fridolin68 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Se pare ca din cauza basculei in cauza sau fuzetei, dar mai putin probabil, roata calca stramb... Deci, trebuie schimbata/schimbate. Ce ma sfatuiti? Piese noi sau de la dezmembrari? Bascula de la ce model de Mitsubishi se potriveste, pt ca Galloperul e cam rar la dezmembrari? Multumesc! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Bascula superioara - dreapta http://www.ingaraj.ro/ http://www.autovector.ro/ Incearca pe aici sa-ti faci o idee de preturi Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Bascula superioara - dreapta Multumesc! O sa ma uit. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Bascula superioara - dreapta Basculele se potrivesc de la ambele modele de Pajero - atat MK1 cat si MK2 - cea de la MK1 este identica cu cea de la Galloper - adica cu bucsa filetata si pivotul presat cu siguranta. Cea de MK2 este cu bucsi de cauciuc si pivotul este pe suruburi - dar daca pui de MK2 trebuie sa le schimbi pe ambele parti. Eu la galloperul meu am bascule de MK2 - fara probleme. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Bascula superioara - dreapta Basculele se potrivesc de la ambele modele de Pajero - atat MK1 cat si MK2 - cea de la MK1 este identica cu cea de la Galloper - adica cu bucsa filetata si pivotul presat cu siguranta. Cea de MK2 este cu bucsi de cauciuc si pivotul este pe suruburi - dar daca pui de MK2 trebuie sa le schimbi pe ambele parti. Eu la galloperul meu am bascule de MK2 - fara probleme. Multumesc pentru sfat, vitalies! Saptamana asta o sa duc tractorasul la doctor. Sa vad atunci mai exact despre ce este vorba. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate