Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Magazie CD blocata

oryx

Postări Recomandate

O intrebare, daca a patit cineva, sa i se blocheze magazia de CD-uri la un Disco 2, ce ar trebui facut?Nu mai poate fi ejectata, si nu o mai recunoaste, imi spune "No magazine".Stiu codul de la radio, credeti ca daca scot + de la baterie si reintroduc codul, isi revine?Cu stima.
Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Magazie CD blocata

Ar trebui sa te asiguri intai ca legatura dintre unitati (cablul) e in perfecta stare si nu are intreruperi. Sau (aici e mai nasol) daca nu cumva au curs oarece zemuri in changer si s-a "organizat" vreun scurtcircuit pe acolo...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

A functionat, dar cred ca am gresit eu, pentru ca i-am dat comanda de ejectare in timp ce rula un CD.Acum, cind dau comanda de ejectare a magaziei se aude cum lucreaza ceva inauntru, dar nu ejecteaza.Puteti sa-mi recomandati vreun electronist in Bucuresti?

Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

aproape sigur e un CD care s sarit din suport daca ai rabdare si un pic de abilitati tehnice scoate i capacul ....dupa ce l ai scos da comanda de eject si vezi care disc nu e la locul lui sau ce parghie patineaza...probabil va fi un disc din ala ''scris'' acasa (sunt mai subtiri dacat cele originale ) cu ceva subtire si cu atentie incerci sa l repozitionezi cam cum ar trebui sa stea ...inca o data eject si daca ai noroc iese singur ( cam asta e reteta de deblocat magaziile de discuri) pe viitor evita sa bagi disc in pozitia respactiva...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare