petrescu catalin Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Dragi colegi Aveti idee oare la navara se pot monta mrl-uri?Eu nu am jante de aluminiu ci de''tabla''asa ca am un capacel de plastic pe mijoc care este tinut de prezoanele rotii pe care l am dat jos dar nu mi dau seama parca nu este acelasi sistem ca la terrano unde am montate mrl uri manuale AVM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Exista mecanism roata libera pentru navara?(MRL) http://www.avmromania.ro/lista%20de%20tipuri.htm consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: Exista mecanism roata libera pentru navara?(MRL) e 4x4 permanent? 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Exista mecanism roata libera pentru navara?(MRL) Se pare ca nu prea exista multam de raspuns.. Nu e 4x4 permanent . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Exista mecanism roata libera pentru navara?(MRL) buna seara la navara d 40 nu se poate pune mrl doar la d 22 se poate monta si eu personal recomand daca se foloseste masina mult pe asfalt la decuplarea tractiunii fata se decupleaza doar cutia de transfer de cardanul fata si in mers planetarele fata si cardanul fata se invartesc in continuare si se uzeaza prematur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate