liviuoff Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 salutare am nevoie de un sfat din partea voastra mitu meu este cam invadat de coroziune si chiar si la partile de rezistenta ale masinii un sfat daca sa inlocuiesc caroseria asta inseamna cateva milioane si 2-3 zile de munca sau sa caut un tinichigiu bun dar o sa dureze mai mult .dic ce am citit io pe aici exista doar o serie pe sasiu nu si pe caroserie atunci io zic ca ar fi mai bine de inlocuit caroseria ! acum va las pe voi sa va spuneti opinia .multumesc KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Re: un sfat pentru un pajero mk2 Cam aceeasi situatie si la mine,caroseria arata bine, dar sasiul e cam copt. Am gasit unul second cu 150 Euro.Merita reparat cel vechi sau inlocuit cu altul sanatos, ca cele din Anglia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Re: un sfat pentru un pajero mk2 Daca va combinati, s-ar putea sa iasa o supermasina.. :ha: Eu as schimba caroseria cu totul, decat sa o umplu de chit... La cate Pajero exista la dezmemrari s-ar putea sa gasesti si aceeasi culoare si sa scapi de vopsit :grin:. Intr-adevar exista o singura serie de sasiu, inscriptionata in spatele rotii dreapta spate. In rest este liber la motoare si caroserii :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: un sfat pentru un pajero mk2 Paradoxal, la mine caroseria arata f. bine dar sasiul a fost reparat si mai trebuie cirpit la vara, incerc s-o postez s-o vedeti http://www.vinatoare.ro/phpbb/viewtopic.php?f=65&t=9971&start=30 OOOffff, vad ca am reusit. AStept sfaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: un sfat pentru un pajero mk2 Scuze, inca o intrebare. Acumulatorul original a fost schimbat in Romania, cred ca cu unul mai mic(are spatiu cam mare in lacasul original) si la -10 grade invirte cam greu. Stie cineva caracteristicile unui acumulator original? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts