gabi.r Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 echipajul x3m VALCEA , ioana+father anunta participarea.... fara figuri de oameni doritori...de puncte,...fara capacitate....si de asemenea fara pretentii...la CUPE !!!... daca nea' gigi face pentru public ceva special...in legatura cu trialul de duminica,...promitem SPECTACOL !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Alex Polaris +Alex GTC tot la standard :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 RR - nu te teme, sunt copilot....asadar s-ar putea sa se lase cu plimbari. Daca nu esti de acord cu participarea noastra la standard....ne bagam la open sau extrem. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 RR - nu te teme, sunt copilot....asadar s-ar putea sa se lase cu plimbari. Daca nu esti de acord cu participarea noastra la standard....ne bagam la open sau extrem. No atunci vin sa va fac galerie si sa va tin pumnii sa castigati locul 1 la Standard. :banana GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 No atunci vin sa va fac galerie si sa va tin pumnii sa castigati locul 1 la Standard. :banana Si cu noi cum ramane? Ca si noua ne-ai promis ca ne tii pumnii:ha: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Levo, stai linistit ca R R are pumni pt toti :ha::ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAT2010 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2011 (editat) Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Lista cu inscrieri (scuzati si intarzierea si forma si literele mari) CLASA PILOT COPILOT AO ARDELEANU GEORGE / COVASA DRAGOS AO BARBU DANIEL / ? AO FASOLA ALEXANDRU / ? AO ION STEFAN CATALIN / ? AO BULUGIOIU SILVIU / TIBERIU STAN AO CARP DAN / MIHAILESCU BOGDAN AO GAGANU / TOMITZA AO JOHN / CRISTINA AO BLAVENSTEIN CAROL / PASCU MARIUS AO ANDREI / GEORGE BOBU AO VLAD VIOREL / ? AO MIRON SORIN / RADU CHELARU AO CHIVU ALEX / TONI BOGDAN AO MITZA / NASHU MARE AO AKON / ? AO SAULIUC RADU / POP LES STEFAN AO UNGUREANU NICOLAE / MIHAI NICOLAE AO VALI ALIAS BABU / HORATIU AO IOANA (REGEP?) / FATHER AS BRADU ALEXANDRU / MIU ALEXANDRU AS TURCU MIHAI / PAL LEVENTE AS SUZUKI OFF ROAD TEAM AS SUZUKI OFF ROAD TEAM AS SUZUKI OFF ROAD TEAM AS SUZUKI OFF ROAD TEAM AX RASTY GABRIEL PETZALIS / GAFITA ANDREI AX GRIGORESCU STEFAN / PATRASCANU FELIX AX PORFIR CONSTANTIN / ? AX MUSETEANU / ANDREEV AX GEORGESCU ADRIAN / GEORGESCU ANCA AX ANDANUT CRINU / CORNEL AX VISOIU ANDY / CORD BOGDAN AX VENCZEL SORIN / ? AO RAZVAN CAPATANA / MARIAN IFRIM AS ZIMBRUL / GIORGEL Editat Octombrie 1, 2011 de MAT2010 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Mai trece-i si pe Venczel Sorin pilot cu ???????? copilot la extrem 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Cu scuzele de rigoare Tanti(si nu care cumva sa zici ca tanti e ....) Stefania B este inainte de M ca la restul nu conteaza... AAAAAA am uitat" AS MIU ALEXANDRU BRADU ALEXANDRU" :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Imi cer scuze ... M-a certat Rasty ... schimbam clasa ... Am facut rost de centuri in 4 puncte si in loc de Standard ne dam la Extrem ..... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Si cu noi cum ramane? Ca si noua ne-ai promis ca ne tii pumnii:ha: Pai cum zicea si Adi (mersi Adi) - un pumn pentru voi si un pumn pentru Vali si Horatiu. Bine asa? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Nu pot sa ma abtin sa nu remarc ce gasca misto se strange!!!:banana FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Treceti-ne si pe noi pe lista la open: Razvan Capatina+Marian Ifrim Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Acu', ca m-am odihnit ceva, vin si eu...copilot...ori de standard ori de open:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 (editat) Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Acu', ca m-am odihnit ceva, vin si eu...copilot...ori de standard ori de open:grin: Semaca, Semaca hai vino cu mine sa imi salvezi in continuare onoarea si reputatia stirbite de recenta experienta cu iz legendar. Editat Septembrie 30, 2011 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Semaca, Semaca hai vino cu mine sa imi salvezi in continuare onoarea si reputatia stirbita :grin: daca e sa vin cu tine, vin numai si numai ca-mi place si pentru fun! Consider onoarea si reputatia nestirbite ...la amandoi!:grin: 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 RR-ule.....un pumn pt noi, unul pt Levo, deci doua maini ocupate. Tu cum o sa mai conduci ????:scr 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 RR-ule.....un pumn pt noi, unul pt Levo, deci doua maini ocupate. Tu cum o sa mai conduci ????:scr picioru stang la volan si dreptul pe aceleratie frana nui nevoie :ha: Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Deocamdata nu e gata masina deci pot sa tin si pumnii de la picioare :ypu 1 GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Zimbrul si Giorgel la standard 1 Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 Zimbrul si Giorgel la standard OOOOO Bun venit inapoi !! Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 OOOOO Bun venit inapoi !! si noi ne bucuram sa va revedem. sa ai la tine un memory stick ca am sa iti dau poze de data trecuta :banana Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 si noi ne bucuram sa va revedem. sa ai la tine un memory stick ca am sa iti dau poze de data trecuta :banana o sa am si laptop si stick de 8gb ajunge ?? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 o sa am si laptop si stick de 8gb ajunge ?? cu siguranta da :grin: Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Muscel Adventure Trophy 2011 salutare , are cineva nevoie de un copilot fara experienta ? \ pt o doza de adrenalina in plus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate