ovidiu cica Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 ziua buna domnilor! doresc niste informatii punctuale: -consum pt grand vitara stock(!) an 2003 motor 2.0hdi de peugeot 81kw-cutie manuala(la90km/h,urban si mixt) -a tractat cineva si rulota sau platforma?consum? multumesc anticipat pt promptitudine sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: consum grand vitara 2.0 diesel urban-10l extraurban 7-8l cu remorca poate cu 1-2 litri mai mult. Din experienta motorul asta consuma cel mai putin intre 110-120km/h Editat Septembrie 27, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel grandvitara! scurt si la obiect! multam fain! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Al meu ia 7.5-8 extraurban,9-9.5 in oras,iar cu remorca 11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel sunt surprins: motor de 2 litri diesel pus pe o masina de 1300kg sa consume asa de mult!! a avut nevasta dreptate! nu trebuia sa dau patrolul!(2,8 d ,2tone,putere si decat 8 la suta) multumesc frumos! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel sunt surprins: motor de 2 litri diesel pus pe o masina de 1300kg sa consume asa de mult!! a avut nevasta dreptate! nu trebuia sa dau patrolul!(2,8 d ,2tone,putere si decat 8 la suta) multumesc frumos! Aveti voi, oltenii, o vorba , parca asa : "Da-o dracu de catea/Nu mai manca - nu-i mai da ! " :ha: Cumplit doare cand are nevasta dreptate, este ...? :ha: Dar cred ca si mai tare doare cand, desi vezi clar ca are dreptate, sa n-o asculti ! :ha: Cu alte cuvinte, da-te peste cap de 3 x 33 ori, vinde Vitara asta si revino la Nissan cum ai mai avut ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 (editat) Re: consum grand vitara 2.0 diesel sunt surprins: motor de 2 litri diesel pus pe o masina de 1300kg sa consume asa de mult!! a avut nevasta dreptate! nu trebuia sa dau patrolul!(2,8 d ,2tone,putere si decat 8 la suta) multumesc frumos! Nu vreau sa contrazic pe nimeni dar consumurile scrise mi sa par putin cam mult pentru acest motor. Eu zic ca consumul ar fi asa: 7l/100km combinat, 8l/100km urban si 6l/100km extraurban si cu remorca ia maxim 10l. Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 1, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 (editat) Re: consum grand vitara 2.0 diesel Nu vreau sa contrazic pe nimeni dar consumurile scrise mi sa par putin cam mult pentru acest motor. Eu zic ca consumul ar fi asa: 7l/100km combinat, 8l/100km urban si 6l/100km extraurban si cu remorca ia maxim 10l. Cu respect, Teodor. In primul rind masina avea standard nu 1300 kg ci 1650 kg a mea are acum dupa niste modificari plus bullbar praguri in jur de 1900 kg. Doi la mina la motorul de 2000hdi japonezul o da in carte cu consum urban de 9,5 asa ca de unde 8 decit doar daca mergi subturat la greu da futi turbina.Consumurile spuse mai sus erau cu masina stock si verificate timp de 2 ani.Cum unii dintre colegi stiu deja ca am o scoala de soferi si sunt si instructor, problema ca nu stiu cum sa conduc o masina sa scot un consum ok cade din start In ceea ce priveste comparatia cu alte dracii gen nissan etc cade din start ca nu poti sa compari una virgina de 18 ani(grand vitara 2005) deci relativ tinara cu babele de 90 ani(diverse acareturi de prin anii in care si bunica-mea era virgina:ha::ha:).Pentru cei care vor sa ma contrazica cotetul vechi si rupt in doua tot cotet se numeste chiar daca are sigla de suzuki,nissan or altceva. PS: acum am vazut la avatar tau ca e posibil sa ai modelul nou de gv echipat cu dci-ul de 1,9 de la renault asa ca se explica consumurile mai mici pe care le spui. Editat Octombrie 2, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel grandvitara! scurt si la obiect! multam fain! Vroiam sa fie mai lung da am vazut ca isi mai baga nasul pe4 aici neavenitii si daca le arati linia directoare esti repede pus la colt de moderator.Asa ca mi s-a taiat cheful sa mai scriu prea mult ca posturile tehnice dau dureri de burta alea neroade bucura ochiul:ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel In primul rind masina avea standard nu 1300 kg ci 1650 kg a mea are acum dupa niste modificari plus bullbar praguri in jur de 1900 kg. Doi la mina la motorul de 2000hdi japonezul o da in carte cu consum urban de 9,5 asa ca de unde 8 decit doar daca mergi subturat la greu da futi turbina.Consumurile spuse mai sus erau cu masina stock si verificate timp de 2 ani.Cum unii dintre colegi stiu deja ca am o scoala de soferi si sunt si instructor, problema ca nu stiu cum sa conduc o masina sa scot un consum ok cade din start In ceea ce priveste comparatia cu alte dracii gen nissan etc cade din start ca nu poti sa compari una virgina de 18 ani(grand vitara 2005) deci relativ tinara cu babele de 90 ani(diverse acareturi de prin anii in care si bunica-mea era virgina:ha::ha:).Pentru cei care vor sa ma contrazica cotetul vechi si rupt in doua tot cotet se numeste chiar daca are sigla de suzuki,nissan or altceva. PS: acum am vazut la avatar tau ca e posibil sa ai modelul nou de gv echipat cu dci-ul de 1,9 de la renault asa ca se explica consumurile mai mici pe care le spui. Deci consuma cat spuneti toti dv. :shock:. In avatarul meu e un Peugeot Partner 1.6 HDI cel de 90cp si daia mi sa parut mult consumurile spuse. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Domnule cica-ovidiu, ai dat patrolul pe o vitara long pentru consum, taxe mai mici. Acum nici vitara nu ai e buna pentru ca ,consuma prea mult in timp ce tarai o casa dupa tine. grand vitara nu e buna nici ea ca cica si asta consuma prea mult. Nu cred ca exista masina 4x4 (si nu ma refer la SUV-uri) care sa faca TOT ce vrei matale de la o masina. Vrei consum mic, taxe mici si sa mai si cari casa dupa tine, sfatul meu este sa cumperi un SUV de generatie noua. Oricum offroad-ul nu este printre prioritatile tale si decat sa blamezi in fiecare post cate o marca sau model de offroader, mai bine renunti la ideea de cutie cu reductor din simplul motiv ca NU este ceea ce iti trebuie. MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Aveti voi, oltenii, o vorba , parca asa : "Da-o dracu de catea/Nu mai manca - nu-i mai da ! " :ha: Cumplit doare cand are nevasta dreptate, este ...? :ha: Dar cred ca si mai tare doare cand, desi vezi clar ca are dreptate, sa n-o asculti ! :ha: Cu alte cuvinte, da-te peste cap de 3 x 33 ori, vinde Vitara asta si revino la Nissan cum ai mai avut ! :h5 bine ca nu vede si nevasta topicul! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel domnilor! inainte de se inflama mai tare spiritele: pt pescarul: am dat intr-adevar patrolul pt consumuri(ulei8l,antigel 13l,impozite nu ca era pe bg)si imi doream sa pot trage rulota cu consumuri mai mici,dar de ...asta e:nu am avut intentie sa blamez nici o masina cu atat mai putin vreun detinator pt grand vitara: sunt de acord cu cele mentionate nu imi doresc suv modern(cu electronica )si fara reductor din mai multe motive pe care nu are rost sa le expun pt moderatori:intrucat am aflat ce ma interesa propun(daca se poate!)inchiderea topicului sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Deci consuma cat spuneti toti dv. :shock:. In avatarul meu e un Peugeot Partner 1.6 HDI cel de 90cp si daia mi sa parut mult consumurile spuse. Cu respect, Teodor. Scuze de la spuma si de la graba am facut din peugeot gv:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Scuze de la spuma si de la graba am facut din peugeot gv:ha::ha: Spuma? E zapada :ha::ha::ha:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antigelo Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Buna seara stimati colegi si bine v-am gasit. Acesta este primul post pe acest forum plin de entuziasti. Cum in ultima vreme si pe mine ma incita ideea achizitiei unui GV 2.0TD m-am tot interesat despre consumul acestui motor si mie mi se pare maricel. 2 posesori de GV diesel mi-au confirmat ca acest motoras consuma si 10 extraurban ceea ce este foarte mult, iar fiabilitatea nu pare sa fie punctul lui forte. Toate bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Buna seara stimati colegi si bine v-am gasit. Acesta este primul post pe acest forum plin de entuziasti. Cum in ultima vreme si pe mine ma incita ideea achizitiei unui GV 2.0TD m-am tot interesat despre consumul acestui motor si mie mi se pare maricel. 2 posesori de GV diesel mi-au confirmat ca acest motoras consuma si 10 extraurban ceea ce este foarte mult, iar fiabilitatea nu pare sa fie punctul lui forte. Toate bune. Prima voastra postare ar trebui sa fie la topicul dedicat prezentarii membrilor :wink: :h5. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Re: consum grand vitara 2.0 diesel am intrat in posesia unui GV LWB 2003 2.0 D si am facut si vreo 800 km (din pacate!) numai cu rulota agatata mers intre 70-90 km/h -mi-a iesit un consum de 8 la drum la campie si 9 la drum cu pante sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Pai, daca asta a fost consum cu rulota, apai nu cred ca ai de ce te plange.... S-o stapanesti sanatos si fara sa se ceara la "doctor" ;) Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 Re: consum grand vitara 2.0 diesel are nevoie de o consultatie in legatura cu martor motor aprins toate bune ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: consum grand vitara 2.0 diesel Nastere usoara! :)) Sper sa fie doar ceva marunt! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 Re: consum grand vitara 2.0 diesel matteo ! amin ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate