oryx Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 O intrebare, daca a patit cineva, sa i se blocheze magazia de CD-uri la un Disco 2, ce ar trebui facut?Nu mai poate fi ejectata, si nu o mai recunoaste, imi spune "No magazine".Stiu codul de la radio, credeti ca daca scot + de la baterie si reintroduc codul, isi revine?Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Magazie CD blocata Ar trebui sa te asiguri intai ca legatura dintre unitati (cablul) e in perfecta stare si nu are intreruperi. Sau (aici e mai nasol) daca nu cumva au curs oarece zemuri in changer si s-a "organizat" vreun scurtcircuit pe acolo... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Magazie CD blocata Si trebuie curatata cu simt de raspundere (preferabil de un electronist). Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Magazie CD blocata A functionat, dar cred ca am gresit eu, pentru ca i-am dat comanda de ejectare in timp ce rula un CD.Acum, cind dau comanda de ejectare a magaziei se aude cum lucreaza ceva inauntru, dar nu ejecteaza.Puteti sa-mi recomandati vreun electronist in Bucuresti? Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Magazie CD blocata aproape sigur e un CD care s sarit din suport daca ai rabdare si un pic de abilitati tehnice scoate i capacul ....dupa ce l ai scos da comanda de eject si vezi care disc nu e la locul lui sau ce parghie patineaza...probabil va fi un disc din ala ''scris'' acasa (sunt mai subtiri dacat cele originale ) cu ceva subtire si cu atentie incerci sa l repozitionezi cam cum ar trebui sa stea ...inca o data eject si daca ai noroc iese singur ( cam asta e reteta de deblocat magaziile de discuri) pe viitor evita sa bagi disc in pozitia respactiva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Magazie CD blocata Am reusit sa scot magazia de CD-uri, dar acum imi da "CD error". Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Magazie CD blocata buna discutia, si eu am patit exact la fel la un subaru acum ascult numai radio.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Magazie CD blocata Se poate pune un jack intrare semnal, sa poti rula muzica de pe mp3?A pus cineva? Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate