semaca Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 Oamenii, zona, organizare, atmosfera, ...pai, numai zona a ramas:grin: Clubul ORR se desfiinteaza din mai multe motive; unul ar fi ca sigla si denumirea clubului sunt identice cu ale Asociatiei Sportive ORR, cea originara, a lui Tuparu, fapt dovedit prin OSIM. Mai sunt si altele dar acesta este un motiv self sufficient. Editat Octombrie 17, 2011 de semaca 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 ...pai, numai zona a ramas:grin: Clubul ORR se desfiinteaza din mai multe motive; unul ar fi ca sigla si denumirea clubului sunt identice cu ale Asociatiei Sportive ORR, cea originara, a lui Tuparu, fapt dovedit prin OSIM. Mai sunt si altele dar acesta este un motiv self sufficient. PS: evgheny...de ce plangi tu la mormant strain???! Editat Octombrie 18, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 p.s: naui, daca nu ma insel avatarul tau este chiar de la acest concurs, editia de acum 2 ani, speciala din ziua 2 :-) . si cred ca ala in blugi eram eu :-)) Asa este 1 Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cupa Vama Buzaului 20-23 octombrie 2011 PS: evgheny...de ce plangi tu la mormant strain???! Mi-a placut crucea:ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate