Yonutz Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Moeciu de Sus, Rucar, Azuga - 7 zile de nebunie, extaz, satifactie si ... Un grup de prieteni si colegi ne-am adunat ...si am plecat in teren ... sa ne simtem bine. La unii le-a placut si au dorit sa facem ceva oficial ...sa vedeti ce a iesit ... Nu cred ca e nimic de comentat ... urmariti filmele ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad Partea a 3-a ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad Partea a 4-a ... Astea au fost primele 4 zile ...:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad :g..................awuuleu sa vezi acum carcoteliii ca nu face yon off-road:ha::ha::ha: apropo felicitari pentru reusita:br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad Pai cine a zis ca eu fac offroad? Nici macar eu nu am pretentia ca fac offroad ...Ce e ala offroad? (vezi titlul) ...Sa montam si urmatoarele 4 zile ...poate cine stie ...fac si ceva offroad ... :ha: La acest eveniment privat au participat 70 de persoane ...La final toata lumea cred ca a fost satisfacuta ...intr-un fel sau altul...:grin: Revenim in cateva zile cu continuarea ... :tk consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad Bravo baieti! Felicitari! @Astral, vad ca ti-au facut bine baile in namol:grin: La mai mare! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 (editat) Re: Un alt fel de offroad A fost intr-un mare fel! :h5 Imaginile :ftvorbesc de la sine...:2dr :1 Editat Septembrie 15, 2011 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Un alt fel de offroad :br:br:br Sa va fie de bine !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Un alt fel de offroad Domnu' moderator !!! ...ce va mai place namolu' ! Bravo ! Foarte frumoasa iesirea ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Un alt fel de offroad frumos interesanta iesire KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate