Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

JEEP Owners Club - Romania

worldscape

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: JEEP Owners Club - Romania

astazi am avut putintel timp si am urcat sus si template-ul pt website-ul clubului:

http://www.clubjeepromania.ro

...zilele urmatoare o sa incep sa fac si baza de date de administrare a site-ului.

Cu stima,

Laur

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laure

Hendrick de la jeepclubinternational a facut conexiunea cu siteul inceput de tine. Spor!

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

adica cu alte cuvinte SUNTEM AFILIATI deja da Jeep Club International !!!

Link spre comentariu

Salutare

"Breaking" News:

Dovada inregistrarii denumirii JEEP CLUB ROMANIA a fost eliberata astazi sub nr. 103796/10.10.2011 de catre Ministerul Justitiei cu specificatia ca e musai si binecuvantarea Secretariatului General al Guvernului intrucat denumirea asociatiei include "Romania".

Si acest docoment Laur il va incarca la sectiunea a www.clubjeepromania.ro/acte ca sa o vedem cu totii :tk.

Valabilitatea acestei dovezi este pana la 10.01.2012.

Intre timp trebuie miscate hartiile asociatiei.

Prin urmare in cursul acestei saptamani punem si aceasta "stampila pe timbru" (cerinta legala) de la oamenii dnlui Boc de la Palatul Victoria, dupa care .... partie pentru judecatorie si obtinerea personalitatii juridice a asociatiei.

O zi cu spor tuturor!

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

Link spre comentariu

o aveti aici in poza:

DovadaDisponibilitateAJCR.thumb.jpg.ef2f1a6fb237ef7d19ff5beff5d108b2.jpg

Link spre comentariu

Salutare,

vin cu o propunere "traznita"(?) desi eu as zice ca e musai sa ne gandim la ea repejor:

Citez dintr-un articol din Adevarul Oct 2010:

"...O pasiune cu vechime: automobilul

Pasiunea pentru tehnică a regelui Mihai datează încă din anii războiului, când un prieten i-a făcut cadou un jeep adus de pe frontul rusesc. Dintre „trofeele” colecţionate de-a lungul timpului, la loc de cinste stau un Ford GPW din 1944, un jeep Willys MB tot din 1944 şi un Bantam BRC-40, fabricat în 1941, care i-a aparţinut generalului Patton. De asemenea, regele Mihai este pasionat şi de avioane, în timpul şederii în Marea Britanie fiind chiar angajat ca pilot comercial al unei companii de echipament aerian.

8 jeepuri din al Doilea Război Mondial a reconstruit de la zero Maiestatea Sa, Regele Mihai I."

Ce-ar fi sa adresam regelui Mihai I sa devina membru de onoare al Jeep Club Romania.

:B

Un pasionat de offroad care a avut legatura in ultimul timp cu regele Mihai I pe tema Jeep Willys a fost dnul Alex Sincan.

Ionut

Link spre comentariu

ar fi prea frumos sa accepte...dar de ce nu.... chiar ca ai avut o idee traznita :)

Link spre comentariu

propunerea nu este trasnita deloc esti doar genial pt ca ti-a trecut prin minte acest lucru,practic aici ne uneste aceeasi pasinue indiferent de rang,rege sau cersetor.

nu sunt nici pro nici contra monarhiei pt ca nu o cunosc nu am trait-o si nu judec lucruri/persoane pe care nu le cunosc,dar sunt sigur ca este o placere sa stai sa asculti o asemenea persoana,sa ne impartaseasca si noua ce a insemnat jeep inca din acele timpuri.

poate va reusi la una dintre intruniri sa ne dedice macar 1 ora din timpul domniei sale.

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Si mai jos am pus in practica trasnaia "geniala".

Laur daca primim acceptul trebuie sa o punem de-o treaba faina pentru Maria Sa. Nu te rade! Cred ca stii si tu de linkul asta ca si altele asemanatoare !

Presa americana la acea vreme a scris mult despre vizita regelui Mihai la Toledo!

Vezi ca am cerut Casei Regale acceptul de a pune pe site o sectiune dedicata MJS si Jeep! :-))

Mai jos e "dandanaua"!

=====================================================

Catre,

"secretariat-regal@palatulelisabeta.ro"

Stimata Doamna

Stimate Domn

am dori sa adresam o invitatie MJS Regele Mihai I de Romania de a deveni primul membru de onoare al "Asociatiei Jeep Club Romania" (in cele ce urmeaza "Asociatia").

Asociatia noastra este in curs de constituire (Min. Justitiei nr. 103796/10.10.2011) de catre o mana de romani, entuziasti ai marcii Jeep, pasionati de off road si de frumusetile acestei tari.

Scopul principal al Asociatiei noastre este de a sustine interesele proprietarilor romani de vehicule tip 4x4 marca Jeep, de a desfasura activitati umanitare, sportive, culturale precum si de activitati si evenimente specifice desfasurate sub egida si coordonarea Jeep Club International si a proprietarului acestei marci, Grupul Chrysler LLC SUA.

Dorim sa ne consituim ca asociatie non-guvernamentala, non-profit conform legilor romanesti, fara a avea nici o apartenenta politica si care sa aiba la baza exclusiv pasiunea noastra pentru marca Jeep, ajutorul reciproc si pasiunea pentru natura acestei tari.

Ne-ar face o mare cinste sa-l putem avea pe MJS Regele Mihai I de Romania alaturi de noi ca si prim membru de onoare al viitoarei noastre Asociatii Jeep Club Romania.

In acest sens si cu ingaduinta MJS,

va rugam sa ne precizati ce demersuri e nevoie sa intreprindem pentru a inmana/transmite MJS Regele Mihai I al Romaniei diploma de membru de onoare al Asociatiei noastre.

De asemenea, am dori sa stim care este procedura prin care putem solicita Casei Regale a Romaniei sa publicam pe pagina de internet rezervata Asociatiei noastre de articole si imagini preluate din presa romana/straina privind pasiunea MJS Regele Mihai I de Romania pentru marca Jeep.

Va multumim pentru ajutor si intelegere si va rugam nu ezitati sa ma contactati pentru orice fel de precizari/clarificari privind prezenta cerere.Va dorim mult spor la organizarea evenimentelor desfasurate in tara cu ocazia aniversarii MJS Regele Mihai I al Romaniei.

Cu deosebita consideratie,

......"

============================================================

E prima oara in viata mea cand ma adresez unui asemenea nivel si credeti-ma ca am stat ceva pana s-o scriu! Pana la urma am apasat send si am inchis ochii!:))) Poate cine stie :pr1 s-o si implini asa de Mosi si dorinta asta!! Eu personal tare mi-as dori pe bune!! Bunicul meu l-a vazut live pe Mihai I cand era prin marginimea Sibiului in vizita! Poate apucam si noi sa aflam cate ceva de la Mihai I, chiar si prin intermediul unei pasiuni pentru Jeep!

Qed

Editat de ipampu

Link spre comentariu

Breaking News:

Chrysler International Gmbh sucursala din Stutgart ne-a transmis prin TNT un CD cu toate guidlines-urile necesare pentru constituirea JeepClubRomania respectiv modul si regulile de folosire ale Logo-ului Jeep, modele de necesare pentru materialele si documentele emise de JeepClubRomania.

Ionut

Link spre comentariu

Salut,

Eu pot ajuta cu tot ce inseamna materiale de identificare pentru club, ma ocup cu produtia publicitara, asa ca astept tot ce aveti nevoie de facut:

stickere

tricouri

flayere

etc....

nu promit ca le voi face pe toate moka dar macar 60-70 % sau la ce nu pot le vom face la pretul de achizitie al materiei prime

ma puteti suna pe 0722.232.779 Adi

Link spre comentariu

Salut,

Eu pot ajuta cu tot ce inseamna materiale de identificare pentru club, ma ocup cu produtia publicitara, asa ca astept tot ce aveti nevoie de facut:

stickere

tricouri

flayere

etc....

nu promit ca le voi face pe toate moka dar macar 60-70 % sau la ce nu pot le vom face la pretul de achizitie al materiei prime

ma puteti suna pe 0722.232.779 Adi

Adrian

multumim tare fain!

Cu siguranta vom "abuza" de acel discount cel putin pentru inceput!

:tk

O zi cu spor!

Ionut

Link spre comentariu

Felicitari Ipampu pentru determinare si implicare. Respect pentru ideea de a coopta Casa Regala.

Felicitari Laur pentru initiativa.

Stiti ca voi fi alaturi atat cat pot.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Salut, sincer este ceea mai buna idee din ultimi 20 ani doar imaginativa cum am aparea(ca si respect, imagine) printre toate cluburile, asociatiile Jeep Membru de onoare Majestatea sa Mihai I de Romania. Ar fi nemaipomenit fara cuvinte.

Bafta in continuare cu actele

Cu respect Alex

Link spre comentariu

@atar-e tu o sa fi cel mai bengos :grin: : membru al Jeep Club Romania si Manager de Vanzari la Land Rover :ha:

Link spre comentariu

O sa fiu cel mai bengos pentru ca o sa fiu membru si in Jeep Club si in Land Rover Club.

Culmea ar fi sa imi iau un Nissan:ha::ha::ha:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

O sa fiu cel mai bengos pentru ca o sa fiu membru si in Jeep Club si in Land Rover Club.

Culmea ar fi sa imi iau un Nissan:ha::ha::ha:

... sau mai rau, un DUSTER ! ( pe pariu ca te-ai gandit la asta ) :ha::ha::ha:

... mai stiu eu un membru marcant de la Mercedes club care a ramas cu ...un Trabant ...

Link spre comentariu

mi cer scuze ca nu prea am trecut pe topicul asta dar sunt cam prins cu timpul...

Am vorbit azi cu Laur si mi a povestit despre treaba cu Jeep Club, sincer am ramas socat la cat de repede vati miscat, de ce mi a povestit treaba merge inainte si chiar este foarte avansata, bravo Laur, Ionut, asap, si toate care vati implicat in acest proiect :br

Din partea mea fiti siguri ca vou fi afiliat la Club cu foarte mare placere, din pacate din lipsa de timp nu am avut cum sa mi implic in inceputul dar astept sa fiu implicat in viitor.

Bafta in contiuare :g

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Am depus la Secretariatul Guvernului docomentele pentru a primi acordul lor pentru folosirea in cadrul denumirii a notiunii de "Romania" (Jeep Club Romania) conform legislatiei de pe la noi plus de asta trag :shrkde zor dupa un stimabil domn presedinte de asociatie :plde locatari :oldsa pupam acordul 'mnealor pentru sediu in Bucuresti.

Cam astea ar fi micile treburi!

Am discutat saptamana trecuta cu reprezentanta pe marketing pentru brand-ul Jeep din cadrul Autoitalia si a ramas sa ne intalnim la sediul lor poimaine, vineri 28.10.2011 incepand cu ora 15:00.

Intre timp Laur a mai mesterit cate ceva pe la siteul clubului.

Scuze ca nu am mai apucat sa trec pe acilea cu BREAKING NEWS-urile!

:B

Ionut

EDIT: Anexat este si "isprava" depusa lla Secretariatul General Al Guvernului.

Spor sa aveti!

SGGAcordDenumire.thumb.jpg.0f0340f3b3d727bc3fecfffe1e462bf0.jpg

Editat de ipampu

Link spre comentariu

Salut

Respect efortul depus pentru infiintarea Asociatiei o singura mica, mica greseala pe documentul depus astazi, data ai trecut luna a-11-a desi suntem in luna a-10-a :wink:

Cu respect Alex

Link spre comentariu

asa e

important e nr de inregistrare care e pe a 10-a

:)

numai bine

ionut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare