adrianix Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Salut. Am cumparat de curand un Chevrolet Silverado al carui calculator de gestionare a combustibiluli a fost prajit. Fostul proprietar zice ca a conectat aparatul de sudura,in loc de redresor,la baterie si asa s-a intamplat totul. Nu stiu care e adevarul,nici nu mai conteaza,important este ca imi place masina si vreau sa o fac functionala. Stie cineva unde asi putea gasi un alt calculator sau de la care tip de masina s-ar potrivi? A mai avut cineva probleme cu calculatorul? Unde se pot repara? Masina este cu 2 usi,din 1992 iar motorul este de 4300 cm si 119 kw,are cutie manuala si tractiune doar pe spate. Daca reusesc voi pune si niste poze. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Greu de gasit pe aici un asemenea calculator. M-as "distra" eu putin cu cel prajit daca ai face cumva ca sa ajunga la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Salut. Il incearca cineva local,la Galati,daca nu reuseste nimic o sa vad cum fac sa ajunga la tine. Te anunt. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Salut. Am gasit calcultor,astazi a ajuns si ma bucur de numai pot:banana. O sa-l rog pe cos sa se ocupe mai departe si va mai zic cum decurg lucrurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Si eu ma bucur, hai sa vedem ce poate, sa stiu si eu ce regret ca n-am luat-o . Memoria calculatorului defect pare sa nu fie afectata . Editat Noiembrie 22, 2011 de Heavy D. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Salut. Ma bucura vestile de la cos si astept ziua de maine cand va fi montat pe masina. Sper sa fie totul OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Am instalat noul calculator . Totusi , injectoarele nu sint comandate , desi probate separat de sistem deschid injectia . Mai este vreun releu care comanda injectoarele ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zagremlin Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 (editat) Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Salut ! Sunt in aceeasi situatia ca si tine , am un Silverado, calculator defect se pare ( asa crede cel de la diagnoza ) - arunca prea multa benzina in injectoare, inunda bujiile . Va rog sa-mi spuneti cum ati rezolvat problema sau cat costa injectoarele/ calculatorul sau orice alte sfaturi / informatii sunt bine-venite pt ca nu se gasesc asa usor piesele am observat si nici mecanicii nu se pricep toti - asa se pare , la aceste masini americane . Multumesc anticipat ! Editat Iulie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Incearca un PM la @ adrianix , are mult de povestit . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zagremlin Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: Calculator ars...Chevrolet Silverado Incearca un PM la @ adrianix , are mult de povestit . Merci, i-am scris lui intai de toate ,astept raspuns . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate