michel Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 [ATTACH=CONFIG]115887[/ATTACH]Vă salut! Michel, Cluj, detin un Isuzu Trooper din anul 1991, scurt, f bine intretinut, adus din Spania, motor 4jb1 2.8 TDI. 106 cai, intercooler, fara clima, 5 locuri,2 usi, carlig, bara agresiva in fata anti-parcare apropiata, jante pe 15 noi. Sincer e primul mijloc de deplasare pe teren cu tractiune mecanica din viata mea, care nu lasa pete de ulei in parcare,nu scap gaze,etc.Motorul asta e o farmacie, bine legat, sunetul lui iti elibereaza adrenalina in sange,doar la relanti. Alearga deocamdata pe sosele si drumuri forestiere..deoarce nu e incaltat cu cauciucuri agresive, am Bridgestone (spate)si Dunlop pe fata, AT.A observat la drum intins pe sosea ca nicium nu trece de 70 de grade,aproximativ, temp anticongelantului din motor,oare asa buna e racirea incat nu urca?? Urmeaza sa i fac cadou de Mos Nicolae su mai bine de Haloween niste incalțame monstruoase, m-am gandit la 235/65 R15, aproximativ.Sau 265..sa vedem...daa asculta si invata bine! :old Daca ma poate sfatuii cineva de pe aici sau nu sa-mi zica un mecanic langa Cluj care ma ajuta sa-l inalt cu vreo 10-15 cm. Tot pe aceasta ocazie rog pe cei care au avut un asemena model sa-mi relateze problemele pe care le-au intalnit ei la masiniile astea, asa, preventiv e bine de stiut,sa urmaresc.Insa pana atunci, il lasa-ti-l pe mana si sub piciorul meu, am doar 45 la picior! :B Totodata, daca stie cineva sa-mi explice cum sta treaba cu presiunea la ulei..am un indicato care-mi arata presiune..nivel de la 0 la 8..si mie-mi sta pe sosea la 2..constant..doar daca il turez creste putin,scos din viteza,desigur. Si inca ceva..ce tip de ulei se fooseste la diferentiale?dORESC SA I SCHIMB SI ULEIUL asta, fiindca urmeaza a doua revizie, la 5.000 km (3200 km defapt) de cand e la mine. Sa fie oare motor pe lant? Am sa incerc sa atasez o poza cu el Numai bine si drumuri fara asfalt! No..bine! Stima si respect! Michel, mr_mhl_dnl@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Intrebari si sfaturi pentru Isuzu foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos cit despre acceasta motorizare nu pot sa spun nimic ca eu am benzinare!!!! poate ne vom intinli :banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
michel Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 tractiune integrala Rog pe cineva care detine Isuzu Trooper, sa imi zica despre problemele intalnite la cuplarea fata,respectiv 4x4 cu sau fara reductor..Al meu nu cupleaza,desii e cuplaj automat nu se cupleaza pe teren accidentat,prin padure sau prin aratura usoara..care ar fi cauza? Am ramas suspendat cu o roata de pe spate si neavand autoblocante..acolo am ramas, si nu mi-a cuplat nicidecum fata..c e de facut?care stie? :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Re: Intrebari si sfaturi pentru Isuzu mergi cu ea la un electrician daca are cuplaj electric la buton pt 4x4. cat despre distributie daca are capac de plastic e pe curea,daca e metalic -e pe lant. cel mai bine se vede daca dai capacul jos. bafta:tk Editat Decembrie 12, 2011 de goerula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate