Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme egr freelander 2.0di

valencya

Postări Recomandate

Re: probleme egr freelander 2.0di

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64146-Diverse-probleme-pe-diverse-Freelandere-.../page5 arunca o privire si aici. Poate iti ajuta cu ceva...

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.myrangerover.co.uk/MyRangeRover/RAVE.html descarca de aici RAVE , are cam tot despre Freelander 1 (1.8/2.0Di/Td4/KV6)

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

citeste mai bine....am intrebat cum se curata ....nu unde este...motorul pierduse din putere,am schimbat senzorul MAP (in urma unei diagnoze),motorul mergea binisor...dar nu bine, am presupus ca galeria mica de la intercooler si supapa egr sunt ancrasate ....si am avut dreptate, dupa ce am curatat toata mizeria din galerie si supapa egr (a trebuit sa-i rectific scaunul)motorasul meu merge impecabil. Ignoranta bat-o vina....pe viitor ...rabdare mai multa ,,,toate bune!

Editat de valencya
Link spre comentariu

Scuze pentru eroare.

Diagnoza a indicat vreo problema la EGR ?

EGR era blocat pe deschis sau pe inchis ? Banuiesc ca pe deschis s lipsa de putere se manfesta la turatii mici.

Consumul de motorina a ramas acelasi sau a crescut ?

Ar fi util daca am sti aceste amanunte

Multumesc

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

la diagnoza nu s-a depistat nimic in neregula la egr, consumul era mai mare...dar nu cu mult, in schimb timpul de reactie al acceleratiei, la relanti,era intarziat ,tot ansamblul era ancrasat. supapa egr era ruginita si plina de calamina...nu mai inchidea bine,,,,ma rog...am curatat-o bine ,,,apoi am blocat supapa, cu doua daltite , in pozitia deschis si am inceput sa-i rectific scaunul...munca migaloasa...din când în când mai faceam cate-o proba cu diluant sa vad daca inchide bine,,,in final inchinea ok.... timpul de reactie la acceleratie sa micsorat considerabil...motorul merge brici... bine am avut norocul sa gasesc pe masina un powerbox neinstalat....avea fire intrerupte...ma rog...l-am reparat si instalat...am castigat cca 15%putere si consum mai redus...de la 2500 de ture intra si ai o acceleratie strong...asta este...daca pot sa ajut cu ceva va stau la dispozitie...nu sunt meserias dar nu mai pun piciorul in service...majoritatea sunt niste escroci...dar si inconpetenti :uameni

Editat de valencya
Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Salut! Poti sa imi spui ce consumuri scoti, si cam inseamna ca era puturoasa masina. Si mie mi se pare foarte puturoasa, de exemplu din treapta 2, accelerez de la 2000 rpm pana la 3000rpm, si nu prea se intampla nimic, nu simt sa ma bage in scaun cat de cat, nimic.

Link spre comentariu

vezi sa nu fie wastegate-ul turbinei blocat, prinzi cu un cleste autoblocant the bratul de la 5 din poza http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=836912&SPRACHE=EN si misti stanga dreapta, nu merge foarte usor dar nici blocat nu are voie sa fie, filmuletul e de la Td5 dar tot asta trebuie sa faci

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare