costakala Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 La un y60 anul fabr 1997,comanda de la buton blocant-electrovalva trece prin calculator ???adica este posibilitatea la o anumita viteza sa decupleaze blocantul..?? Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: blocant spate...se decupleaza la viteza? Nu se decupleaza decat daca dai tu comanda din buton 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: blocant spate...se decupleaza la viteza? Si eu inclin sa cred acelasi lucru, e putin probabil sa fie cu limitarea vitezei Daca mai luam in calcul si zgomotele de care spuneai ca se aud de la punte , e posibil ca problema sa fie mecanica sau din vacuum . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: blocant spate...se decupleaza la viteza? Sa cos ;ms de sugestiile de la intrebarea mea;am gasit problema sunetelor,sunt de antretoza de la bucsele de la ciolanele care tin puntea sunt uzate si joaca in surubul de prindere si am probat si chestia cu blocantul-ramane blocat la orice turatie.... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate