mickyvele Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Atat a fost ITP-ul? Sau ai platit si numerele cu altele? repet:am platit 830lei la rar,in suma asta intrand si itp-ul valabil pana la 13.09.2013!costul ptr taxa de prima inmatriculare(la autoutilitara)e de 1430lei!tu n-ai decat de adunat si vezi cat iese!:grin: Te rog o poza cu grilajul din spatele banchetei sunt curios cum l-ai prins acolo si eventuale sfaturi despre tot ce trebuie facut ca sa o inmatriculezi autoutilitara . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Buna ziua! Sunt interesat in achizitionarea unui suv,de familie si chiar nu prea stiu ce sa-mi iau.Ma gandeam la Mazda cx7 sau freelander.Inclin spre benzina. Diesel am si,desi pana acum n-am avut probleme cu motorul, mi-e frica totusi de injectoare si pompa de motorina.pe de alta parte,am vazut ca la freelander se arde garnitura de chiulasa.La cx7,sunt probleme cu discurile de frana si mai rau cu ambreiajul.Intrebarea mea, este daca s-au remediat problemele cu garnitura la modelele mai noi.ce am gasit eu,pe mobile.de,este din 2008 si are numai 14.000 km...7950E :grin: Ceva imi da cu virgula: Freelander din 2008 este Freelander 2! La acesta ai disponibile 2 motorizari:diesel de 2,2 l de provenienta Peugeot si benzina de 3,2l de provenienta Ford. Nici unul din acestea nu are problema amintita de tine (arderea frecventa a garniturii de chiulasa)! Cel care are astfel de probleme este motorul de 1,8 benzina care echipeaza Freelander 1 si care s-a produs intre 1997-2006 (desi, in anii din urma acest motor nu prea a mai fost gasit, el fiind inlocuit cu KV6 - 2,5l). Iar ultimul semn de intrebare este generat de pretul de care vorbesti: un Freelander 2 cu numai 7950 Euro...e suspect de ieftin! Pe de alta parte, un Frelander 1 benzina 1,8 la banii astia este foarte scump! Cred totusi ca ai incurcat ceva pe undeva... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander ce am gasit eu,pe mobile.de,este din 2008 si are numai 14.000 km...7950E :grin: In 2008 a fost inmatriculata, este model 2005-2006 (facelift), doar asa justifica pretul. Dupa 2001 au upgrade la sistemul de racire si s-a rezolvat problema cu garnitura de chiulasa. Editat Noiembrie 4, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Poti sa ne spui mai exact cu s-a rezolvat acea problema cu garnitura? Pe scurt sau un link, cum vrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48733-Freelander-1-8-16V-MY01-Asteptari-Neplaceri&p=542797&viewfull=1#post542797 sau folosesti google http://www.google.com/search?q=freelander+1+thermostat+kit&hl=ro&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KBeXUJPhNMvHswbhloHwAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1645&bih=944 :wink: Te rog o poza cu grilajul din spatele banchetei sunt curios cum l-ai prins acolo si eventuale sfaturi despre tot ce trebuie facut ca sa o inmatriculezi autoutilitara . Multumesc Descarca RAVE > Freelander 1 > Accesory Fitting Instruction, gasesti acolo tot ce te intereseaza. Daca vehiculul este M1 in CIV, cam greu sa-l faci autoutilitara. Editat Noiembrie 5, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander In 2008 a fost inmatriculata, este model 2005-2006 (facelift), doar asa justifica pretul. Dupa 2001 au upgrade la sistemul de racire si s-a rezolvat problema cu garnitura de chiulasa. Da, despre masina respectiva este vorba.Mai tarziu am vazut si eu ca este inmatriculata in 2008,dupa ce am mai facut unele cautari si am comparat modelele intre ele.M-au pacalit farurile din fata, dar dupa am vazut ca nu era lafel cu spatele si interiorul:grin: In alta ordine de idei, credeti ca masina isi justifica banii, avand in vedere ca are km pe care-i are?:$ Sau sa mai am rabdare si sa mai caut? ce ma sfatuiti?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Ti-as recomanda un Td4, intretinut cum trebuie ajunge lejer la 500000 km fara revizii majore. Pe de alta parte o masina statuta uneori e mai paguboasa decat una cu foarte multi km. Freelanderul din anunt este modelul cu facelift (valabil pt toate motorizarile incepand cu 2003 pana in 2006), nu este nimic suspect la prima vedere. Merita banii aia doar pentru ca are putini km si are putini ani de stat pe sosele dar a stat 2-3 ani degeaba pana sa fie achizitionat. Editat Noiembrie 5, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48733-Freelander-1-8-16V-MY01-Asteptari-Neplaceri&p=542797&viewfull=1#post542797 sau folosesti google http://www.google.com/search?q=freelander+1+thermostat+kit&hl=ro&safe=off&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KBeXUJPhNMvHswbhloHwAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1645&bih=944 :wink: Ah, stiam de faza cu furtunele alea si de pe aici de pe forum, plus am citit si acel comentariu al unui utilizator care spunea ca in cazul lui nu au avut efect. Eu credeam ca te referi la alta smecherie. Legat de faza cu termostatul eu nu inteleg de ce nu se pune direct un termostat care sa deschida mai repede. Am inteles ca originalul deschide la 87 si se gasesc unele care deschid la 82. Plus ca am mai citit ca se pune nu stiu ce garnitura de chiuloasa metalica (multistrat?). Editat Noiembrie 5, 2012 de Micha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander @mickyvele: eu asa am cumparat masina! autoutilitara cu 5 locuri,in 2 usi,hardtop detasabil)! ar mai fi de montat scut la vcu,la care lucreaza un amic de-al meu,scut care e necesar,dupa care,o sa-i fac poze!din ce retin,pentru transformare e cineva pe la focsani,daca nu ma-nsel!:clo sa-i fac poze,cand termina amicul meu ce mai are de facut pe la ea!:cl Editat Noiembrie 5, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickyvele Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander @mickyvele: eu asa am cumparat masina! autoutilitara cu 5 locuri,in 2 usi,hardtop detasabil)! ar mai fi de montat scut la vcu,la care lucreaza un amic de-al meu,scut care e necesar,dupa care,o sa-i fac poze!din ce retin,pentru transformare e cineva pe la focsani,daca nu ma-nsel!:clo sa-i fac poze,cand termina amicul meu ce mai are de facut pe la ea!:cl Eu i-am facut cartea de identitate si scrie Autoturism M1G caroseria AC break sa fie oare autoutilitara ? O sa intreb la financiar sa vad ce taxa de poluare calculeaza altfel nu cred ca imi pot da seama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Autoturism M1G caroseria AC break sa fie oare autoutilitara Nu este autoutilitara. Daca nu este autoutilitara in acte nu o poti face autoutilitara. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander In 2008 a fost inmatriculata, este model 2005-2006 (facelift), doar asa justifica pretul. Dupa 2001 au upgrade la sistemul de racire si s-a rezolvat problema cu garnitura de chiulasa. Mi-am sunat cumnatul azi, ca sta in Germania,sa vorbeasca cu ei, sa vada daca mai este valabil anuntul si alte date despre masina.In principiu,daca este asa cum apare in anunt,cred ca saptamana viitoare merg s-o iau.Sper sa fie totul ok cu ea... Mi-ar fi placut sa cunosc un coleg din Bucuresti,posesor de freelander,sa ma sui in ea,macar sa stiu despre ce este vorba,avand in vedere ca nu stiu absolut nimic despre marca si cu ce se mananca,afara de ce-am citit pe forum.N-as vrea sa am surpriza neplacuta sa ajung acolo si sa fiu dezamagit...:tk Din ce-am calculat, taxa de prima inmatriculare,ajunge la 1800E? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Posesor de 1.8 petrol din Bucuresti este userul @ BlackLord, incearca sa iei legatura cu el. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander la mine scria autoutilitara(n1asta e codul ei=din italia provine)!incearca pe la un birou cu acte auto/inmatriculari si te edifici exact!LKW era codul pentru Germania de autoutilitara,daca retin bine!daca nu,ma poate corecta cineva mai avizat!intereseaza-te,vezi pe la Focsani care e treaba cu transformarea,daca nu..mergi cu judecata,ca marea majoritate la Tulcea,sau unde-ti vine tie mai aproape!!:cloricum,te mai documentezi pe parcurs aici:clsi in alta parte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Inca o intrebare,daca nu este cu suparare.... Am mai gasit una diesel,inmatriculata in 5/06,tot cu facelift.Este euro 3, sau 4? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander La banii aia sfatul meu e sa iti iei o masina cu o tehnologie mai moderna, nu una conceputa prin 1995 si inceputa a se fabrica prin 1997. Chiar daca a mai aparut nu stiu ce facelift. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander La banii aia sfatul meu e sa iti iei o masina cu o tehnologie mai moderna, nu una conceputa prin 1995 si inceputa a se fabrica prin 1997. Chiar daca a mai aparut nu stiu ce facelift. Aveam in vedere si Mazda CX7,dar are motorul de 2.2 benzina turbo,260 CP si papa cam mult. Oricum sare de 10.000E si cam depaseste bugetul meu.Ca si design si dotari,mazda este peste freelander,dar cred ca si intretinerea este mai costisitoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Inca o intrebare,daca nu este cu suparare.... Am mai gasit una diesel,inmatriculata in 5/06,tot cu facelift.Este euro 3, sau 4? :tk Td4 este Euro 3. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Td4 este Euro 3. Aoleu! Pai eu acum sunt in Germania si maine trebuie saßmi iau masina!Ei spun ca este euro 4.La ce trebuie sa ma uit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Toata seria Td4 2001-2006 este Euro 3, de la Freelander 2 s-a bagat norma Euro 4. Din cate tin minte, in acte e trecuta si norma de poluare, certificare TUV sau Dekra. Editat Noiembrie 9, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Toata seria Td4 2001-2006 este Euro 3, de la Freelander 2 s-a bagat norma Euro 4. Din cate tin minte, in acte e trecuta si norma de poluare, certificare TUV sau Dekra. Maine merg si vad masina si actele.Daca in acte scrie euro 4,o iau,daca nu,am facut un drum in germania degeaba.....:scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Daca in acte scrie euro 4,o iau... Daca este Freelander 1 Td4 va fi sigur Euro 3. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Am luat azi masina, este euro 4 trecut in carte.Este fabricata in 08.2006. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costy Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 salutare tuturor...doresc achizitionarea unui 4x4 care va fi folosit majoritatea timpului in oras si ocazional in light offroad...ma gandesc la mai multe modele printre care si freelander td4 motor de bmw.ce spuneti??se merita masina?precizez ca esti singura masina..de fapt si prima..si incerc sa strang argumente constructive in achizitionarea ei pana la jumatatea anului viitor...consuma decent??se preteaza bine pe asfalt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander - Trecerea la 4X4 Citeste topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66427-Unicul-topic-cu-sfaturi-atotcuprinzatoare-privind-achizitia-unui-Freelander, majoritatea informatiilor le gasesti aici. Editat Noiembrie 12, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate