macfero Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania salutare baieti, am ajuns si eu in sfarsit acasa dupa iasi si o mica plimbare prin grecia, deci si prin urmare sa continuam. Inainte de toate, multumiri lui Yonutz care ne-a ajutat cu Know-How-ul lui in cea ce priveste infiintarea unui club. In al 2-lea rand propun sa ne intalnim ori in cursul acestei saptamani ori in cursul saptamanii viitoare intr-o seara ( sa desemnam si o terasa/ carciuma ) sa discutam concret urmatoarele probleme: 1. care vor fi MEMBRII FONDATORI. 2. care dintre noi poate sa puna la dispozitie un sediu social pt a putea demara infiintarea Clubului. 3. care vor fi cheltuielile de infiintare. 4. care vor fi cheluielile anuale de administrare si stabilirea taxei de cotizatie daca va fi cazul. 5. ce alte probleme, idei pot aparea.... Eu va propun ora 19:00 Joi dupa amiaza, la club / restaurant BALKAN ( fost carre ), adresa Dinicu Golescu nr. 3 ( langa cladirea RATB si aproape de gara de nord ) Cu stima, Laur Laure nu ma uita si pe mine la ''turnarea fundatiei'':h5 . Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Laure nu ma uita si pe mine la ''turnarea fundatiei'':h5 . Stima dap, nu te uit nici pe tine si nici pe Trenu: "Traian Sebastian Banto" care tocmai m-a anuntat ca vrea la "fundatie" :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Buna seara. Daca este loc ma bag si eu la ,,fundatie" ...........o parere.... n-ar suna mai interesant ,,JEEP CLUB ROMANIA " ??????? Astept vesti ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania pai daca suntem atatia ''constructori'' dornici de intemeierea acestui club sa-i dam drumul. :h5 Laure vorbeste cu avocatu' si vezi exact cat si ce ne costa sa-ti trimitem banii de ''materiale'':ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ... cine vine maine seara la intalnire.... adaca ma refer la cei din Bucuresti , sau o amanam pe saptamana viitoare ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania pai daca suntem atatia ''constructori'' dornici de intemeierea acestui club sa-i dam drumul. :h5 Laure vorbeste cu avocatu' si vezi exact cat si ce ne costa sa-ti trimitem banii de ''materiale'':ha: va salut daca nu este cu suparare, as dori si eu participarea la ridicarea acestui club, cu tot ce pot ajuta de aici din Timisoara multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ... cine vine maine seara la intalnire.... adaca ma refer la cei din Bucuresti , sau o amanam pe saptamana viitoare ? sunteti bineveniti din toata tara..... revenind, cine se anunta maine seara la intalnire ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Eu pot veni, cu toate ca nu am primit inca permisu , dar sper sa nu vin doar eu cu Laur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Laur eu incerc sa o tulesc mai iute de la berou spre localul cu pricina pentru a ajunge ~19:00 acolo. Asadar 2-3 persoane din prima? Daca NU ne adunam mai multi "constructori la fundatie" macar haideti sa vedem aici cine ar fi dispus sa se ofere pentru un sediu. Legat de acest subiect dupa cate mai stiu eu sediul pentru o asociatie non-profit presupune din punct de vedere al infiintarii cel putin: - un contract de comodat incheiat intre proprietar si viitoarea asociatie (Jeep Club Romania) pentru spatiul respectiv si actele de proprietate ale spatiului cu pricina(copii bineinteles); - acordul vecinilor in cazul in care discutam de un condominiu (asociatia de trimbulinzi si proprietari). :B Orice idee e binevenita! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania la ce ora si unde se intampla azi ?!?! nu am vazut precizat nicaieri :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania "Eu va propun ora 19:00 Joi dupa amiaza, la club / restaurant BALKAN ( fost carre ), adresa Dinicu Golescu nr. 3 ( langa cladirea RATB si aproape de gara de nord )" acum am vazut, scuze !!! ramane asa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania din punctul meu de vedere , ramane la 19 cum am stabilit.... Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania si eu m-as baga la orice, inclusiv fundatie, daca e nevoie. la berea de azi nu pot ajunge, e cam din scurt si mi-e peste mana. pe mine ma coafa un 18:00 si o alta locatie, dar evident ca nu ma pun contra la ce ati decis....poate data viitoare sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania si eu m-as baga la orice, inclusiv fundatie, daca e nevoie. la berea de azi nu pot ajunge, e cam din scurt si mi-e peste mana. pe mine ma coafa un 18:00 si o alta locatie, dar evident ca nu ma pun contra la ce ati decis....poate data viitoare sa reusesc. din pacate eu nu prea pot pleca inainte de 18 de la servici.... si ca mine probabil maisunt si altii, din acest motiv am ales ora 19.... te asteptam data viitoare.... dar pana una alta trebuie sa vedem unde turnam "fundatia", asa ca daca ai vreo idee te rugam sa ne-o comunici. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania In Concluzie: intalnirea din aceasta dupa-amiza se amana pt saptamana viitoare in aceeasi zi de Joi la aceeasi ora ( 19:00 ) ! Va rog pe cei din Bucuresti care sunteti interesati sa incercati sa ajungeti saptamana viitoare la intalnire pt. a sta de vorba la modul cel mai serios cateva aspecte FOARTE IMPORTANTE fara de care nu putem face pasii urmatori. Pe de alta parte am retinut pana in acest moment ca am fi urmatorii interesati de constituirea acesti Club, si anume: - catalin aka Macfero - Sebastian aka Trenu ( Timisoara ) - alexxamd ( Timisoara ) - Laur aka Worldscape - Ionut aka Ipampu - Alex Onut - Adi Dumitrascu aka ASAP - Alex Focsa ( Suceava ) - Marius aka 4L Unlimited ( Gura Humorului - Irlanda ) - tch - alin-jeep - RaduRUK ( Focsani ) Pentru cei care mai sunt interesati in fondarea acestui CLUB va rod trimiteti-mi pe PM sau aici solicitarea Dvs. si niste date de contact. PRIMUL aspect care trebuie discutat si STABILIT este UNDE, CINE poate sa ne puna la dispozitie un SEDIU SOCIAL pe baza unui Contract de comodat !!! ... nu este neaparat nevoie sa fie in Bucuresti Pt cei din provincie, am dori sa stim daca puteti in timp sa strangeti in jurul vostru niste nuclee zonale pt acest Club... ne-ar fi de mare ajutor in viitor.... Cu stima, Laur ( Worldscape) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Va rog pe cei din Bucuresti care sunteti interesati sa incercati sa ajungeti saptamana viitoare la intalnire pt. a sta de vorba la modul cel mai serios cateva aspecte FOARTE IMPORTANTE fara de care nu putem face pasii urmatori. Pe de alta parte am retinut pana in acest moment ca am fi urmatorii Pentru cei care mai sunt interesati in fondarea acestui CLUB va rod trimiteti-mi pe PM sau aici solicitarea Dvs. si niste date de contact. PRIMUL aspect care trebuie discutat si STABILIT este UNDE, CINE poate sa ne puna la dispozitie un SEDIU SOCIAL pe baza unui Contract de comodat !!! ... nu este neaparat nevoie sa fie in Bucuresti Pt cei din provincie, am dori sa stim daca puteti in timp sa strangeti in jurul vostru niste nuclee zonale pt acest Club... ne-ar fi de mare ajutor in viitor.... Cu stima, Laur ( Worldscape) Sustin si eu demersul Clubului , nu stiu cat de mult pot fi aproape de toate organizarile , datorita distantei-Focsani , pot sustine orice program financiar si organizatoric cu placere . Doar unu e Jeep-ul restul sunt 4x4 :grin: . Ma gandesc la spatiu .... eu pot sustine ceea ce inseamna un contract de comodat , dar din pacate la Focsani e spatiul . Eu sunt cu Radu (raduRuk) sigur pe aceeasi fregventa . Primul nucleu in provincie e format deja :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Buna seara. Eu pot sa ofer spatiu ptr. sediu social fara nici o problema ,dar in JIBOU (nu radeti ,este ORAS ,totusi) ,in cadrul firmei mele care se ocupa cu reparatii auto (sa spunem ca este in domeniu) . In privinta intalnirii as propune sa se desfasoare undeva la mijlocul tarii sa fie mai accesibil ptr.toata lumea si cu acces la tren ,spre ex. in ceva Duminica ptr. a nu fi probleme cu serviciile si afacerile. ..............si inca ceva : -DECLARATIE : -EU NU AM SI NU VOI AVEA INTERESE FINANCIARE IN CADRUL (eventualului) ,,JEEP CLUB ROMANIA" ....................ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Excelenta veste si cred una din cele mai bune idei ptr un sediu de jeep club! :br Asadar - locatia:Sibiu sau Brasov intr-un sfarsit de saptamana a lui octombrie doamnelor, domnilor (eventual un traseu fara prea multe crengi :-)) - o lista concentrata de discutat pe-nserat: statut asociatie, plan de bataie, etc care sa fie gata pana la urmatoarsa intalnire; Orice idee e binevenita! Ionut Editat Septembrie 29, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ...............nu neaparat o intalnire cu JEEP-urile. La aceasta intalnire scopul este de a se intalni ,,PIESELE " dintre volan si scaun. PE CURAND .............ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Spatiu as putea sa pun si eu la bataie, la mine acasa, nu-i nicio prb ! Intrebarea mea, contractul de comodat se incheie intre propietar si asociatie/fundatie, care in mom de fata nu exista... Sigur asta e primul pas care trebuie facut? Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Spatiu as putea sa pun si eu la bataie, la mine acasa, nu-i nicio prb ! Intrebarea mea, contractul de comodat se incheie intre propietar si asociatie/fundatie, care in mom de fata nu exista... Sigur asta e primul pas care trebuie facut? asta este una dintre principalele proleme in acest moment. mai sunt cateva cum ar fi: forma acestei asociatii, membrii fondatori, va trebui sa discutam pe baza unui model de statut care o sa il primesc zilele acestea si o sa vi-l trimit pe email. din punct de vedere financiar se pare ca cheltuielile de infiintare sunt de ordinul sutelor de lei pana in o mie.... insa pot creste daca se va dori un CLUB sportiv si obtinerea CIS-ului , respectiv afilierea lui la FRAS.....etc. ... din punctul meu de vedere insa nu vad o motivatie sa il infiintam ca si CLUB sportiv afiliat la FRAS, din mai multe motive, printre care principalul este ca personal ( ca sa nu zic noi ) doresc sa fiu membru intr-un club de Hobby JEEP.... dar va trebui sa isi spuna fiecare parerea... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania - DA ,pentru HOBBY CLUB ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania si eu sunt de acord pt Hobby. intalniri amicale, ceva invitati speciali, actiuni umanitare, etc. intai sa atragem cat mai multi posesori in club si apoi putem avea pretentii si dorinte mai mari. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania De acord si eu ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania eu ma gandeam la Hobby deoarece este mai pe dorinta noastra: intalniri, amicale, voluntariat, umanitare,... cluburi Sportive deja sunt si sunt consacrate si nu vad rostul inca a unuia..... plus ca asta costa si niste cotizatii anuale maricele pe la FRAS, de ce sa nu facem in club si pt noi ceva daca tot e sa cheltuim niste bani ?! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate