Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bascula superioara - dreapta

fridolin68

Postări Recomandate

Se pare ca din cauza basculei in cauza sau fuzetei, dar mai putin probabil, roata calca stramb... Deci, trebuie schimbata/schimbate. Ce ma sfatuiti? Piese noi sau de la dezmembrari? Bascula de la ce model de Mitsubishi se potriveste, pt ca Galloperul e cam rar la dezmembrari? Multumesc!

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bascula superioara - dreapta

Basculele se potrivesc de la ambele modele de Pajero - atat MK1 cat si MK2 - cea de la MK1 este identica cu cea de la Galloper - adica cu bucsa filetata si pivotul presat cu siguranta. Cea de MK2 este cu bucsi de cauciuc si pivotul este pe suruburi - dar daca pui de MK2 trebuie sa le schimbi pe ambele parti. Eu la galloperul meu am bascule de MK2 - fara probleme.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Re: Bascula superioara - dreapta

Basculele se potrivesc de la ambele modele de Pajero - atat MK1 cat si MK2 - cea de la MK1 este identica cu cea de la Galloper - adica cu bucsa filetata si pivotul presat cu siguranta. Cea de MK2 este cu bucsi de cauciuc si pivotul este pe suruburi - dar daca pui de MK2 trebuie sa le schimbi pe ambele parti. Eu la galloperul meu am bascule de MK2 - fara probleme.

Multumesc pentru sfat, vitalies! Saptamana asta o sa duc tractorasul la doctor. Sa vad atunci mai exact despre ce este vorba.

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare