oresti Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania daca se concretizeaza, i'm in cu 4 Jeepuri. :grin: 52 willys -68 Kaiser- 04 Grand si 07 Tj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ma bucur ca sari si tu.... dar hai pana una alta sa infiintam clubul....:) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ..........vorbe .........vorbe..........taste.......monitoare ........internet......... dar ceva concret ,pe cand ? PUNE CINEVA PICIORUL IN PRAG ? ,, MANA PE LUCRU " dragi prieteni. Eu nu ,,le am " pe partea de acte si ,,teorie " dar la ,,FAPTE" ma bag. Daca se ofera cineva sa-mi de de lucru - SUNT DISPUS ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Laurentiu Pana joia care urmeaza puten obtine un statut care sa-l avem orientativ? Si tot pana joia care urmeaza ar fi bine sa centralizam si doritorii fondatori ai Jeep Club Romania. Propunerile de sediu si toate cele legate de infiinrarea clubului le putem discuta atat aici, joia viitoare si daca se doreste cand avem totul pregatit sa ne vedem la Sibiu/Brasov functie de voi. Voi incerca sa iau legatura asa cum am discutat cu jeep pentru a avea acordul in scris pentru folosire numelui marcii. Pentru inceput nu e musai club sportiv. Numai bine si o saptamana placuta si cu spor sa aveti! Orice idee este binevenita. Ionut EDIT: Am trimis un mail oficial de solicitare a dreptului de folosinta a brand-ului Jeep la Chrysler Group LLC in USA (rick.deneau@chrysler.com; dianna.gutierrez@chrysler.com si respectiv lui olivier.francois@chrysler.com - responsabili cu activitatea de marketing si branding). La fel o solicitare am transmis si la cei care detin: Jeep Club International. Scopul pentru cel din urma mail se refera si la o posibila afiliere la acest club care dupa cum vedeti se regaseste si aproape de granita noastra. Intre timp o sa discut si cu cineva din Romania de la Autoitalia pentru a vedea daca ei pot avea ceva de zis la cele de mai sus. ORICINE dintre voi de pe aici daca stie pe cineva de la noi sau de oriunde altundeva si care ar putea da un ajutor in acest sens (speed ups!) este liber sa o faca! Multumim! Ionut Editat Octombrie 3, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Imi place ideea de club hobby. Incerc sa vin si eu la intalnire, desi sunt din Bucuresti, insa nu mai stau prea mult acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Update: Din corespondenta purtata zilele acestea atat cu reprezentantii din Europa ai www.JeepClubInternational.com cat si reprezentantii din SUA ai detinatorului brandului Jeep, Chrysler Group LLC USA, acestia ne-au dat acordul lor de principiu de a folosi denumirea: "Jeep Club Romania" cu conditia respectarii cerintelor de branding si marketing mentionate in regulile de folosire postate pe http://www.jeepclubinternational.com/templateinfo in materialele, logo-urile etc emise de Jeep Club Romania cu referire la brand-ul Jeep. O data ce avem toate actele, logo-ul si cel putin website-ul functionale tot ei ne vor da binecuvantarea finala. Raspunsul celor de mai sus a fost unul extrem de prompt. De mare ajutor in gasirea si recomandarea contactelor cu Chrysler si JeepClubInternational au fost si reprezentantii Jeep Club Belgia si Lituania , primul fiind alaturi de cluburile din Franta si Austria cu o vechime de 12 ani de asociere :old. Referitor la acest aspect va rog sa-mi spuneti cine ne poate ajuta si este priceput in: - ale Photoshop-ului sau alte softuri specializate si ne poate crea un logo conform celor descrise in materialele de branding postate la linku de mai sus. - ale constructiei de websiteuri si ne poate crea un website conform cerintelor template-ului mentionate la linkul de mai sus ( un site functional si mereu la zi este cel al celor din Lituania http://www.jeepclub.lv/en/); e bine sa avem o versiune in lb romana iar de traducerea in lb engleza m-as putea ocupa eu; Dupa cum vedeti e vorba de o echipa de mesteri la fundatia Jeep Club Romania. Acestea fiind zise urmeaza saptamana asta sper sa definitivam forma de statut cu toate cele aferente. Subsemnatul va incerca sa acopere partea de juridic cu hartoagele si treaba asta cu privire la drepturile de autor ale marcii Jeep. Referitor la AUTOITALIA inca nu am facut nici un demers decat dupa ce ne consultam intre noi aici si respectiv joia asta. Legat de acest din urma aspect asadar inca o data revin cu rugamintea (scuze majusculele) CINE NE POATE AJUTA CU O PERSOANA de CONTACT CUNOSCUTA din CADRUL AUTOITALIA pentru a incepe discutiile privind o posibila colaborare ESTE MAI MULT DECAT BINEVENITA/BINEVENIT! Pentru cele doua chestiuni de mai sus (logo-ul + website si Autoitalia) asteptam si alti constructori la fundatie si pe cei cu talent la .... desen! Ionut Editat Octombrie 4, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Avem deja modelul de Statut, Contract si Regulament de ordine interioara al clubului si le vom discuta JOI la intalnire. In legatura cu PhotoShopul, Web Designer...etc.... ma ocup personal de asta deci considerati-o ca si rezolvata. Mai avem o veste buna: si anume la o invitatie de participare pt viitorii membrii ai Clubului, cu titlu GRATUIT la evenimentul Impotmoliada 2011 Bucuresti :wink: Cu stima, Laur Editat Octombrie 4, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Cam incepe ''constructia''. Chiar daca nu sunt aproape de voi ajut cu ce pot. Anuntati-ma. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania ...........in sfarsit apar primii pasi . BRAVO.......... ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Relprezentanta cu activitatea de branding pentru marca Jeep a Chrysler Group LLC din SUA ne-a furnizat si ne-a recomandat inclusiv numele persoanei de contact cu care e musai sa discutam din cadrul Autoitalia. Pentru cei care vom participa joia asta la intalnire cat si pentru ceilalti linkul http://www.informatiiprofesionale.ro/juridic/infiintarea-unei-asociatiifundatii-ong/ face un rezumat al tuturor pasilor ce trebuie urmati in constituirea ca persoana juridica a Jeep Club Romania. Detaliile privind cand si cine va face si drege le putem discuta aici si respectiv joia asta. Spor sa aveti! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania BUNA SEARA Foarte mari sanse ca maine sa fiu si eu in BUCURESTI. Va rog sa actualizati locatia si ora . ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Restaurant BALKAN pe str Dinicu Golescu, la ora 19:00 ( aceeasi locatie ca si saptamana trecuta ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Ultimele Stiri pe scurt Ieri 06 Oct 2011: Worldscape (Laurentiu) Alin-Jeep (Alin) Ipampu (Ionut) ne-am intalnit si am redacatat prima versiune a actelor constitutive ale Asociatiei Jeep Club Romania. Astazi 07 Oct 2011 Am depus azi la sediul Ministerului Justitiei cererea pentru rezervarea denumirii pentru : Asociatia Jeep Club Romania Nr. de inregistrare al cererii noastre este 85845/07Oct2011 In termen de 6 zile lucratoare se poate ridica de la acelasi minister dovada rezervarii denumirii mai sus mentionata (6 zile lucratoare - camera 6 intre orele 10-12, Str Apolodor nr. 3 Min Justitiei). Sper sa ma descurc cu timpul si sa duc la capat treaba asta. E nevoie de beletul atasat. Tot legat de denumire intrucat avem notiunea de Romania in titulatura mai e nevoie de o formaliate: respectiv de aprobarea sercetariatului general al guvernului conform art. 7 alin 3 indic 2 din OUG 26/20000 privind aosicatiile si fundatiile. E vorba de o simpla formalitate dar e musai sa o facem si pe asta (+ cateva zile si aici de asteptat in cel mai rau caz). Pasul pe linga secretariatul general al guvernului e musai numai DUPA ce avem in mina dovada eliberarii denumirii de la Min Justitiei. http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/Kit%20Suspensie/RezervareDenumireJeepClubRomania.jpg Urmeaza: 1. Definitivarea formei finale a actelor constitutive Intocmirea listei cu membrii fondatori pe e-mail ipampu@gmail.com sau aici PM (va rog nu postati date cu caracter personal AICI pe public). Asadar precizati nume USER forum precum si nume, prenume, adresa, act identitate - tip, serie, nr, cnp, data eliberarii De asemenea va rugam sa ne precizati ce marca JEEP detineti (fara alte detalii) 2. cazier JUDICIAR pentru membrii fondatori eliberat de sectia/politia unde aveti domiciului (se elibereaza in aceeasi zi, e valabil 30 zile) NOTA: pentru cei din tara care doriti sa deveniti membrii fondatori si NU puteti ajunge la Bucuresti/Sibiu/Brasov la viitoare sedinta de constituire e musai sa aduceti cu voi o procura notariala data unei persoane care urmeaza sa o desemnam pentru depunerea actelor statutare si demersurile necesare dobandirii personalitatii juridice, etc; 3. Legat de sediu : Daca se doreste alt sediu decat in Bucuresti este important de stiut ca e musai sa avem pe cineva dispus mereu sa faca demersurile in aceeasi localitate unde este sediul; e vorba de demersurile necesare pe linga autoritati (fiscale, etc) inclusiv demersurile privind obtinerea personalitatii juridice. Asadar daca e cineva dispus sa faca asta va rog sa ne spuna aici in decurs de o saptamana. Aceeasi poveste si in Bucuresti. Si tot legat de sediu e vorba de gasirea unui contabil care chiar daca invirte 2 lei prin contul asociatiei e musai sa-l avem si care sa depuna actele fiscale necesare. 4. Patrimoniu Patrimoniul initial al asociatei in suma MUSAI de cel putin un salariu minim pe economie ~600 RON (cerinta legala) se depune intr-un cont provizoriu deschis la o banca din Romania si care vor ramine blocati pana la dobandirea personalitatii juridice de la judecatoria unde urmeaza sa alegem sediul. Deocamdata cred ca cele de mai sus sunt suficiente! Orice parere este binevenita! Numai bine si un sfarsit de saptamana placut sa aveti! Ionut Editat Octombrie 7, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Rezumatul intalnire de aseara ( din pacate rest. Balkan era inchis, drept prin urmare pe la ora 20 ne-am mutat pe o terasa langa Piata Victoriei ) - am discutat statutul si viitoarei asociatii, iar in zilele urmatoare v-o trimitem si voua pe adresele de email pt analiza ( va rog sa-mi trimiteti adresele de email pe PM ) - am discutat de asemenea despre afilierea la Jeep Club International, despre viitorul site web... www.ClubJeepRomania.ro care l-am si achizitionat deja. - incepand de Luni ( caci astazi nu cred ca a reusit Ionut sa faca ceva ) incepem procedura propriu zisa de inregistrare a asociatiei si anume vom incepe cu inregistrarea numelui la Ministerul Justitiei si cererea acordului la Secretariatul Guvernului. - pt cei ce vor sa fie membrii fondatori si nu sunt din Bucuresti vor trebui sa trimita o procura de reprezentare pe numele unuia dintre cei de aici ( eu, Ionut, Alex.... ) precum si cazierele judiciare. Cheltuieli estimative: ( vor fi impartite intre membrii fondatori in prima faza ) - capitalul initial: 600 RON + deschidere cont ( daca nu este gratuita ) - taxe inregistarere denumire: 5 RON + daca mai este ceva.... - taxe Secretariat Guv si altele om vedea la fata locului - taxa inregistrare domeniu: 207 RON ..... mai multe mai tarziu, Cu stima, Laur Editat Octombrie 7, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Incepand de maine domeniul www.clubjeepromania.ro va fi activ, iar actele le veti putea vizualiza pe www.clubjeepromania.ro/acte Cu stima, Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Incepand de maine domeniul www.clubjeepromania.ro va fi activ, iar actele le veti putea vizualiza pe www.clubjeepromania.ro/acte Cu stima, Laur incepe treaba sa mearga. cei care suntem din provincie ajutam si noi. numai sa ne spui. felicitari:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Dintr-o regretabila si personala confuzie am mentionat ca participant la prima intalnire restransa de pe 7 oct pe Alin-jeep (Alin). Este de fapt Onutu Alexandru (Yj Alb). Scuzele mele dnilor si promit sa fiu mai atent cu nickurile si cu numele. Multam. :old Ionut Ps: statutul si actul constitutiv Laurentiu le va posta pe site-ul mai sus mentionat. Va rog daca aveti un ragaz sa va uitati peste aceste documente si cei interesati sa ne spuneti parerile dvs. Multumim Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania actele sunt postate pe server...astept sa se faca relay-ul adreselor de DNS ca sa il puteti accesa.... sper ca astazi maine sa fie activ. @Ipampu: Alin cu Jeep-ul de la intalnirea de la Codlea are nick-ul "tch" ... ca sa nu ii confunzi din nou :wink: Alex Onut e Alex Onut cu TopGear-ul iar pe mine ma chema LAUR ( fara ENTIU ) sau worldscape :wink: spor la munca :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 (editat) Re: JEEP Owners Club - Romania Laure Vezi de ce e bine sa ne intalnim mai des. Lecitina mama ei.:grin: Chestia asta cu nickuri sper sa dispara odata clubul infiintat ca doar nu suntem in Alias sau cum naiba s-o numi si filmul ala. Maine dau cu telefonul dupa cei de la justitie sa vad ce se mai aude cu rezervarea denumirii. Numai bine si caldura in calorifere Ionut Aka ipampu cel cu mieii:old Ps: cand ai un ragaz mai pune o buturuga pe foc si niste fainosag sa se mai incalzeasca si site-ul ala otira! Fain? Editat Octombrie 12, 2011 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Dragi colegi eu va trebui sa ma retrag un an doi din chestiunea asta, am cheltuieli destul de mari in ultima vreme si masina nu mai e o prioritate, incepand de azi (13...) s-a luat hotararea in familie: jeep-ul trebuie sa fie vandut. Pot sa va asigur de sustinerea mea de la Timisoara cu ce pot, si in Apuseni daca doriti sa veniti vreodata iarasi sunt disponibil. Oricat mi-as spune ca o sa ma descurc sa intretin masina asta tot la concluzia ca ma mint singur ajung. Cred ca o sa fie spre folosul iubitorilor de Jeep clubul care a inceput, si eu raman indragostit de marca asta dar trebuie sa raman cu picioarele pe pamant. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania imi pare aru sa aud asta dar sti cum e"un sut in f...d un pas inainte". iti doresc bafta in continuare si fie ca soarele sa iasa cat mai repede si pt tine si sa iti cumperi una si mai si. din pacate multi suntem pe linia de plutire si mai luam si apa din cand in cand,si eu am o situatie financiara mai subreda mai ales ca vine si iarna si al mine iarna este o perioada mai slaba dar ma gandesc cu groaza pt ca nici aceasta vara nu a mers cine stie ce. :sr:off Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Buna seara . - ma intristeaza si pe mine aceasta situatie (ca esti obligat ) sa vinzi JEEP-ul dar oarecum ma bucur ca nu ai ABANDONAT marca JEEP in favoarea altei marci. - eu iti propun sa te alaturi noua la RECENSAMANT macar ca si simpatizant - iti doresc sa ai vanzare buna si rapida si banii sa te ajute sa te redresezi cat mai repede ptr. a-ti procura din nou un JEEP ........ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Va multumesc tuturor pentru sustinere. E clar ca Jeep va ramane in inima mea totdeauna, chiar daca poate o sa-mi cumpar vreodata o alta marca. Dar haideti sa pastram topicul asta pentru ce este. Eu urmaresc in continuare nasterea Jeep Club Romania :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania Trenu Timisoara e fruncea si-ti doresc la anu' sa ne vedem la o intalnire prin tara la volanul propriului tau Jeep. Up!!! Un sfarsit de saptamana placut! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: JEEP Owners Club - Romania de astazi dimineata este functional "site"-ul Club-ului, momentan puteti vizualiza astele clubului propuse....: http://www.clubjeepromania.ro/acte Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate