati amortizoare spate (m-a mancat undeva sa car cu ea faianta si gresie) si una bucata disc ambreiaj (ala l-am "donat" pe malul baltii la Hagiesti dupa ce a plouat o noapte intreaga si m-am icapatanat sa nu caut un tractor). In rest, ca la magari: "apa, paie si bataie". Iar uleiul folosit a fost numai cel vandut sub marca "DACIA" in magazinele proprii. P.S. Consumul, facut acum o luna: 5,9% cu trei persoane si bagaje pana la Olanesti. Concluziile sa le traga altii... Dar in porbagaj sub bancheta ai cautat cratere-s-au de praful din interior ce ne poti spune.Acum nu putem vorbi despre duster,dar la anu s-au peste doi ani ...vor curge fiarele pe sosea...iar pretul va scadea drastic,nu mai vorbesc ca pretul actual la solenta a scazut cu70%,daca era o masina buna si cautata mai facea 3-4 ani acest model Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Dar in porbagaj sub bancheta ai cautat cratere-s-au de praful din interior ce ne poti spune.Acum nu putem vorbi despre duster,dar la anu s-au peste doi ani ...vor curge fiarele pe sosea...iar pretul va scadea drastic,nu mai vorbesc ca pretul actual la solenta a scazut cu70%,daca era o masina buna si cautata mai facea 3-4 ani acest model "cratere" in portbagaj nu am. pe cautate:grin: la cat de rar o spal, ai toate sansele sa gasesti praf in ea... mai ales ca imi place sa merg cu geamul deschis. Iar daca te referi la rugina aferenta unei masini de 8 ani, neintretinuta, tinuta in strada si care a mers si iarna si vara: ai fi surprins cat de putine si de mici sunt zonele afectate. faptul ca nu se mai face ( si pretul scazut de revanzare) sunt datorita loganului: doar nu era sa-si faca singuri concurenta de la bun inceput:ha: Cat despre Duster... mai vorbim peste 4-5 ani. Sau mai bine vor vorbi cei care vor tine masina perioada asta. Eu nu vreau si nu am visat Duster, e prea mica pentru ce vreau eu de la un 4x4. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Cred ca discutia asta s-a dus in o directie neconforma cu tema enuntata initial. Topicuri legate de "Duster masina de teren sau nu" mai sunt, iar tema e fumata rau de tot. Dusterul a crescut mare, are deja sectiunea proprie pe forumul CLUB 4X4 (club de offroad, cred), azi-maine apare vreun facelift sau ceva si inca se mai gasesc oameni care sa se osteneasca sa conteste masina asta. Pana la urma e ca si telecomanda de la televizor: nu-ti place discutia, cauta sectiunea care ti se potriveste! Lasa-i pe cei eventual interesati sa continue sa discute intre ei, nu fi a X-a roata a carutei! Emanuel, Jantorero, aici discuta Dusteristi, lasati-i in pace! Editat Septembrie 22, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Se pare ca exista planuri si pentru asa ceva: Conform unor informaţii apărute pe site-urile franţuzeşti de ştiri auto, mai multe ministere ale apărării din Europa de Est sunt interesate să înlocuiască mai vechile Aro 10 şi Land Rover 90 cu versiunea Van a Daciei Duster, prezentată de austrieci. În cadrul unui salon auto regional, a fost prezentat un Duster în verde "armat", modificat în varianta Van, disponibilă şi pentru clienţii obişnuiţi deocamdată în Austria. Compania austriacă Fiskales a transormat SUV-ul Dacia Duster într-un Van. Conform blogautomobile.fr, Dacia Duster Van va fi disponibilă în curând în mai multe state. Duster Van este disponibil de la 12.508 euro pentru varianta cu motor de 1,6 l, 16V, 105 CP, 4x4. Cei de la Fiskales promit că vor realiza kit-ul de conversie Van şi pentru Duster în versiunea 1.5 dCi 110 CP echipată cu tracţiune integrală. Sursa: CAPITAL Online S-auzim de bine Editat Septembrie 22, 2011 de cristeaandm upload poze :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Si din gama DUSTER Vehicul interventie repida 112 Vehicul Politia Municipala Franta yQCfYxbSmGw&NR 0stEn_zuLz4&feature Vehicul Ambulanta Franta S-auzim de bine Editat Septembrie 23, 2011 de cristeaandm upload clip video :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Dar de asta ce spuneti? Dacia Duster Raid gets podium finish at Championship Off Road Rally Spain Dacia Duster has achieved another milestone by getting the first position in the T1 category at the recent test that was conducted for a Off Road Rally. Banafonte Henry drove the Duster Duster Raid to a podium finish at the Palma del Rio test that was organized for the Championship Off Road Rally to be held in Spain. The racing team of Renault Dacia Duster gave a strong performance from the early stages. In the Super Special Stages, Dacia Duster Team secured the first place by beating other drivers who had extensive experience in these terrains. The Super Special Stage which is about 5.67km long stretch is considered to be the most difficult stage and is characterized by many dropouts. The second sector is about 97.33km long which has to be cleared twice. This stage is known for its uneven and slipper terrain. Most analysts were of the view that Dacia Duster Raid preformed remarkably well in this difficult terrain. Bonafonte and his co-driver who were both locals helped Duster secure the third place overall and first place in the T1 category. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Tot din categoria DUSTER RALLY Dacia Duster in Prohun Rally în Ungaria. 5KpdyhYM9Ho&feature GlmcxlRHH9I&feature UlTfeNOJZyI&feature Sursa: http://bloganul.blogspot.com/2011/01/dacia-duster-rally.html S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Tot din categoria DUSTER RALLY Dintr-o competitie pe care momentan nu o pot identifica, ceva poate prin Olanda. Oricum nu conteaza, important e ca este o Dacia Duster. Dar cel mai important aspect este ca toate aceste treburi prezentate de mine se puteau face si cu o dacia 1310:uameni S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) DACIA DUSTER in F1 Dacia Duster si-a facut intrarea in Formula 1 duminica trecuta, cu ocazia cursei de la Hungaroring. Masina a intrat pe pista dupa un incident in care a fost implicat pilotul echipei Renault, Nick Heidfeld, caruia i-a luat foc masina. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Si un pic de DUSTER 4x4, asa mai din Ro dar trebuie pus aici ca sa nu mai existe contestatii ca nu poate, totul e sa vrea soferul si sa aiba buzunarul larg. 1T6psOCTxX0&feature S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) @cristeaandm multumim pentru pozele & videoclipurile postate, foarte interesant... :g. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Avand in vedere ca vorbim de Duster trebuie sa stim ca acesta se produce si sub marca Renault sau Nissan, in functi de pietele pe care este exportat sau produs. Drept pentru care un articol interesant putem citi aici: http://ghidulescu.ro/5564/noutati-auto/renault-duster-de-150-cp-pt-brazilia-foto/ unde se pare ca macar la interior avem deaface cu o alta masina. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) unde se pare ca macar la interior avem deaface cu o alta masina. [ATTACH=CONFIG]116703[/ATTACH] Interiorul e mai fain, cel putin iti da impresia de mai multa calitate (opinie personala). Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Si un pic de DUSTER 4x4, asa mai din Ro dar trebuie pus aici ca sa nu mai existe contestatii ca nu poate, totul e sa vrea soferul si sa aiba buzunarul larg. 1T6psOCTxX0&feature S-auzim de bine De ce nu spui si partea ascunsa a lucrurilor.La tat am inteles ca erau 3 microbuze renault master pline cu piese de schimb si o echipa de mecanici.Masinile sunt preparate cu planetare ,ambreiaj hd.,adik nu este ca un nissan,toyota,mitsu pe care o iei stoc ii faci o înaltare si ii pui simex-uri si te da-i cu ele.Este un fel de IMS ca a lui Lucian ,nu mai are mimika pe el original. Se pare ca modelul are succes si asta este bine .Sa auzim de bine Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Iaca ce fain poa`sa iasa un Duster daca se ocupa de el profesionistii ( http://www.elia-ag.de/index2.php )...: Poze by Vio (IAA Frankfurt 23.09.2011) Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Ionele, vrei sa zici ca la TAT Nissanurile, LR-urile si Toyotele de acolo erau standard? :ha: Le-ai vazut live pe standardele alea? Mergi la topicul TAT si vezi ce zice Karolokw, ca el a condus una din masini. Iti zice exact "partea ascunsa", care nu e nici pe departe atat de profunda pe cat zici tu. Daca tu ai "surse", ar fi bine sa le si mentionezi, pana atunci prefer sa dau crezare celui direct implicat. In rest... bine ca nu ai zis de cateva camioane de piese. Eu am convingerea ca toti cei implicati au avut macar o bruma de piese de schimba la masinile de concurs, ca sa nu recurga la crengi rupte din copac ca la trenu' lu' Boagiu. PS ce e aia mimika? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) De ce nu spui si partea ascunsa a lucrurilor.La tat am inteles ca erau 3 microbuze renault master pline cu piese de schimb si o echipa de mecanici.Masinile sunt preparate cu planetare ,ambreiaj hd.,adik nu este ca un nissan,toyota,mitsu pe care o iei stoc ii faci o înaltare si ii pui simex-uri si te da-i cu ele.Este un fel de IMS ca a lui Lucian ,nu mai are mimika pe el original. Se pare ca modelul are succes si asta este bine .Sa auzim de bine Si la nissan, toyota si mitsu sa poate strica ceva chiar daca posibilitatea e mai scazuta. Echipele au trebuit sa fie pregatite pentru orice pentru ca nu sti ce sa poate intampla, si normal ca trebuie sa ai piesele si mecanici pregatiti. Si una e ''sa te dai cu ele'' si alta e sa participi la TAT. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) De ce nu spui si partea ascunsa a lucrurilor.La tat am inteles ca erau 3 microbuze renault master pline cu piese de schimb si o echipa de mecanici.Masinile sunt preparate cu planetare ,ambreiaj hd.,adik nu este ca un nissan,toyota,mitsu pe care o iei stoc ii faci o înaltare si ii pui simex-uri si te da-i cu ele.Este un fel de IMS ca a lui Lucian ,nu mai are mimika pe el original. Se pare ca modelul are succes si asta este bine .Sa auzim de bine Nu cunosteam aceste elemente cu privire la ce asistenta tehnica de care au avut parte masinile Duster de la TAT, dar am prevazut acest lucru si am scris "totul e sa vrea soferul si sa aiba buzunarul larg.", care din cate cred eu a acoperit si acest aspect. Cu privire la faptul ca nimic nu mai e ca la modelul de uzina, hai sa fim seriosi ca in toate competitiile se intampla acest lucru, pana si la modelele pe care le-ai mentionat tu se modifica rapoarte tipuri de suspensii si altele ca ea stoc asa nu face mare lucru. Si clar mai este un lucru, nu cred ca este sanatos sa comparam mere cu pere. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Buna seara, Cautand pe net am gasit: http://nachoferlo.blogspot.com/2011/05/todas-las-novedades-del-dacia-duster.html. Se vorbeste despre duster 2012 cu urmatoarele inbunatatiri: motor 2.0 16v pe benzina care sa prevede ca va oferi maxim 140cp si cutie automata. La aspect se pare ca va fi la fel, doar interiorul va fi modificat precum cel dupa Renault Duster exportat pentru America de Sud (desvoltat aici, pe topic, de @cristeaandm). Ce parere aveti despre incorporarea a cutiei automata? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate