Laurentiu L Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Su.V buna Laurentiu,multumesc pt triple, prima data:inca nu m-au sunat de la fan curier dar astept:cit priveste felul anvelopelor, da, pe cei de la RAR,nu i-a interesat profilul ci marimea!,oricum, mi-am pus anvelope normale ,astept tripla si merg din nou: mai sus, am cerut o idee cu ce marime pot sa o incalt da numai pentru strada!!!sau, hai,70% strada si 30 % teren!am cerut o marime pt ca nu stiu care i -se potrivesc si ma bazez pe experienta voastra,multumesc salutare, daca vrei sa ii pui alte gume decat cele in talon, eu am fost la RAR ieri si mi-am omologat rotile care le am acum pe masina. mi-au trecut ca "alte anvelope admise 255/60/15" in carte. si nu costa mult a fost 90 ron. dar mai intai mergi la ei si intreaba daca ti le pot omologa pe ale tale sa nu te trezesti cu belele. o zi buna! you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Su.V salutare, daca vrei sa ii pui alte gume decat cele in talon, eu am fost la RAR ieri si mi-am omologat rotile care le am acum pe masina. mi-au trecut ca "alte anvelope admise 255/60/15" in carte. si nu costa mult a fost 90 ron. dar mai intai mergi la ei si intreaba daca ti le pot omologa pe ale tale sa nu te trezesti cu belele. o zi buna! multumesc mult de informatie,darkrider! banuiesc ca pentru omologare,trebuie sa fie incaltata cu ele!am sa merg cu cele originale si am sa intreb si modalitatea de omologare dar si ce marime accepta ei,inca odata, multumesc ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate