KAROLOKW Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) sa se vanda dacia mai ceva ca painea calda :) sa creasca productia sa mareasca facbrica si s aproduca la Pitesti cat mai multe asta inseamna locuri de munca direct si indirect :) si implicit bani la buget :) poate asa facand presiuni poate fac si astia autostrada :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) daca se vand numai dacii o sa fie nevoie de autostrada :ha: asta si pentru demonstrarea capabilitatii modului AUTO :tr Editat Ianuarie 19, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) daca se vand numai dacii o sa fie nevoie de autostrada :ha: asta si pentru demonstrarea capabilitatii modului AUTO :tr ai fi surprins cat de bine se descurca in teren masina si mai ales 4x4 lock e chiar util atata timp cat nu abuzezi de el si intra in protectie ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) eu chiar vreau sa mi iau un duster, stiu ce face, am o problema cu cei care mint sau se mint vis a vis de duster. e o masina cu o cutie de transfer care se poate cupla fix si doua diferentiale open adica mai nimic cand vorbim de off road, o masina de dus copii in "safe mode" la gradinita, exact ceea ce am eu nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Buna seara. Deranjez si eu cu o intrebare. La una din iesirile mele in asa zisul off-road am folosit continuu modul lock 4 ore, 2 dus, 2 intors. Drumul Slon-Tabla Butii si retur. Nu a iesit nici un moment din acest mod. Trebuia sa folosesc auto sau am procedat bine ? Ce inseamna sa abuzezi de el ? Drumul a fost de la uscat la ud dar fara noroi mare. Masina din semnatura. Multumesc. Editat Ianuarie 21, 2014 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Buna seara. Deranjez si eu cu o intrebare. La una din iesirile mele in asa zisul off-road am folosit continuu modul lock 4 ore, 2 dus, 2 intors. Drumul Slon-Tabla Butii si retur. Nu a iesit nici un moment din acest mod. Trebuia sa folosesc auto sau am procedat bine ? Ce inseamna sa abuzezi de el ? Drumul a fost de la uscat la ud dar fara noroi mare. Masina din semnatura. Multumesc. nu deranjezi cu absolut nimic dar aia cu 4 ore folosit lock e cam poveste vanatoreasca :) si anume ca se incingea si se decupla automat,asta e o masura de siguranta implementata pe electronica masinii,cand sesizeaza anumite caracteristici care depasesc intervalul presetat pur si simplu se dezactiveaza pentru autoprotectie mie in conditii de abuz as putea spune mai mult de 10 minute nu ramanea cuplat apoi il lasam se racea si iar ail cuplam si tot asa... oricum ce spun eu e parere personala asa ca nu ma lua in seama :) iar ca mod de folosinta e cum iti recomanda producatorul sau cum te simti tu mai bine, eu personal merg in 4x2 cat se poate iar apoi unde consider ca e nevoie pun 4x4 lock,modul auto nu prea imi place desi asa recomanda producatorul a fi folosit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) @KAROLOKW, multumesc pentru amabilitate. In cele 4 ore am facut ceva opriri pentru poze si filmari, peisajul este superb. Cimitirul eroilor este ceva deosebit. Am mers foarte incet ca tin mult la masinuta. In carte exista doar o restrictie referitoare la acest mod, si anume sa nu il folosesti pe asfalt. Decuplarea automata este la 60km/h sau in cazul in care se incalzeste. Cu stima, Tavi. Editat Ianuarie 21, 2014 de tavi_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) primele doua comentarii consecutive pline de cel mai mult bun simt posibil pe care le am vazut pe vre un forum referitor la Duster. trebuie avut grija cu masinuta pe drumuri neamenajate(observati ca nu vorbesc de off road pentru ca nici nu poate fi vorba) pentru ca tot incalzind unitatea aia de transfer o sa apara probleme la un moment dat, cel mai bine se cupleaza pe 4x4lock doar cand este cu adevarat nevoie si se renunta la modul auto pentru o mai buna protectie a transmisiei. faptul ca cedeaza daca abuzezi sau bagi roti mari e o certitudine, cedeaza ele nissan uri vechi, masini adevarate , nu va ceda Dusterul caruia ai frige funduletul(diferentialul central) trebuie mult bun simt si cam atat, pentru ca piesele costa foarte mult fiind un renault si aici nu ma refer la cutia de transfer, pana la ea vorbim de ambreiaje, volante, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) Pai ... explica si mie , ca-s oarecum pierdut .. ( inclusiv de titlul topicului - ce altceva va mai cuceri Dusterul ? ...Cum adica 'nu va ceda Dusterul' ? Din cauza ca intra in protectie ( si odata cu protectia mai faci o pauza de mers , mai pui d-un picnic ... ) , sau ca e construita mult mai solida , si faci d-alea nefacute cu ea , mai multe decat altele care-s vechi si cedeaza ? ... si ... ce inseamna 'roti mai mari' pe Duster ? Nu ca m-ar tenta prea mult sa stiu , dar simt ca e posibil sa fi gresit . Am fost un amic apropiat sa cumpere Dusterul (ca upgrade la Stepway actual , fost Loganist , fost-fost Fronterist , fost-fost-fost Mitsubisar , f-f-f-f Jeepist , Merc ... ) . N-am prea vorbit , mai mult s-a uitat pe la una , pe la alta ... si a zis ca se mai gandeste . E doar pescar inrait de duminica , nu ofrozar ... Trebuia sa-l conving e de fapt revelatia care ca cuceri lumea si nu numai ? Editat Ianuarie 22, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) exact intrebarile astea le am si eu, cochetez cu ideea unui dusterica pe viitor insa m am lovit de foarte multa dezinformare si din pacate prostie cand am incercat sa aflu mai multe despre cum se comporta masina. daca nu stiai dusterul poate avea roti de 33 , 150 cai sau magari si un supereductor in loc de treapta 1 sau cam asa ceva, ti se pare ciudat? :oc in posturile de mai sus am gasit si niste pareri de bun simt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) ... intrebarile alea au ramas tot asa ... sau mai exact 'cam asa ceva' ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) roti mari ar fi 33 dar cred ca merg mai mari gen 37 pentru ca nu exista limite e extrem de upgradabila. diferentialul central ar fi ambreiajul de cupleaza spatele. in rest mai intreb, cand aflu, mai raspund. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) No , bine ... 37" pe Duster ... Eu cred ca ...ma duc sa ma culc . E mai bine ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) eu iti zic ce am aflat de la alti useri care organizeaza trial uri. am mai aflat ca cei 140-150 cai ai motorului(nu stiu exact care) se obtin usor cu un device aditional care mareste fiabilitatea motorului si pastreaza si garantia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Se pare ca dusterul cucereste lumea, si nu numai =)) eu iti zic ce am aflat de la alti useri care organizeaza trial uri. am mai aflat ca cei 140-150 cai ai motorului(nu stiu exact care) se obtin usor cu un device aditional care mareste fiabilitatea motorului si pastreaza si garantia. asa e. scrie pe net. si eu am aflat de la alti useri ca dupa chip tuning la 150 de cai creste fiabilitatea motorului. doar ca tre sa fie cel de 1,2L TCE. si am mai aflat si ca pentru rotile de 35inch este necesar sa se foloseasca planetare HD de samurai modificate. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate