elfinomk1 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Am reusti sa salvam o bucatica din istorie ! Am salvat-o de la topit apoi de mana unor "criminali " care se intitulau "mecanici"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinomk1 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinomk1 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinomk1 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Piesa este absolut nou-nouta are 1 Km dar din pacate i-a fost inlocut motorul, cel original fiind desfacut bucati (nu stiu din ce motiv) si lasat sa rugineasca in bena ! spre bucuria mea, este in stare suficient de buna pentru a fi refacut !:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Ce an de fabricatie este? Are motor M207 sau L25 ? Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 dupa cum se vede in poze masina nu necesita investitii prea mari, asa ca se pare ca doar timpul este cel ce iti va pune ceva piedici, dar daca te apuci de treaba cu entuziasm va iesi ceva foarte frumos. Felicitari pentru achizitie si spor la treaba. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinomk1 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Merci pentru sustinere!!! motorul este M 207 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 bravo pentru initiativa te sustinem 150% forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Merci pentru sustinere!!! motorul este M 207 Daca e din 1974 ii poti pune un L25. Este mai bazat, mai bengos, mai comprimat si chiar mai putin consumagiu. Dupa care il poti face istoric si scapi si de impozit. Asta daca tot spui ca motorul e desfacut si ai de muncit la montaj. Gasesti motoare bune, in stare de functionare la preturi accesibile pe diverse forumuri sau pe la Campulung. Bafta si nu te zgarci la poze ! :br Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 este fratior cu M-ul meu...spor la treaba,am vb la magazin si in 2-3 zile soseste garniturile,garnitura de la capac de la culbutor nu au,tu vrei presetupa de apa de la pompa de apa,dak am uitat ceva scrie ce mai vrei, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 scoate cauciucul de pe podea,k retine apa! si termini podeaua! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bughi Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: ARO M 461 '74 restaurare by elfinomk1 Arata foarte bine, felicitari pentru achizitie!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate