Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Su.V

Valerică

Postări Recomandate

Va salut pe toti membrii forumului si salut tineretea voastra in mod special: ce sa va spun,cred ca sint cel mai in virsta de pe forum si cea mai neinitiata persoana de pe acelasi forum,dar ce mai conteaza?!!! dupa ani de parlamentari cu familia(adica draga mea sotie),am reusit sa o fac sa accepte ideea de a-mi cumpara vitara asta draga mie, de muuuult timp!!e din '95.arata foarte bine,e cu hardtop dar nu am sa pun poze pina nu o inalt ca sa-i pot face poze cu caucioacele cumparate inainteeeeeee de a-mi cumpara masina, asa de tare mi-au placut!Silverstone ,31x10.5x15 MT!.........ca in rest ,nu stiu absolut nimic de dotari si de off-road,ca, sincer cu Freelander-ul nu pot spune ca am facut.

Altceva,nu ced ca va ma mai pot spune doar o rugaminte:daca aveti bunavointa si rabdareaaaaaaa sa ma initiati, folosind termenii mai pe intelesul meu si fara multe detalii tehnice va ramin indatorat si va multumesc anticipat

Editat de f_zoltan

...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea.

L.R. freelander-Td4/2006

Suzuki Vitara 1.6 /'95:care

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Su.V

In varsta sau nu, cu experienta sau nu, suntem o groaza pe aici pe forum, si tocmai de aia e bine sa o luam cu inceputul si cu a citi sectiunea Suzuki Vitara si usor usr o sa constati ca intrebarile tale isi gasesc raspunsuri.

Bine ai venir si sa o stapanesti sanatos (Vitara)

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

:W in :cl

Totusi, :less

..........am inteles!!!!dar am specificat in mesajul initial ca o sa vin si cu poze,dupa ce o "ferchezuiesc" nitel!!!

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

Sa o porti cu placere.

Fiind din Iasi, te asteptam cu placere la o iesire prieteneasca cu alti colegi de pe forum, in general duminica. Dar mai multe informatii gasesti aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57233-ZONA-IASI-Iesiri-off-road/page19

Eu tot vitara am, chiar 2 bucati, deci am putea purta o discutie lunga si constructiva chiar, mecanica, off-road, etc. Pentru orice intrebare, nelamurire, stau la dispozitie. Numerele mele de telefon le ai in semnatura.

Numai bine!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Daca o sa aiba timp sa mearga cu noi la 1-2 iesiri de weekend :h5, o sa isi schimbe parerea asupra a ce vrea sa faca cu masina, garantat. Iar cum arata masina, are potential mare.

Intradevar, frumoasa!:br

Sa ai parte de ea, si numai bine!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

buna ferodo,

mai, nu am facut nici o mentiune in acest sens!si nici nu am negat!in schimb, vezii baietii mei din Iasi cum au pus problema?...cine sa le reziste?dar inca nu am terminat de lucru la ea

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

...si asa arata pentru identificare!!!!!!!

60383062_CopyofImagine0099.thumb.jpg.724d1a331bc2c46dd045b295afe20135.jpgImagine0100.thumb.jpg.b4b7c9d418ddf103b9723da7a0501696.jpgdati-mi o sugestie cu ce dimensiune de cauciucuri sa o incalt, sa arate mai de Doamne ajuta........

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

E una si aceasi masina, dar ca sa poti trece identificarea la RAR, trebuie sa fie cat mai standard dotata masina. Deci dupa ce o sa treaca, poate sa revina la cauciucurile anterioare, care era echipata. Daca nu scrie in certificat ce dimensiune trebuie sa aiba pe masina, nu are nici o problema in trafic, doar in cazul in care da peste ARR poate au ceva de comentat. Daca e sa se ia de tine, trebuie sa aiba acces la o baza de date ceva, unde sa scrie ce dimensiune stock la cauciucuri trebuie sa aiba vitara. In rest, nu au ce comenta, atata timp cat in rest totul e in regula!

Spor la inmatriculat!

Editat de symy139

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

Pai eu nu mai inteleg nimic.

Aia de mai suss din garaj nu e cea despre care vorbim, ca vad ca e deja incaltata, sau e asta cu doua poze?

S-auzim de bine

asteptam o sugestie vis a vis de cauciucuri de strada, par prea mici

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

da RAR-ul del a Iasi, mi-a cerut sa aduc hirtie de la Suzukia pt cauciucurile de off-rod, sssssau daca nu, sa o incalt dupa carte!

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

nu e vorba de cauciucuri de off ci de marimea lor ce nu este trecuta in documente.

sa va dau un pont. rarul se poate face si in alt judet nu numai la Iasi

buna Laurentiu,multumesc pt triple, prima data:inca nu m-au sunat de la fan curier dar astept:cit priveste felul anvelopelor, da, pe cei de la RAR,nu i-a interesat profilul ci marimea!,oricum, mi-am pus anvelope normale ,astept tripla si merg din nou:

mai sus, am cerut o idee cu ce marime pot sa o incalt da numai pentru strada!!!sau, hai,70% strada si 30 % teren!am cerut o marime pt ca nu stiu care i -se potrivesc si ma bazez pe experienta voastra,multumesc

L.R. freelander-Td4/2006

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare