opinion Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 salutare cum la patrolul meu amortizorul de directie lipsea cu desavarsire, am decis sa cumpar unul - treaba rezolvata cu 168 de lei (Japanparts). Nu stiu cat o fi de bun dar pana imi dau seama daca imi aduce ceva imbunatatiri asta e ... Intrebarea care se pune acum e - lipseste ceva de la el? Eu ma asteptam sa aiba si ceva bucse deoarece asa nu imi imaginez cum o sa il montez. Ma ajuta si pe mine cineva cu informatia asta? Multam mult Adrian Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Iti trebuie bucse la ambele capete precum si saibele aferente Stima Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Ar fi trebuit sa primesti si bucsile la el. Eventual ia bucsile de ceva telescoape defecte daca ai prin garaj sai pe la prieteni. http://www.shoptown.com.au/product_images/v/441/27H402__63716_zoom.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? m-am dumirit, d-aia era asa ieftin :ha: acum alta rugaminte - are careva un set de bucse si saibe? sau imi poate spune daca si de unde pot lua? mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Bucse si saibe de cap amortizor de la Dacia - se potrivesc la fix si costa vreo 2 lei ...pe bune . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Sau de la bieletele de la bara antiruliu, tot de dacie. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? multam mult maine ma duc sa le iau o seara faina Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? gata, l-am rezolvat :x 4 bucse de cap telescop de dacie (~11lei in total) si 4 saibe vechi ramase de pe vremea cand avem Dacii :) merg ca unse si parca si directia e mai ferma (sau efectul placebo e peste tot) multam mult de informatii baieti Adrian @moderatori - eventual se poate inchide, nu stiu cum se procedeaza cu topicurile astea :) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? dar se simte o diferenta??? nu de alta... dar erau multe discutii pe forum :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? @soimu - inca nu am apucat sa merg la viteza mare :ha: cu ea. inainte daca nu era drumul bun (daca avea ceva denivelari) pe la ~79 la ora incepea sa fie cumva ciudat - parca intra in rezonanta, efect care disparea reducand viteza. daca drumul era bun mergea si pana in 120 fara sa zica nimic. mai iti dau detalii cand o sa ma edific ... Adi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? @soimu azi am iesit cu masina si pot sa zic ca eu simt o imbunatatire fata de atunci cand nu aveam telescopul de directie o seara faina Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Salut, si eu sunt din TM, de unde ai cumparat telescopul? Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Mi-am luat amortizor de directie ptr Y60 piesa de origine (original) Kayaba nou e la Alpadrino. A costat 228 ron ... :wink: Poate informatia asta ajuta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? salut MAD MADI scuze de intarzierea raspunsului. pe al meu (japanparts) l-am luat de la VIVA CAPIO (au magazin in mall si undeva pe fosta strada ialomita parca). A fst 168 de lei - fara busce si saibe. La mine lipsea telescopul asa ca am avut nevoie de ele si asa cum probabil ai vazut se potrivesc alea de cap telescop Dacia (11 lei 4 bucati la Ciclop laga fabrica de bere). Aveau si cei de la viva capio bucse la ~ 6 lei bucata - asta am aflat dupa. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: amortizor de directie - ce lipseste? Merci merci...azi merg sa caut :tk Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate