valencya Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 va salut...stie cineva cum se curata egr la freelander 2.0 di? multumesc tare mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Re: probleme egr freelander 2.0di http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64146-Diverse-probleme-pe-diverse-Freelandere-.../page5 arunca o privire si aici. Poate iti ajuta cu ceva... Editat Septembrie 25, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Septembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: probleme egr freelander 2.0di merci...am alt motor...2.0 di sper sa ma ajute cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: probleme egr freelander 2.0di http://www.myrangerover.co.uk/MyRangeRover/RAVE.html descarca de aici RAVE , are cam tot despre Freelander 1 (1.8/2.0Di/Td4/KV6) Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Re: probleme egr freelander 2.0di am rezolvat problema....am demontat tot...este schita aici...acum merge masina super bine/// Editat Octombrie 14, 2011 de valencya Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: probleme egr freelander 2.0di Poate era bine daca spuneai intai ce probleme are motorul, apoi cum ai ajus la concluzia ca este EGR-ul de vina. Tu nici nu stiai unde este egr-ul si deja banuiai ca el etse cauza problemelor Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Re: probleme egr freelander 2.0di citeste mai bine....am intrebat cum se curata ....nu unde este...motorul pierduse din putere,am schimbat senzorul MAP (in urma unei diagnoze),motorul mergea binisor...dar nu bine, am presupus ca galeria mica de la intercooler si supapa egr sunt ancrasate ....si am avut dreptate, dupa ce am curatat toata mizeria din galerie si supapa egr (a trebuit sa-i rectific scaunul)motorasul meu merge impecabil. Ignoranta bat-o vina....pe viitor ...rabdare mai multa ,,,toate bune! Editat Octombrie 14, 2011 de valencya Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: probleme egr freelander 2.0di Scuze pentru eroare. Diagnoza a indicat vreo problema la EGR ? EGR era blocat pe deschis sau pe inchis ? Banuiesc ca pe deschis s lipsa de putere se manfesta la turatii mici. Consumul de motorina a ramas acelasi sau a crescut ? Ar fi util daca am sti aceste amanunte Multumesc Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valencya Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Re: probleme egr freelander 2.0di la diagnoza nu s-a depistat nimic in neregula la egr, consumul era mai mare...dar nu cu mult, in schimb timpul de reactie al acceleratiei, la relanti,era intarziat ,tot ansamblul era ancrasat. supapa egr era ruginita si plina de calamina...nu mai inchidea bine,,,,ma rog...am curatat-o bine ,,,apoi am blocat supapa, cu doua daltite , in pozitia deschis si am inceput sa-i rectific scaunul...munca migaloasa...din când în când mai faceam cate-o proba cu diluant sa vad daca inchide bine,,,in final inchinea ok.... timpul de reactie la acceleratie sa micsorat considerabil...motorul merge brici... bine am avut norocul sa gasesc pe masina un powerbox neinstalat....avea fire intrerupte...ma rog...l-am reparat si instalat...am castigat cca 15%putere si consum mai redus...de la 2500 de ture intra si ai o acceleratie strong...asta este...daca pot sa ajut cu ceva va stau la dispozitie...nu sunt meserias dar nu mai pun piciorul in service...majoritatea sunt niste escroci...dar si inconpetenti :uameni Editat Octombrie 16, 2011 de valencya Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saragea Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: probleme egr freelander 2.0di Salut! Poti sa imi spui ce consumuri scoti, si cam inseamna ca era puturoasa masina. Si mie mi se pare foarte puturoasa, de exemplu din treapta 2, accelerez de la 2000 rpm pana la 3000rpm, si nu prea se intampla nimic, nu simt sa ma bage in scaun cat de cat, nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: probleme egr freelander 2.0di vezi sa nu fie wastegate-ul turbinei blocat, prinzi cu un cleste autoblocant the bratul de la 5 din poza http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=836912&SPRACHE=EN si misti stanga dreapta, nu merge foarte usor dar nici blocat nu are voie sa fie, filmuletul e de la Td5 dar tot asta trebuie sa faci NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate