Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierd ulei la puntea fata

MAD MADI

Postări Recomandate

Re: Pierd ulei la puntea fata

verifica si rulmentii conici pe care pivoteaza fuzeta....daca-s obositi....sau au uzuri in camasi atunci poti pune degeaba simering nou....ca tot iti va curge ulei

eu piesele le comand la o pravalie de pe la noi care in principal are furnizor pe cei de la UNIX

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pierd ulei la puntea fata

Kitul de garnituri omocinetica (doua de cauciuc, una de metal) le gasesti la Alpadrino si costa in jur de 100 de ron.

Simeringul il gasesti tot la Alpadrino si costa in jur de 50 de ron.

Ti-as sugera sa cureti f bine fuzeta si sa o dai cu un strat protector de ceva pe exterior (Protecta de exemplu). De asemenea tablitele de fixare de pe interiorul fuzetei (cele care fixeaza garniturile) ti-as sugera sa le faci acelasi lucru. Bila e bine ca ai curatat-o si ai "nivelat-o" la smirghel. Un alt lucru care ar mai fi de verificat ... planetara in special in "articulatie".

Un tratament asemanator dupa indreptare am aplicat apararatorii discului si etrierului, etrier care de obicei are din cauza umezelii culisantele semiblocate sau blocate.

Un caz concret: cand am scos planetara am constatat ca "articulatia" era usor gripata ptr ca avea acolo stransa apa, mizerie, ulei & vaselina. Am curatat si am bagat vaselina acolo. Acum e brici.

Bafta!:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare