Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventuri cu politia rutiera slovena

andy68

Postări Recomandate

1. Plec in Italia. Ma duc la un targ de profil. Vin din Italia. Intru in Slovenia. Nu fac 25 de km cand surpriza! Baraj in autostrada care duce spre Ljubljana si ne trage pe toti - un calup consistent de autoturisme intr-o parcare si vad vreo 15-20 de politisti solveni de la rutiera - aveau sapca alba toti - si Papir! Scot actele, zambesc politicos si ii vad ca incep sa dea tarcoale masinii - un C Kompressor de 2 mii si ma roaga sa deschid capota motor , o deschid si p-aia, si permis si talon si pasaport , ma rg, tot tacamul. Dupa vreo 15 minute de asteptare vad ca vine slovenu' zice Alles gut! si plec.

2. Nu fac vreo 100 de km ca iarasi baraj! Aceiasi schema treci in parcare si Papir!

Zic: Dom'le e al doilea control nu vreti sa verificati cu colegii ca am trecut deja prin filtru? Aia nimic, Papir! scot iar actele verifica aia serie caroserie , motor etc nu stiu ce serie mai vroiau si mai trec 25 minute si iar vine unu Alles Gut!

3. Trec de Ljubljana si Hop! Al treilea control. De data asta dau de cea mai tembela echipa de politisti din cate am intalnit. De fapt unu din ei o namila chelioasa care dupa ce a dat ocol masinii a inceput sa zgarie pana si chederu' de la geamul mic din spate - ca nu-i dadea lui la socoteala nu stiu ce serie - si dai pe limba lui cu colegii care ii spuneau ceva de genu' la BMW este altfel decat la Mercedes si ala nu si nu ca nu e in regula. Mi-a deschis si portbagaju sa caute nu stiu ce alta serie s-a uitat si la seriile de pe geamurile laterale, in final dupa juma' de ora vine sictirit cu hartiile si zice Alles Gut! Zic si eu "Sa te f..t" si plec, nu inainte de a intreba o tipa daca mai gasesc vreun control pe autostrada ca sa stiu ca ma grabesc si zice ca nu.

Am intarziat in total vreo ora si ceva din cauza celor 3 controale. Ceea ce nu am inteles este cum de o politia ca cea slovena nu este in stare sa dea prin statie sau colaci de fum de la o echipa la alta numerele de inmatriculare a celor deja verificate, le place asa sa munceasca in zadar?

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: aventuri cu politia rutiera slovena

era mult mai palpitant daca aceste controale le faceau prin anii 2000......sa fi vazut atunci control la serii...la papier.....si nu numai :grin:

considera ca ai scapat ieftin

Link spre comentariu

sunt mai multe aspecte aici

primul.... isi fac treaba f bine

probabil ca e si o verficare a lr...ca daca prinde pe unu care a mai trecut printr-un filtru si primii l-au facut scapat... nu le e bine

daca erai cu un patrol tras sau un logan... scoteai aceeasi medie de timp :ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mai bine faceai un mic ocol prin Austria si Ungaria si ajungeai mai repede cu siguranta... :wink:, povesti d-astea cu Slovenia, Croatia stiu destule si atentie nu numai de la cetateni romani :grin: ci si de la italieni, spanioli... :h5 Sunt niste cretini, pot sa-si poleiasca tarile si cu aur ca tot niste cretini scrupulosi or sa ramana politistii de acolo... Eu personal daca as avea treaba in Italia, tot prin Ungaria, Austria as trece, decat Serbia, Croatia, Slovenia... :ig

Link spre comentariu

sa nu le zici cumva vorbe de-alea ("f...t" ...etc...) in romaneste, crezand ca nu inteleg. Am facut greseala si m-a tinut 4 ore in drum, noaptea.....apoi mi-a dat acele si mi-a zis "acuma du-te tu in p... mati, unde dracu te duceai.....ca eu m-am nascut la Arad..."

Link spre comentariu

Mai bine faceai un mic ocol prin Austria si Ungaria si ajungeai mai repede cu siguranta... :wink:, povesti d-astea cu Slovenia, Croatia stiu destule si atentie nu numai de la cetateni romani :grin: ci si de la italieni, spanioli... :h5 Sunt niste cretini, pot sa-si poleiasca tarile si cu aur ca tot niste cretini scrupulosi or sa ramana politistii de acolo... Eu personal daca as avea treaba in Italia, tot prin Ungaria, Austria as trece, decat Serbia, Croatia, Slovenia... :ig

Perfect de acord. Dar ce te faci ca in Hu am intalnit filtre facute pentru romani...cumnatu-meu a luat amenda (el la volan, eu in dreapta, nevasta in spate). Motivul a fost ca nevasta-mea nu purta centura de siguranta. Asta dupa ce s-a uitat la toate luminile, la interior in masina si a tinut neaparat sa-mi vada mutra (eram semiadormit). In San Nicolau, era filtru de militie de-a noastra, care oprea numai masini de HU. Amenda a fost 10.000 forinti (vreo 35-45 euro echivalent nu stiu exact)...si cand ma gandesc ca la alimentare in peco am observat ca mi se dusese becul pozitie fata stanga si am stat vreo 10 minute sa-l schimb.....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Am trecut o singura data, tot spre Italia, si am mers snur, fara nici o oprire... si la dus si la intors... cam slabuta autostrada facuta din dale, tot zdrang zdrang, zdrang zdrang, dar tot e mai bine decat deloc... (stii noi unde)...

Link spre comentariu

Putea sa fie un fel de" NAVOD"-cauta acelasi tip de masina ca a ta,care avea aceasi culoare ,s.a.s.m.d,care a fost furata s-au a comis ceva infractiuni...in acest caz nu se aplica transmisia de date prin rtp (intre posturi control) s-au alte misloace de comunicatie din vari motive.Aceasta fiind o procedura standard peste tot si nu trebui neglijata .

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Pai nu stateau ei, sincer, de-a pixu'... Cautau in mod cert ceva. Si e de laudat ca o fac sarguincios. Puteau cauta atatea... Masini, evadati, teroristi, putea fi o alerta pe baza unor informatii de la servicii... Se intampla din astea...

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Faza cu ungurii care te opresc imediat dupa granita, am patit-o si eu. Doua maimute de la Border Guards opreau numai masini de RO. Tot cautau nod in papura, pana la urma au realizat ca aia din spate nu aveau centurile puse si au inceput sa bata apropouri. Am auzit de la mai multe persoane ca asta e una din ocupatiile lor favorite.

Iar faza cu filtrul am patit-o in Austria. Am tras la un peco pe autostrada spre Viena, cat am stat noi sa alimentam au venit cateva masini de Politie, au blocat iesirile din peco si controlau absolut toate masinile care ieseau. Au fost foarte ok, ne-au cerut actele, le-au verificat - Alles gut si aia a fost.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Asta cu ungurii care te opresc imediat ce ai trecut granita, am patit-o si eu :grin: si e bine sa nu o faceti noaptea... :wink: In rest, sunt convins ca este de 100 de ori mai bine si mai sanatos sa o iei prin Ungaria decat prin..., Serbia, spre exemplu... :old

Link spre comentariu

Luni dimineata am intrat in Ungaria pe la Hegyesholam din spre Austria cu masina inmatriculata pe Ro...

Nu m-a oprit nimeni pentru control sau alceva!:wink:

Chiar am stationat vreo 30min. pentru cumpararea vinietei si o pauza de...cafea!:x

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Inainte de intrarea in Schengen a "fostilor comunisti" ,in 2007, am patit la fel la intrarea in Slovacia; treceau autocarele, si ei doar salutau, eu stateam cu familia ca tinea bulangiu' pasapoartele undeva pe coltul mesei.Dupa 10 minute m-am dus la el si am cerut la comandant si dupa ce m-am rastit la el putin, m-a lasat sa plec. La sloveni, la fel, luau actele si te puneau sa stai 10-15 minute in timp ce treceau zeci de masini si se uitau la noi(nevasta,copil mic,masina noua) ca la infractori.

Mai degraba de asta s-ar ingrijora ai nostri politicieni decit de Schengen, care nu ma doare deloc. Ungaria-Austria e traseul ideal pentru V Europei,chiar daca e 15 euro taxa de autostrada. Sint curios cum o mai fi pe la intrarea in Moldova si Ucraina.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

eu am trait o perioada mai indelungata in italia si faceam drumul italia-romania de 2-3ori pe an,de fiecare data prin austria-ungaria fara sa am probleme decat o singura data in austria unde am primit amenda pt ca nu am avut scaun de copil pt al 2lea copil in varsta de 5 ani,halatul a costat 100€ dar asta e legea eu nu stiam si mau ars.

dar am facut de 2 ori si traseul slovenia-croatia-serbia si tot de 2 ori am avut probleme.

dar prima data veneam in romania pt botezul juniorului deci avea cred cca2 luni,aveam documente pt el si am trecut prin nenumarate controale fara probleme in schimb la granita croatia-serbia sarbi tot ne dau tarcoale si dupa cca 15min imi indica sa trag pe dreapta ca sa poata sa treaca restul prin punctul de control,tipul pleaca in cladire cu documentele noastre si noi asteptam nerabdatori sa ne continuam drumul catre marea petrecere,ne-am spus ca datorita copilului controlul este mult mai amnuntit pt ca au existat multe cazuri cu traficul de copii si noi eram foarte multumiti ca ei isi dau interesul in acest sens,cind ce sa vezi,vine tipul dupa 20min si spune foarte citet ca noi(eu si sotia)putem trece si sa ne continuam drumul dar copilul nu poate intra in serbia:shock:,in acel moment eu am fost ferm convins ca nu am intels bine sil-am rugat sa imi explice din nou,imi repeta pe o engleza dificila dar ajutat de limbajul mainilor se face inteles ca noi putem trece dar copilu RAMANE ACOLO,in secunda urmatoare leoaica de pabancheta din spate(sotia)scoate un ruget infiorator si simtea din ce in ce mai mult nevoia de carne si singe proaspat.

incep sa ai explic ca nu nici o problema ca ne intoarcem si o luam pe la unguri dar salbaticia ei era din ce in ce mai greu de dominat,nici nu vroia sa conceapa ca copilul nostru trebuie sa mai suporte chinul voiajului inca cateva ore in plus(avea dreptate) doar ca zice respectivul care duhnea si ceva a bautura si inainte de aceast inconvenient ma tot intreba daca am branza sau vin.

circul era in toi cind se aproprie de noi un tip in uniforma prezentabil si cu o statura impunatoare(cred fost sportiv)si ai adreseaza o intrebare la berbecul care risca sa fie sfasiat de leoaica care era parca de neoprit.

tipul ma invita in cladire sa vedem cum putea rezolva problema,ma invita politicos sa astept cateva min dupa care se intoarce si imi explica ca fiul nu poate sa intre in serbia fara viza si aceasta poate fi luata doar in urma unei programari prealabile la ambasda din Lublijana dar ca intelege ca copilul e mic si nu putem face atate drumuri si ca el are dreptul ca in cazuri exceptionale sa imi acorde viza,eu in acel moment am zis ca asta e, asta vrea spaga si cine stie cit imi cere dar nu a fost asa,m-a trimis afara la un ghiseu al unei banci sa platesc taxa pt viza si sa ai aduc chitanta el intre timp face toate demersurile.

pina la urma am trecut cu bine,dar de cite ori ne aducem aminte ne bufneste risul cum sotia mea vroia sa il manince pe individ.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare