andy68 Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Propunere :Raid la Alunis. Deci stimabililor, Pe undeva prin luna Mai as organiza un raid la Alunis. " ...eu am fost prin 2002 si era curent. undeva in dreapta e o ulita bolovanoasa foarte dificila ptr. un 4x4 lung care duce spre celelalte pesteri. noi am renuntat dupa cam un km, dura prea mult si eram deja in intirzîiere. zona asta trebuie batuta cu rabdare nu contracronometru.problema e cazona e pustie ca buzunarele mele, nu ai puncte de aprovizionare si daca n-ai un vehicul o tabara de baza e practic imposibil de stabilit..." - asta zice un stimabil de pe un alt forum dar nu de 4x4. Dupa cum stiti tot ce e dificil ne incita pe unii din noi asa ca va propun un raid in zona (subcarpatii Buzaului) cu vizitarea monumentelor rupestre de la Alunis, cu treceea pe un drum desfundat si noroios din Alunis inspre Bozioru, cu vizitarea pesterilor din Bozioru, cu urcarea pe o poteca pe culmile din zona si cu o masa la Ciuta in Buzau sau la care carciuma ne hotaram sa ajungem. Deoarece traseul e lung si incercam sa-l facem intr-o singura zi de preferat o sambata tre sa plecam devreme din Bucuresti. Plecare 6 dimineata McDonald Otopeni Cerinte: masini pregatite, troliu, statie propunere traseu: 1. Bucuresti - Buzau - Alunis 2. Alunis-Bozioru-Hanul Ciuta 3. Hanul Ciuta - Bucuresti Va astept cu inscrieri, ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Daca mergi in zona , merita de vizitat si vulcanii noroiosi (sunt 4 locatii doar unul este langa drum amenajat ,restul numai off-road) Am o harta a zonei trebuie s-o caut 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis La urmatorul link gasiti o harta austriaca a zonei din ~1910.. Apar pe ea drumuri si catune/sate ce nu prea apar pe multe harti, este foarte folositoare,.. Sper sa fie linkul corect, pt ca acum downloadez la greu si harta e mare.. si nu am mai verificat. http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/200e/44-46.jpg ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis hai domnu Andrei, te stiam om serios...doar o zi in zona? :hm Rupe-o in doua, cu o cazare :2dr la pensiunea aia de-o stii matale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Vin :ca Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis hai domnu Andrei, te stiam om serios...doar o zi in zona? :hm Rupe-o in doua, cu o cazare :2dr la pensiunea aia de-o stii matale :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/200e/44-45.jpg Scuze.. asta este linkul cu zona ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Februarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis ok la cererea publicului telespectator :pl o facem de 2 zile cu ramanere peste noapte la o pensiune din zona in Bozioru. O sa vb acolo sa stabilesc detaliile ulterior. Pentru cei mai noi care doresc sa vina: o pauza e binevenita de spritz si voie buna :banana seara cu o mamaliga mare o pastrama si un gratar afara si cu vinu aferent. :x Asa e bine? :p ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Cerinte: masini pregatite, troliu, statie mai nou vad asta peste tot, eeeeee futu-i..... n-am. e bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis harta cu zona ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Cerinte: masini pregatite, troliu, statie mai nou vad asta peste tot, eeeeee futu-i..... n-am. e bine? Pai cred ca nu prea e bine ....... Ce sa-i faci........creste nivelul de dificultate al astora de vor sa se dea. Zau ca nici la mine masina "de dat" nu e diferita de masina "de strada"..........dar pe bune ca uneori merita sa-i agati pe ea un troliu........un blocant.........si un bradutz parfumat la oglinda ca sa nu miroasa rau a noroi inauntru. P.S. : tonul e unul haios........adica e o gluma maestre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Februarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis "troliu... nu am f---ui" ...bre, da gume este ? ..e o necesitate daca o sa avem ceva ploaie, intrebati pe cei care au fost in a doua zi la Bozioru - Nucu si o sa va lamuriti ca a fost necesar un troliu. Noroiul de Buzau are o particularitate - e deosebit de aderent - gen efect ventuza, suctiune spunetioi cum vreit voi - a nu se confunda cu noroiul de la Cheia sau alte locuri mai cunoscute (Talea de ex.). Facem pentru Svejku' o exceptie ce e baiat de baiat. Te tragem la shufareala. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMIMC Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Pai... m-as baga si eu. Cauciucuri este, troliu este, blocante fata/spate este, bradut nu am da promit ca-mi cumpar daca tre neaparat. A... si e si un pic inaltata. E Jeep. E bun? Ma primiti? http://img527.imageshack.us/img527/5797/4x4mania.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Facem pentru Svejku' o exceptie ce e baiat de baiat. Te tragem la shufareala. hihi, te mananca ambreiajul. cu alte cuvinte, whisful thinking.... :grin: :jp1 :j pe scurt, ca sa nu ma intelegi gresit: 1) nu cred (poate gresesc) ca vei avea ocazia sa ma tragi la sufa 8) 2) sincer (n-aveti decat sa va suparati) mi se pare ca va aruncati in ultima vreme la chestii din ce in ce mai tari (ceea ce e absolut misto si-n regula) dar faceti asta intr-un ritm nitel cam prea alert...fara sa aveti timp sa prindeti si ceva experienta. si da, "gume" este. 34" mai precis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis masina imi merge, vremea e favorabila, in zona am fost de Pasti...noroaiele sunt ok, lacul tot nu l-am gasit (data viitoare ii tai un deget la acel localnic care zice ca ma duce la lac), asa ca, andy68, ia-ti inima in dinti si consoarta in dreapta si hai sa o punem de o iesire in zona aia....am inteles ca si tzuparu a gasit ceva trasee in zona, asa ca dupa Arad, poate o punem de o iesire, macar de o zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Un traseu de-o zi...da, ar merge... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Mai 7, 2008 Autor Partajează Postat Mai 7, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis OK boys se lucreaza deja la programul asta. Sa vad cum rezolvam cazarea ca trasee sunt destule acolo. Problema ar fi ca sunt multe concursuri in perioada asta si multi merg acolo. Daca adunam destul popor care are masina pregatita si nu merge la concurs o facem si asa. O sa lipsesc pana pe 24.05 asa ca o facem dupa aceasta data. Nu trebuie sa fie neaparat in luna mai. desi era misto! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Re: Propunere: raid la Alunis Salut Andy si bine te-am regasit ! Imi era dor de propunerile tale.... I'm in ! :) Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate