mbeju Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Stie cineva daca se poate ajunge pe drumuri de munte de la Bolboci/Padina/Hotel Pestera din Bucegi la Moeciu? Exista un indicator care indica 6 ore de mers pe jos si incepe cu un drum forestier. Pe google maps (no earth) apare un drum/poteca. A parcurs cineva acesata ruta cu 4x4? :tk LC120 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Bolboci - Moeciu traseul acesta deoxamdata se poate face doar pe poteca...la picior...sau cu un enduro...cu masina....momentan....nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Bolboci - Moeciu S-a incercat si dinspre Padina si dinspre Moeciu, dar s-a lasat cu abandonuri ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: Bolboci - Moeciu dinspre Moieciu am incercat noi...dar situatia este albastra ptr 4x4......asa cum am spus traseul acesta e abordabil doar pe doua roti....bine cramponate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Bolboci - Moeciu Chiar daca ar fi posibila parcurgerea traseului cu masina din cate stiu eu s-ar cam incalca limitata Parcului National Bucegi nu?Si pe acolo e frumos sa mergi la picior sunt niste peisaje supeer.Drumul forestier incepe din capat Moeciu de Sus (Valea Bangaleasa) si tine pana intr-o poiana (nde se bifurca traseele de picior respectiv traseul spre varful Omu si traseul spre Padina parca) dar la intrarea pe el ai ''accesul interzis''. Editat Septembrie 19, 2011 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate