ORR Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Deja la a treia ediție, gărgărița furioasă te așteaptă pentru cel mai frumos weekend al toamnei, Cupa Vama Buzăului! Uff…, la tati ni-i greu!.... dar,ca sa indulcim putin criza, sa mai ne descretim putin fruntile, am zis: ORR’ la bal, ORR’ la spital ! Iar impreuna cu “coechipierii” - Primaria Vama Buzaului si - BFGoodrich, am hotarat: TAXA MAI MICA! Vino între 20 și 23 octombrie pentru o nouă serie de... trasee frumoase... sarmale gustoase și... da, melodii haioase! Mai hotărâtă ca niciodată, gărgărița e pusă pe fapte mari! mai multe informatii pe http://www.orr.ro va asteptam cu drag... www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 troopere de can asteptam anuntul asta. trece-ma pe lista ":-) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Septembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 troopere de can asteptam anuntul asta. trece-ma pe lista ":-) cu placere...:h5 1 www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 salut trooper, vin si eu cu sandu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 cu placere, va asteptam. O sa va rog, sa "treceti" pe la http://www.orr.ro/inscriere-clasa-auto/ multumim pt intelegere :h5 www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Pentru Open rollcage-ul este obligatoriu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Pentru Open rollcage-ul este obligatoriu? Da, este obligatoriu. Si este obligatoriu nu ca se vrea la regulament ci pt ca este necesar. in functie de lista inscrisilor ar putea fi clasa Open Soft unde nu este obligatoriu rollcage-ul. www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Iata si lista cu persoanele ce beneficiaza de gratuitate la taxa "all inclusive" pentru Cupa Vama Buzaului 2011. Mentionam (pt cei care nu stiu), ca cei mai jos enumerati au castigat aceasta gratuitate in 2010 la Cupa ORR-Vama Buzaului. Extrem: Pilot - Regep Gabriel Copilot - Dobrica Laurentiu Open Hard Pilot - Sauluic Radu Copilot - Bojescu Ovidiu Open Soft Pilot - Capatana Razvan Copilot - Buzas Iulian Standard Pilot - Caloianu Valentin Copilot - Furtuna Costin De stiut ca respectivele gratuitati sunt nominale si netransmisibile. Va asteptam la start! www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Clubul Offroad Iasi participa la aceasta cupa cu 4 echipaje :wink: 1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Clubul Offroad Iasi participa la aceasta cupa cu 4 echipaje :wink: va asteptam cu drag! 1 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 am undeva acasa pus pe intr-o vitrina...UN ZIMBRU...un ecuson..., si de asemenea am un hanorac pe care l-am purtat tot campionatul 2011, inscriptionat cu o GARGARITA... particip cu placere si in aceasta editie !!! am promis de ceva vreme un cadou lui Radu Chelaru..." FABRICANTUL DE CAMPIONI "...desconspir prin a-i spune ca provine din vinoteca DRAGASANI... gioabla noastra de masina, la clasa extrem va face desigur figuratie,...eventual imagine...MULTUMIM DE INVITATIE !!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca editia din acest an a Cupei se amana pentru o data ce va fi anuntata ulterior. www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 pacat , abia asteptam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 si eu asteptam , mai ales ca acum cred ca stiu cu ce se maninca offroadul... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca editia din acest an a Cupei se amana pentru o data ce va fi anuntata ulterior. Intro un fel ma bucur pentru ca vroiam sa anunt ca in weekend pe care trebuia sa fie pentru ca am o nunta la Pitesti atunci, daca se schimba data e numai bine. 1 Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriani Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 pacat ... asteptam vesti cu o noua data... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 da, intr-adevar...pacat... 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 da, intr-adevar...pacat... :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 da, intr-adevar...pacat... :uameni Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 :uameni da, evgheny, oricat ar parea de ciudat, mie chiar imi pare rau de tot ce a insemnat ORR la un moment dat, inclusiv cupele ORR la care au participat in organizare oameni adevarati, de valoare. Asa ca nu e ipocrizie ceea ce am scris mai sus. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 da, evgheny, oricat ar parea de ciudat, mie chiar imi pare rau de tot ce a insemnat ORR la un moment dat, inclusiv cupele ORR la care au participat in organizare oameni adevarati, de valoare. Asa ca nu e ipocrizie ceea ce am scris mai sus. Crezi ca intereseaza pe cineva ce a insemnat ORR-ul pentru tine la un monument dat? Ideea era ca s-a pierdut o iesire care ar fi putut iesi din tiparele de anul asta. Ar fi putut fi un sfarsit de sezon iesit din comun...dar ce mai conteaza? Asa ca ipocrizie sau nu ... zarurile au fost aruncate 1 Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Ideea era ca s-a pierdut o iesire care ar fi putut iesi din tiparele de anul asta Cum adica ? De ce ar fi iesit din tipare? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Cred ca discutia derapeaza, eu zic sa ne oprim, rog un moderator sa stearga ce este offtopic. Pentru multi ORR a insemnat foarte mult, la un moment dat, dar asta este o alta poveste. Si mie imi pare rau ca nu se mai tine, imi pare rau pentru comunitatea locala, comunitate dezamagita din cauza lipsei continuitatii promise. 1 Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 am aflat intre timp si motivele pentru care nu se mai tine, pacat. eu unul am fost la ambele editii si mi-a placut foarte mult, Oamenii, zona, organizare, atmosfera, absolut totul. pacat inca o data ca s-a ajuns aici, sper totusi ca anume persoane sa continue traditia macar de la anul... p.s: naui, daca nu ma insel avatarul tau este chiar de la acest concurs, editia de acum 2 ani, speciala din ziua 2 :-) . si cred ca ala in blugi eram eu :-)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Hmm,ce se intampla,de ce ,cine,unde? lamuriti fanii! cerem drepturi!Vreau la Vama-Buzau!! vrem pe organizatori pe rug! sub rug ! Intrebarea serioasa este.... DE CE ? Multtzam fain! 1 Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate