Sclipici Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Am un GPS Myguide 3000 de vreo 5-6 ani si i-am pierdut card-ul original unde era scris un flash ...! Acum nu mai pot folosi aparatul... Are cineva un astfel de GPS ? Mi-ar trebui o copie a soft-ului de pe card-ul original sa-l modific sa pot utiliza un IGO cu harti noi.... In plus, bateria (acumulatorul) GPS-ului s-au dus, stie cineva cum se schimba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Incerca cu asta. http://dl.transfer.ro/GPS-transfer_RO-18sep-42047d.rar Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Incerca cu asta. http://dl.transfer.ro/GPS-transfer_RO-18sep-42047d.rar Multumesc, acum il copii si deseara-l pun pe GPS. Sper sa mearga. Dupa dimensiune, include si softul GPS, nu numai flash disk-ul, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Multumesc, acum il copii si deseara-l pun pe GPS. Sper sa mearga. Dupa dimensiune, include si softul GPS, nu numai flash disk-ul, nu? Am copiat softul, dar din cate observ este pentru Mio...si cred ca nu-i compatibil cu My guide... Voi incerca deseara! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Eu am un OzNav Boomerang si am pus acelasi soft, merge perfect. Daca te uiti un pic pe google, o sa vezi ca aparatele arata la fel, numai firma difera(cred). Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Eu am un OzNav Boomerang si am pus acelasi soft, merge perfect. Daca te uiti un pic pe google, o sa vezi ca aparatele arata la fel, numai firma difera(cred). Ok, il incerc deseara si te anunt ! Si eu sper sa mearga si sa-mi rezolv problema! Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Myguide3000-card original pierdut Nu merge! Am tot incercat, dar, din cate inteleg, imi trebuie Flash Disk, si abia atunci vor merge si celelalte programe GPS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate