john 2000 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Salut, Am o Frontera 2,5 TDS.Pana la 2000 rot/min merge perfect,dar acolo se plafoneaza.Nu scoate fum,nu manaca ulei.paletele la turbo nu au joc si se invart usor. Care ar fi problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS Probabil turbina ar trebui curatata. Ar mai fi de verificat si debitmetru aer. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS Mie ceva imi spune ca s-ar putea sa fie de vina un injector... ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS salut, capsula vacumatica de pe turbina ai verificat-o? Spor la treaba. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS salut, capsula vacumatica de pe turbina ai verificat-o? Spor la treaba. Multumesc mult,are membrana sparta si nu mai deschide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milo Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS Multumesc mult,are membrana sparta si nu mai deschide. ai cumva poza cu acea supapa?sunt curios si eu sa o verific Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS ai cumva poza cu acea supapa?sunt curios si eu sa o verific Nu,imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS ma scuzati ca intevin chiar daca nu sunt un posesor de frontera posed o masina care are acelasi motor(cherokee xj). va intreb si pe voi ca pe area cherokee nu am avut nororc. ma intereseaza un mecanic priceput si cu preturi de bun simt pe raza bucuresti-ilfov pt reparatii la motor,pt restul masinii se mai gasesc dar pt acest motor se pare ca nu este nimeni nici priceput nici binevoitor sa le repare. am urgent nevoie sa schimb semeringul de palier. fac apel la posesorii si nu numai de frontera A 2.5tds motor vm41b va multumesc Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS Priceput la VM,si in Buc-Ilfov.:bi..Cam multe vrei,sincer..Eu am gasit acest mecanic la Videle,sunt 90 km.pana acolo,dar merita fiecare leu. 0751.189.659 sau 0745.047.659-DAN Daca e cineva sa ti-l faca bucati-bucatele,asta e.Si mi se pare ca mai are si un motor de rezerva.La preturi nu stiu ce sa zic,dar asta mai putin conteaza daca-ti rezolva problema.si da,ai dreptate,multi se codesc si iti spun sa iei alt motor,cand deschizi capota. Aceeasi problema o am si eu,dar pt.1 l de ulei 1-2 luni nu ma complic sa demolez masina. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS ..............oare sa ma mut eu in BUCURESTI ? ptr. cei la care distanta nu este o problema imi ofer serviciile -tot ce tine de VM si nu numai... ...........ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Probleme la turbo Frontera 2,5 TDS @superdragos,iti multumesc,stiam ca tu imi vei da un sfat bun,pina la videle nu este o problema,fa socoteala ca stateam pe ganduri sa o duc la brasov. @alin-jeep,sa sti ca nu e o idee proasta,eu am acest zj de aproape 2 an si nu am gasit inca un mecanic pt vm-uri,si chiar si pe jeep nu se gasesc,sunt 2 service-uri care se ocupa de masini americane printre care si jeep dar pe diesel sunt praf si oricum ei sunt obisnuiti sa schimbe doar consumabile la hammer,lincoln si mai stiu eu ce marci scumpe la preturi astronomice si mai sunt cativa care se recomanda ca service jeep dar nu fac altceva decat sa vinda up-grade-uri si optionale(trolii,bari,hi-lift,etc)decat monteaza sau adapteaza ce cumperi de la ei atata tot. cat despre deplasarea pina la tine este cam dificil pt ca este departe si daca tot bat drumul trebuie sa vin cu bani seriosi pt a face mai multe lucruri deodata,asa daca este unul in zona cind ai o urgenta sau faci reparati in functie de buget,cate putin in functie de necesitati. pot eu sa bat drumul pina la tine pt un semering,nu renteaza,trebuie sa vin pt mai julte sa merite drumul si aasta inseamna mai multi bani si asta inseamna neputinta:old Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate